Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Ανατροπή από τη Λίτσα Πατέρα: Εκπληκτικό διήμερο για αυτά τα ζώδια

Μεγάλη ευκαιρία στις επόμενες ώρες

29 Νοεμβρίου 2021 13:23
Ανατροπή από τη Λίτσα Πατέρα: Εκπληκτικό διήμερο για αυτά τα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα φέρνει την ανατροπή για τα ζώδια, αναφέροντας το ποια θα ευνοηθούν και βλέποντας μπροστά της ένα διήμερο, που μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις, αν και η Βίκυ Παγιατάκη βλέπει σκληρή αρχή για κάποια ζώδια.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρει πως, μπαίνοντας στον καινούργιο μήνα, η σημερινή (29/11) και η αυριανή (30/11) μέρα μπορούν να μας οδηγήσουν σε σωστές επιλογές πριν από το Δεκέμβριο, που... έχει να μας κάνει αρκετά, αν και η έκλειψη στο τέλος της εβδομάδας αυτής δε θα είναι κακή.

ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα η Σελήνη περνά στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη να συνυπάρχετε, αλλά και πώς την διαχειρίζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανότατα πρόσωπα ή γεγονότα που συνδέονται με την δουλειά να σάς τραβούν τον ενδιαφέρον. Από την άλλη, τα οικονομικά σας ακόμη δείχνουν να υφίστανται πιέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα είναι αρκετά καλή για φλερτ, για να βγείτε να διασκεδάσετε και γενικότερα να περάσετε όμορφα με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ασχολείστε με υποθέσεις του σπιτιού ή με πρόσωπα της οικογένειάς σας. Παράλληλα κάνετε επαφές με ανθρώπους που θα αποδειχτούν αργότερα σημαντικοί.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να ασχολείστε με τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στον εαυτό σας, προσπαθήστε όμως να μην είστε καταπιεστικοί με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύετε μια πολύ δυναμική περίοδο, ακόμη κι αν αισθάνεστε ότι οι υποθέσεις σας δεν τρέχουν όσο ή όπως θα θέλατε, δραστηριοποιηθείτε λοιπόν σε πράγματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.

ΖΥΓΟΣ

Χρησιμοποιείστε τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα που είναι τονισμένα αυτή την περίοδο και μην αφήσετε σήμερα ανασφάλειες να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα της Σελήνης στον Ζυγό σήμερα, για σας ενδεχομένως δείχνει πως θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι με τις σκέψεις σας και να βάλετε σε τάξη τις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα το δυνατό σας σημείο είναι μέσα από την συμμετοχή σας σε ομάδες, παρέες και γενικότερα στον κοινωνικό σας κύκλο. Αφήστε στην άκρη φοβίες και ανασφάλειες που σας κρατούν πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κυνηγήστε τους στόχους σας με μεθοδικότητα, συνέπεια και επιμονή, ενώ παράλληλα προετοιμάστε το έδαφος για σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλύτερα να ασχοληθείτε σήμερα με υποθέσεις που επείγουν, και δεν αποκλείεται να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Άρης όμως συνεχίζει να σας πιέζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Προωθήστε σημαντικά δημιουργικά σας σχέδια. Μπορείτε παράλληλα να δημιουργήσετε θετικές εντυπώσεις για σας στον χώρο της δουλειάς.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share