Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατροπές και ανησυχία για αρκετά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

1 Δεκεμβρίου 2021 09:03
Ανατροπές και ανησυχία για αρκετά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η Τετάρτη είναι σαφώς πιο άνετη ως μέρα, με τη Σελήνη στον Ζυγό να ευνοεί τις σχέσεις, τις επαφές και την επικοινωνία μας με τους άλλους. Η μέρα ξεκινά με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, δίνοντας μια αίσθηση έντασης τις πρωινές ώρες και μεγαλύτερη έμφαση σε αρνητικές σκέψεις ή συναισθήματα. Στην πορεία όμως η Σελήνη συναντά σε τρίγωνο τον Δία στον Υδροχόο και επειδή αυτή η όψη σχηματίζεται σε δυο επικοινωνιακά και εγκεφαλικά ζώδια του αέρα, μπορεί να βοηθήσει να αισιοδοξήσουμε με κάποια σχέδια που έχουμε είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα. Και καθώς έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σήμερα, το σημαντικό είναι τα σχέδια αυτά να είναι ρεαλιστικά, καλά μελετημένα και να μη βιαζόμαστε στην υλοποίηση τους. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 13:55 το μεσημέρι που θα περάσει στον Σκορπιό. Σήμερα όμως γυρίζει και ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων μετά από πέντε μήνες ανάδρομης φαινομενικά πορείας.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια παρακάτω:

Κριός

Η Τετάρτη έρχεται με έμφαση στις σχέσεις, καθώς η Σελήνη βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι απέναντι από το ζώδιο σας, στον Ζυγό και κάνει πιο απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχετε κάτι δύσκολο να κάνετε, μην σας πιάνει ο εγωισμός και παιδεύεστε μόνοι σας όταν μπορεί κάποιος άλλος να σας δώσει ένα χέρι βοήθειας. Καλή μέρα για να συζητήσετε μετά το μεσημέρι το μέλλον κάποιας συνεργασίας ή για να συμφωνήσετε σε μια οικονομική διαπραγμάτευση. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο παρόλα αυτά ας είστε πιο προσεκτικοί όταν αντιλαμβάνεστε ότι πάτε να μπλέξετε σε μια ιστορία με χειριστικά παιχνίδια ή εκβιαστικές συμπεριφορές. Σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να κερδίσετε χρόνο και να μιλήσετε την επόμενη εβδομάδα.

Ταύρος

Ευθύνες και υποχρεώσεις έχει το πρόγραμμα με τη Σελήνη στον Ζυγό κι όσο κι αν είστε ικανοί από τη φύση σας να τα βγάζετε πέρα με όλα και να το κάνετε αγόγγυστα, μπορεί σήμερα να νιώθετε ότι έχετε υπερφορτώσει το σύστημα σας και όλα τα βάρη πέφτουν στη δική σας πλάτη. Κι επειδή το ζώδιο του Ζυγού είναι και το ζώδιο της συνεργασίας, ίσως πρέπει προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία να μοιραστείτε κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις και με άλλους, είτε στη δουλειά είτε και στο σπίτι. Αν έχετε κάτι που χρειάζεται πολύωρη ενασχόληση προκειμένου να το ολοκληρώσετε, δείτε μήπως το αναβάλλετε για μια άλλη μέρα ή να το μοιράσετε σε κομμάτια και να ασχοληθείτε περισσότερες μέρες, αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ακόμη, νοιαστείτε λίγο περισσότερο για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Ανατροπές και ανησυχία για αρκετά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Δίδυμοι

Από τις σχετικά θετικές μέρες της εβδομάδας η Τετάρτη με τη Σελήνη στον φιλικό σας Ζυγό μέχρι το μεσημέρι, προσφέρεται για να είστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε στη δουλειά και μάλιστα μπορεί να είστε και πολύ αποτελεσματικοί σήμερα σε όσα θέλετε να επιτύχετε. Όμως η Σελήνη στον Ζυγό αφορά και τις πιο διασκεδαστικές πλευρές της ζωής για σας τους Διδύμους, οπότε κοιτάξτε μέσα σε όλα να κάνετε και πράγματα πιο δημιουργικά που σας ικανοποιούν. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες στην καθημερινότητα σας, σε θέματα υγείας, αλλά και στις σχέσεις σας με συνεργάτες.

