Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Δύσκολη βδομάδα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

29 Νοεμβρίου 2021 09:13
Δύσκολη βδομάδα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Τι περιμένει η νέα εβδομάδα και κυρίως η σημερινή (29/11) μέρα για τα 12 ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης, μέσα από την συνεργασία του με το elle.gr, αναλύει τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια:

Κριός
Έξοδα αποκατάστασης φέρνει σε εσάς η εβδομάδα που ξεκινά, αλλά προβλέπεται να τα καταφέρνετε αν αποφύγετε τις υπερβολές.

Ταύρος
Το πρώτο μισό της εβδομάδας που ξεκινά έχει διαβουλεύσεις στα επαγγελματικά και, οργάνωση των επόμενων κινήσεών σας για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

Δίδυμοι
Ασχοληθείτε με το κυνήγι της ευκαιρίας, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον τομέα που ασχολείται ο κάθε ένας από εσάς. Τα καταφέρνετε εξαιρετικά!

Καρκίνος
Επιδιώξτε μια νέα αρχή στα αισθηματικά σας, ή να επικαλεστείτε το δικαίωμα της δεύτερης ευκαιρίας για να επιδιώξετε αποκατάσταση των όποιων ρηγμάτων στη σχέση σας.

Δύσκολη βδομάδα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Λέων
Οι πιο φιλόδοξοι και οι πιο ευνοημένοι λόγω ταλέντων θα βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε εμπόδια, να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, αλλά θα πληρώσετε και ένα αντίτιμο σαν δίκαιο καταχώρησης της οποιασδήποτε κατάκτησής σας.

Παρθένος
Όσο πιο γρήγορα καταλάβετε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει, τόσο πιο γρήγορα θα γίνετε και πάλι τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος και θα αμειφθείτε για αυτό.

Ζυγός
Η εποχή επηρεάζει τον οικονομικό τομέα και σας φέρνει διλήμματα σχετικά με τη διαχείριση ενός σημαντικού, σχετικού ζητήματος που σας απασχολεί.

Σκορπιός
Απομονώστε αυτά που χαλούν το κλίμα από τις άλλες σας ιδιότητες, υποχρεώσεις και επιθυμίες! Είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά.

Τοξότης
Μια αισθηματική ασχολία ενισχύει την αισιοδοξία σας, αυτήν την περίοδο των γενεθλίων σας και σας χαρίζει ευκαιρίες δράσης και προβολής σας.

Αιγόκερως
Η διάθεσή σας είναι βελτιωμένη, η επικοινωνία και τα κοινωνικά ερεθίσματα αναβαθμισμένα και εσείς αισθάνεστε ευνοημένοι από συμπτώσεις και συγκυρίες.

Υδροχόος
Αισθηματικά, προσέξτε αυτά που γίνονται και δεν λέγονται, καθώς στην πορεία μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Προνοήστε πριν βρεθείτε αντιμέτωποι με δικές σας προηγούμενες αποφάσεις.

Ιχθύες
Είναι καιρός να δώσετε ώθηση στην εργασία, στις φιλοδοξίες σας και σε οτιδήποτε αναδεικνύει τα ταλέντα σας. Επωφεληθείτε από τη συμπαράσταση ενός ανθρώπου που σας εμψυχώνει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share