Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 30 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

30 Νοεμβρίου 2021 07:08
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 30 Νοεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 30 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Διάβασε εδώ τις χθεσινές προβλέψεις.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και επιτέλους σιγουριά! Μία ευχάριστη εξέλιξη, που αφορά μία ιστορία του παρελθόντος και έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένεια, θα έρθει σήμερα και θα σε βγάλει από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, ευνοεί μετακινήσεις!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, χάρη στο σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορείς να αποκτήσεις ό,τι ποθείς ή έχεις σκοπό, με μία σου μόνο λέξη! Ξεχωρίζεις για το κοφτερό σου μυαλό και την λαμπερή σου προσωπικότητα, ιδίως μέσα σε κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές! Αισθάνεσαι πολύ δημοφιλής, αφού είσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, ευνοεί πρακτικά θέματα!

ζώδια 30 νοεμβρίου

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες τώρα, λόγω κάποιων συγκυριών! Εσύ όμως, είσαι αποφασισμένος να μην μοιραστείς την χαρά σου με πολλούς, αλλά με τους λίγους και καλούς! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, ευνοεί πρακτικά θέματα!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αφέσου σήμερα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, στην καθοδήγηση της καρδιάς σου! Ο γοητευτικός τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιολάτρευτος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός μεγαλεπήβολου στόχου! Επιπλέον, ένα χαρούμενο νέο, θα σε ενδυναμώσει ψυχικά και θα νιώσεις σίγουρα πολύ όμορφα, με τις σημερινές συγκυρίες και γεγονότα! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, ευνοεί πρακτικά θέματα!

Λέων

Φίλε Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα φέρει σίγουρα μία αποκάλυψη ενός μυστικού! Όλο αυτό, θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις στόχους και σκοπούς, ώστε να τους πετύχεις στο μέλλον! Γενικά ακολούθησε χωρίς δισταγμό την διαίσθηση σου, σε ό,τι κι αν κάνεις! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα φέρει στιγμές διασκέδασης!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα φέρει γρήγορες και θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου! Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με φίλους τώρα και ίσως προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα μεταλλαχτεί σταδιακά σε μία ισχυρή φιλία! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, καταφέρνεις μέσω της επικοινωνιακής οδού, να αναγνωρισθείς κοινωνικά, να βιώσεις μία βελτιωμένη και κατά πολύ ευτυχέστερη οικογενειακή ζωή και καθημερινότητα και να πάρεις χαρά, μέσα από την εδραίωση της προσωπικής σου επιτυχίας! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σου φέρει ένα καλό νέο!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες και πετυχαίνεις στόχους, που καιρό τώρα επιδίωκες! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα ανακτήσει την αυτοεκτίμηση σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προσπάθησε να μην διατυμπανίζεις την επιτυχία σου στον καθένα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν ή και φθονούν την ευτυχία και τις επιτυχίες σου! Μάθε να εμπιστεύεσαι τους άλλους, αφού πρώτα βεβαιωθείς για τις καλές τους προθέσεις απέναντί σου! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, σου βρίσκει λύσεις, μέσω της επικοινωνιακής οδού.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο νέο που θα σε δικαιώσει! Επίσης έρχονται ωφέλιμες επαφές και συζητήσεις! Καταφέρνεις σήμερα και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σου σχέση και επαφή, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, γι’αυτό μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σου φέρει μία αποκάλυψη εποικοδομητική!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει πολύ όσον αφορά την εμφάνιση σου, αφού θα αποφασίσεις δυναμικές αλλαγές, που θα εντυπωσιάσουν τον περίγυρο σου! Ιδανική μέρα επίσης για έναρξη σωστής διατροφής και άσκησης! Είσαι λοιπόν στην καθημερινότητα σου, λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου και τους καλούς σου τρόπους! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα φέρει χαρά από έναν φίλο!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, για οτιδήποτε επιθυμείς και έχεις ως στόχο! Μπορείς να αναμένεις, πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για κοινωνικές ή δημιουργικές δραστηριότητες! Επιπλέον, θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, ευνοούνται επίσης, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα βελτιώσει επικοινωνιακά την κοινωνική σου εικόνα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share