Καρκίνος

Υποχρεώσεις σε οικογενειακό ή οικονομικό επίπεδο μπορεί να σας αγχώνουν σήμερα τις πρωινές ώρες ή μπορεί να νιώθετε ζορισμένοι από μια κατάσταση στη δουλειά ή στο σπίτι. Το θέμα είναι ότι ακόμη κι αν εξηγήσετε στους φίλους σας μια κατάσταση που σας προβληματίζει, ενδεχομένως να μην κατανοούν τις κινήσεις σας, αλλά από την άλλη δεν είναι βέβαιο ότι ξέρουν ακριβώς και τι μπορεί να σας ωθεί να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις. Το σημαντικό αγαπητοί μου Καρκίνοι είναι να ξέρετε εσείς τι θέλετε και ποιες αποφάσεις θα οδηγήσουν καλύτερα τα βήματα σας στο μέλλον, ακόμη κι αν φαίνεται δυσνόητο στους άλλους. Σήμερα προσπαθήστε να διαθέσετε λίγο από τον χρόνο σας στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας από το μεσημέρι κι έπειτα.

Λέων

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά εύθραυστο για την ψυχολογία σας και ενδεχομένως να πήρατε κι εσείς κάποια πράγματα πιο προσωπικά απ’ όσο θα έπρεπε. Σήμερα, με μια πιο ψύχραιμη Σελήνη και μάλιστα σε ωραία όψη προς τον Δία, είναι μια μέρα για να πάρετε απόσταση από τα γεγονότα της τελευταίας περιόδου και να τα κρίνετε πιο αντικειμενικά και χωρίς μελοδραματισμούς. Αν νιώθετε ότι πήρατε απόσταση από κάποιους ανθρώπους που σας ενδιαφέρει να είναι στη ζωή σας είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να εξηγήσετε τι σας συμβαίνει. Κάποιες φορές η κούραση μαζί με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς μας κάνουν να χάνουμε τον δρόμο μας ή να κάνουμε την τρίχα-τριχιά. Η σημερινή μέρα βοηθά να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας αν μη τι άλλο. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη στον Σκορπιό σας ωθεί να δείτε καλύτερα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας.

Παρθένος

Στα πρακτικά θέματα, τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της δουλειάς και της καθημερινότητας στρέφεται το βλέμμα σας σήμερα και μολονότι μπορεί όλο αυτό να σας κουράζει, από την άλλη νιώθετε ικανοποιημένοι πάντα ξέροντας πόσο πολύτιμη είναι η συμβολή σας στην επιτυχία ενός πρότζεκτ και πόσο σημαντικό είναι να νιώθετε κι εσείς ότι σας εξασφαλίζει οικονομικά. Η Σελήνη στον Ζυγό μέχρι το μεσημέρι όμως μιλά για κάποιου είδους συμβιβασμό που πρέπει να κάνετε, είτε για να βγει το πρόγραμμα σας όπως θέλετε είτε για να εξασφαλίσετε και λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε σε πράγματα που αγαπάτε να κάνετε ή στους ανθρώπους σας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να απαλλαγείτε από δευτερεύουσες υποχρεώσεις και από πράγματα που δεν είναι σημαντικά μέσα στη μέρα, για να διατηρήσετε την ενέργεια σας και για όσα θέλετε εσείς να κάνετε. Τις πρωινές ώρες αποφύγετε εντάσεις και υψηλούς τόνους σε σημαντικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι σας κάνει πιο ανήσυχους, αλλά με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία βοηθά να γίνετε πιο αποφασιστικοί. Αν το προηγούμενο διάστημα ακούγατε πολλές και διαφορετικές απόψεις κι είχατε πάθει σύγχυση σε σχέση με το τι να επιλέξετε ή ποια κατεύθυνση να πάρετε σε σχέση με ένα επαγγελματικό ζήτημα, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να καθαρίσει το κεφάλι σας και να πάρετε την απόφαση που πρέπει. Η αυτοπεποίθηση σας άλλωστε θα βοηθήσει να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο με τα όποια πλάνα σας. Πιθανώς όμως να διαπιστώσετε σήμερα ότι με ένα άτομο από το οποίο είχατε προσδοκίες σας χωρίζει άβυσσος κι αυτό να σας επηρεάσει κάπως ψυχολογικά.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον Ζυγό τις πρωινές ώρες η τάση σας είναι να απομονωθείτε, να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα, αλλά κι από τις πολλές επαφές που τον τελευταίο καιρό είχατε με τους άλλους. Αν εργάζεστε μπορεί να θέλετε να «κρυφτείτε» πίσω από τη δουλειά προκειμένου να αποφύγετε τα πολλά-πολλά με συναδέλφους. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε κούραση ή ότι έχετε εξαντληθεί κάπως πνευματικά ή ψυχολογικά και με την πορεία του Άρη στο ζώδιο σας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι η λύση σας. Δηλαδή το σπίτι, αφού σε αυτό τον τομέα βρίσκεται ο Δίας, είναι η λύση στην ανάγκη ξεκούρασης και αποφυγής περιττών συναντήσεων και επαφών. Η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο σας, αλλά μη σχηματίζοντας κάποια σπουδαία όψη μέχρι το βράδυ, μπορεί να σας επιτρέψει να ασχοληθείτε λίγο με τα προσωπικά σας και το σπίτι.

