Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός από την Άση Μπήλιου: Τεράστια πίεση στις επόμενες μέρες για 7 ζώδια

Εφιαλτική η νέα εβδομάδα

29 Νοεμβρίου 2021 08:07
Συναγερμός από την Άση Μπήλιου: Τεράστια πίεση στις επόμενες μέρες για 7 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το συναγερμό σημαίνει η Άση Μπήλιου, η οποία τονίζει πως οι επόμενες μέρες θα είναι πιεστικές και έντονες για αρκετά από τα ζώδια, βγαίνοντας από τον Νοέμβριο και μπαίνοντας στο Δεκέμβριο.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρει, ότι επτά είναι τα ζώδια, που θα βιώσουν αυτή την ψυχολογική ένταση στην νέα εβδομάδα (29/11-5/12), η οποία μόλις ξεκίνησε, με τη Λίτσα Πατέρα επίσης να προκαλεί... εφιάλτη με τις προβλέψεις της.

Κριός

Μια εβδομάδα με αρκετά απρόοπτα είναι αυτή που μοιράζεται ανάμεσα στον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Κι από τη μια πλευρά θα θέλετε να επικοινωνήσετε αυτά που σκέφτεστε, σας αγχώνουν, σας ζορίζουν κι από την άλλη, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης βρίσκεται ακόμη στον μυστικοπαθή Σκορπιό, θα έχετε κι ένα κράτημα χωρίς να θέλετε να αποκαλύψετε πολύ δικά σας πράγματα. Δεν είναι ανάγκη να νιώθετε όμως κι ενοχές γι’ αυτό. Όπως επίσης δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιέζεστε να κάνετε κάτι ή να μπείτε σε δράση αυτή τη στιγμή. Καθώς ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα λειτουργείτε σε μια πιο υποτονική συχνότητα απ’ ότι συνήθως, με την έννοια της εξωτερικής εκδήλωσης. Δώστε προσοχή όμως σε πράγματα που συμβαίνουν αυτές τις μέρες είτε σε πνευματικό είτε σε δημιουργικό ή και ερωτικό επίπεδο, διότι σίγουρα δεν είναι τυχαία. Τετάρτη και Πέμπτη μπορεί να νιώθετε άγχος για κάποια οικονομικά θέματα ή πρακτικά ζητήματα της δουλειάς. Από την άλλη, μπορεί να είναι ένα αδιόρατο στρες ως συνέπεια της αστάθειας των συνθηκών γύρω μας. Προσπαθήστε να μην χάνετε την ελπίδα σας όμως και το κάνετε χειρότερο. Η έκλειψη στον Τοξότη, που είναι ταυτόχρονα μια δυνατή Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη, σας κάνει πιο ανήσυχους νοητικά και σας ανοίγει την όρεξη για νέες περιπέτειες ή αλλαγές παραστάσεων. Θέλετε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να μάθετε νέα πράγματα, να ταξιδέψετε πιο πολύ, να έχετε περισσότερη ελευθερία και να πετάξετε από πάνω σας ό,τι σας κρατά δέσμιους, είτε είναι σχέσεις είτε καταστάσεις που νιώθετε εγκλωβισμένοι. Κι όπως φαίνεται μέχρι τον Ιούνιο του 2022 θα τα έχετε καταφέρει!

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με πρακτικές κυρίως ενασχολήσεις, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και οικονομικά. Στο τέλος του μήνα, καθώς συσσωρεύονται οικονομικής φύσης υποχρεώσεις, θα χρειαστεί να βάλετε τα δυνατά σας να ξεμπερδεύετε με πάσης φύσης εκκρεμότητες τις δυο πρώτες μέρες της εβδομάδας. Το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα δίνει μια πιο δημιουργική διάσταση στα θέματα της εργασίας σας και στις σχέσεις με τους συνεργάτες. Και καθώς αυτή η όψη διεγείρει τη φαντασία σας, θα μπορούσατε κάλλιστα να κάνετε μια σύσκεψη για να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες, που υλοποιώντας τις θα έχετε θετικά αποτελέσματα στη δουλειά. Από την άλλη, είναι μια όμορφη όψη για να βρεθείτε με φίλους ή ακόμη και να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Βλέπετε, ταυτόχρονα σχηματίζει και η Αφροδίτη όψη με τον Ποσειδώνα. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον που ξεδιπλώνεται αυτές τις μέρες, πιθανώς και μέσα από κάποιο κοινωνικό δίκτυο. Τετάρτη και Πέμπτη θα είναι οι πιο απαιτητικές μέρες για σας, καθώς η Σελήνη θα περιδιαβαίνει τον Σκορπιό και οι πιέσεις από όλα τα μέτωπα θα είναι έντονες. Προσπαθήστε όμως να μην επηρεάζεστε αρνητικά από άτομα τα οποία βλέπουν μόνο το κακό ή το λάθος. Η έκλειψη Ηλίου το Σάββατο στρέφει την προσοχή σας σε μια διαφορετική κατεύθυνση, κυρίως μέσα στον τομέα των οικονομικών. Ο κύκλος αυτός των εκλείψεων που ξεκίνησε από το 2020 τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει αρκετές αστάθειες ή προβλήματα με τα οικονομικά σας δεδομένα. Τα καλά νέα είναι ότι ολοκληρώνεται με αυτή την τελευταία έκλειψη στον Τοξότη. Από την άλλη, με αυτή την έκλειψη μπορεί να πάρετε μια πολύ σοβαρή απόφαση σχετικά με μια ερωτική σχέση ή συνεργασία, αν νιώθετε ότι η άλλη πλευρά δεν σέβεται τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Η ζωή είναι μικρή για να περιμένουμε τους άλλους πότε θα αποφασίσουν για την πορεία μιας σχέσης ή πότε θα μας αξιολογήσουν σωστά.

