Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Ανατρέπονται όλα τα δεδομένα για 2 ζώδια

Προσοχή στις επόμενες ώρες

30 Νοεμβρίου 2021 11:14
Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Ανατρέπονται όλα τα δεδομένα για 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί όλα τα ζώδια για πιθανές ανατροπές δεδομένων, που ενδέχεται να δούμε στις επόμενες ώρες.

Ο γνωστός αναφέρεται στο εξάγωνο Ηλίου με Κρόνο, καθώς κι εκείνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ενώ ο Ερμής είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, προσθέτοντας πως δεν ευνοούνται επιπολαιότητες στα σημαντικά θέματα της ημέρας, με την Άση Μπήλιου παράλληλα να βλέπει εφιαλτικές ώρες για ορισμένους.

Κριός

Μπορείτε να υπερασπιστείτε καλύτερα το συμφέρον και τα επαγγελματικά σας δικαιώματα, χωρίς να δημιουργήσετε προστριβές και εντάσεις.

Ταύρος

Προσωπικά και κοινωνικά θέματα θα σας απασχολήσουν γι αυτό φροντίστε να είστε καλά προετοιμασμένοι για κάθε απρόοπτο. Αισθηματικά είστε πιο ευνοημένοι από τους υπόλοιπους τομείς.

Δίδυμοι

Να είστε τολμηροί και αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις σας, τόσο στην εργασία, όσο και στα προσωπικά σας! Σύντομα θα δικαιωθούν οι προσδοκίες σας!

Καρκίνος

Κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας, φανείτε υπομονετικοί και διαλεκτικοί και δώστε περιθώρια συνεννόησης με το περιβάλλον και τον σύντροφό σας.

Λέων

Οι όποιες διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις τακτοποιούνται σχετικά γρήγορα, αλλά όχι άμεσα. Κάποιες προκλήσεις σε πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν σχετικά.

Παρθένος

Έχετε υπομονή εκεί που οι άλλοι διακατέχονται από ανασφάλειες. Οικονομικά εξετάστε καλά το περιεχόμενο της συμφωνίας που τυχόν έχετε στα σκαριά.

Κώστας Λεφάκης ανατροπή για τα ζώδια

Ζυγός

Νέες ιδέες, νέες συντροφιές και ασχολίες αλλά και νέα ενδιαφέροντα προκύπτουν για εσάς αυτήν την περίοδο. Προσοχή στις σχέσεις και στην υγεία μεγαλύτερων συγγενών.

Σκορπιός

Η βελτίωση της καθημερινότητας και της προσωπικής σας ζωής περνά από μια οικονομική εκκρεμότητα την οποία πρέπει να διαχειριστείτε σοφά!

Τοξότης

Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολικές εκτιμήσεις, φροντίστε λοιπόν να μην επιτρέψετε καμία αλλαγή στο περιβάλλον σας, αν δεν είστε προηγουμένως σίγουροι ότι κάτι τέτοιο εξυπηρετεί τους σκοπούς σας.

Αιγόκερως

Κάποιες ισορροπίες πρόκειται να αλλάξουν πολύ σύντομα στο περιβάλλον σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τη στάση που θα κρατήσετε αλλά και τις δικλείδες ασφαλείας που θα χρησιμοποιήσετε.

Υδροχόος

Χρειάζεται να σκεφτείτε λίγο περισσότερο και να εξετάσετε καλύτερα τα θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή χρειάζονται επίσης οι συναδελφικές σας σχέσεις.

Ιχθύες

Φροντίστε να είστε αποτελεσματικοί στις δραστηριότητές σας, χωρίς όμως να φτάνετε στα όριά σας. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και ενεργοποιήστε τους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share