Ανατροπές και ανησυχία για αρκετά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Τοξότης

Ιδιαίτερα κοινωνικό το πρωινό για σας με τη Σελήνη στον Ζυγό και ενδεχομένως με κάποιο τρόπο θα χρειαστεί να αναλάβετε τον ρόλο του μεσάζοντα προκειμένου δυο αντίθετες πλευρές να ομονοήσουν. Η αλήθεια είναι ότι καταφέρνετε εύκολα να ισορροπήσετε, ακόμη κι όταν τα πνεύματα είναι οξυμένα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο σας. Και ειδικά όταν κάποιοι σας βάζουν ελαφρά τη καρδία σε αυτό τον ρόλο είναι το χειρότερο σας. Πέραν τούτου, η σημερινή μέρα είναι από αυτές που με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι φίλοι σας, ενώ θα ήταν εξαιρετική ιδέα να κανονίσετε να τους δείτε χαλαρά το βραδάκι σε μια έξοδο. Έχετε ανάγκη από αλλαγή παραστάσεων, αλλά και συζητήσεις πιο χαλαρές με ανθρώπους που αγαπάτε και δεν έχετε την ευκαιρία να τους βλέπετε συχνά. Εκμεταλλευτείτε το!

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στο ζώδιο του Ζυγού, προτρέποντας σας να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της καριέρας σας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Το θέμα είναι ότι μολονότι μπορεί τώρα να σκέφτεστε μια δελεαστική πρόταση που πιθανώς έχετε, ταυτόχρονα να σας πιάνουν και κάποιες αγωνίες σχετικά με το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα, αν θα σας μένει χρόνος για να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας επιδιώξεις και σχέσεις, αλλά και κατά πόσο θα είστε ικανοποιημένοι στο τέλος και στο κομμάτι των οικονομικών. Πόση ασφάλεια και σταθερότητα δηλαδή θα σας παρέχει μια τέτοια πρόταση. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε πολύ πιεσμένοι στη δουλειά και να αντιλαμβάνεστε ότι με κάποιο τρόπο γι’ αυτή την κατάσταση μπορεί να έχετε φταίξει κι εσείς οι ίδιοι, ειδικά αν είσαστε μονίμως πρόθυμοι να αναλάβετε όλο και περισσότερες ευθύνες.

Υδροχόος

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού μέχρι το μεσημέρι, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο σας μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερο στρες σήμερα. Το πιθανότερο όμως είναι ότι η πηγή του στρες δεν είναι εξωτερική. Δεν σας πιέζει κάποιος ή μια κατάσταση απαραίτητα και νιώθετε έτσι. Μπορεί να είναι ένα δικό σας θέμα κι επειδή είστε άνθρωποι που νοιάζεστε για τους άλλους και για την πορεία των καταστάσεων, να σας απασχολεί γενικότερα το μέλλον και οι εξελίξεις. Η αδυναμία σας ίσως να βοηθήσετε μια κατάσταση μπορεί να σας κάνει να απαισιοδοξείτε κάπως, αν και από χαρακτήρα τείνετε να βλέπετε μισογεμάτο το ποτήρι. Ακόμη, σήμερα είναι πιθανόν να σας απασχολήσει ένα ταξίδι, μια νομική υπόθεση ή ένα μελλοντικό επαγγελματικό σας πλάνο. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα είστε πιο πρακτικοί στην αντιμετώπιση των επαγγελματικών σας προτεραιοτήτων με τη Σελήνη στον Σκορπιό.

Ιχθείς

Σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, να κοιτάξετε κάποια ζητήματα με την άνεση χρόνου που θα θέλατε, πιο ήρεμα, πιο συγκεντρωμένα και να κλείσετε και πολλές από τις εκκρεμότητες που έχετε. Από την άλλη βέβαια, ίσως σας είναι δύσκολο τις πρωινές ώρες να αποφύγετε να σας διακόπτουν και να σας αποσυντονίζουν λίγο. Σήμερα ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και σας βοηθά να οραματιστείτε καλύτερα το μέλλον. Το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα, όπως και η διαίσθηση σας το επόμενο διάστημα. Κι αν αυτό που διαισθάνεστε είναι αλλαγές μην τις φοβηθείτε, διότι θα είναι μόνο για το καλό σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς, των σπουδών και γενικότερα της ζωής σας θα σας απασχολήσουν από το μεσημέρι και μετά με τη Σελήνη στον Σκορπιό.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share