Δίδυμοι

Μια ιδιαίτερα απαιτητική εβδομάδα ξεκινά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού καταλήγει στην τελευταία Ηλιακή έκλειψη που σας αφορά στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, του Τοξότη. Τη Δευτέρα Ήλιος και Ερμής συναντιούνται στον Τοξότη και δίνουν έμφαση στις σχέσεις, τις συνεργασίες, τις επαφές σας με τους άλλους, κάνοντας πιο εντατικούς τους ρυθμούς και πιο φορτωμένο το πρόγραμμα σας. Ταυτόχρονα σχηματίζεται το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που από τη μια εξάπτει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας κι από την άλλη μπορεί να σας δημιουργεί απογοήτευση αν η δουλειά που κάνετε είναι μονότονη, ρουτινιάρικη και δεν αξιοποιεί το μυαλό και τη δημιουργικότητα σας. Δεν είναι απίθανο για τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου να προκύψει μια γνωριμία ή μια επαφή με ένα άτομο το οποίο ενδεχομένως να σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Τετάρτη και Πέμπτη προσπαθήστε να μην κουράζετε ιδιαίτερα τον εαυτό σας, διότι θα καταλήξετε με σύνδρομο burn out (κοινώς θα καείτε) από την υπερπροσπάθεια τόσο στη δουλειά όσο και στις άλλες δραστηριότητες σας. Αυτές είναι και οι πιο κουραστικές σε πρακτικό επίπεδο μέρες της εβδομάδας και αν μη τι άλλο δεν θέλετε να φτάσετε στη μέρα της έκλειψης ξεθεωμένοι. Το Σάββατο λαμβάνει χώρα η Ηλιακή έκλειψη, που είναι μάλιστα και η τελευταία όχι μόνο της χρονιάς, αλλά και για την επόμενη επταετία στον άξονα του δικού σας ζωδίου με τον Τοξότη. Από το 2020 όλες οι εκλείψεις σας αφορούσαν άμεσα ή έμμεσα. Αυτή η έκλειψη στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας, είτε προσωπικές, ερωτικές, φιλικές, είτε επαγγελματικές. Και καθώς ταυτόχρονα είναι και Νέα Σελήνη, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 στη ζωή σας. Ένας νέος έρωτας, η απόφαση να βγείτε από μια κακή σχέση ή συνεργασία, ένας νέος επαγγελματικός ορίζοντας που θα σας καλύπτει περισσότερο, είναι μερικά από τα σενάρια.

Καρκίνος

Μολονότι η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα των επαγγελματικών, αλλά και την καθημερινότητας σας, με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βάλει σε ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση και μάλιστα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο από το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την Τρίτη. Τώρα, αν είστε ήδη σε μια σχέση που όλα βαίνουν καλώς δεν έχετε παρά να το απολαύσετε. Αν είστε όμως μόνες-οι, τότε με αυτές τις όψεις μπορεί να προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Βγείτε λίγο περισσότερο, φανείτε δεκτικοί σε φλερτ και νέες γνωριμίες και πού ξέρετε, μπορεί όντως να προκύψει κάτι ενδιαφέρον για την προσωπική σας ζωή. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να έχουν θετικό αντίκτυπο και στη δημιουργικότητα σας. Αν έχετε κάποια ιδέα ή σκέψη για ένα δημιουργικό πρότζεκτ, μην σας πιάνουν ντροπές και συστολές. Συζητήστε ανοιχτά την ιδέα σας και μπορεί να πιάσει τόπο. Επίσης, σε μια περίοδο με αρκετή αστάθεια καλά θα κάνετε να πιστεύετε στον εαυτό σας και να μην επιτρέπετε σε κανένα να υποβαθμίζει τις προσπάθειες σας. Στο τέλος της εβδομάδας έχουμε την έκλειψη Ηλίου που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη. Οι εκλείψεις αυτές σας ταλαιπώρησαν είτε σε θέματα δουλειάς είτε και σε θέματα υγείας τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας αστάθειες, προβλήματα ή και αλλαγές κατεύθυνσης. Αυτή είναι η τελευταία έκλειψη και δεν θα επαναληφθούν αυτές οι εκλείψεις πριν την οκταετία. Η συγκεκριμένη έκλειψη μπορεί να είναι βοηθητική, αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, στο να βρείτε μια νέα δουλειά ή ακόμη και να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη διατροφή ή την άσκηση, προκειμένου να έχετε περισσότερη υγεία.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο Ήλιος συναντά τον Ερμή στον Τοξότη και η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό. Κάποιοι μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή ακόμη και γνωριμίες αυτές τις ημέρες. Από την άλλη, καθώς ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα μπορεί να νιώθετε κάπως υποτονικοί ή κουρασμένοι στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ιδιαίτερα αν το γουηκέντ που μας πέρασε είχατε πολλές υποχρεώσεις και δουλειές. Την Τρίτη τη σκυτάλη παίρνει η Αφροδίτη που συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα, δίνοντας μια πιο ρομαντική διάσταση στη μέρα. Αλλά από την άλλη ο Ποσειδώνας είναι κι ένας πλανήτης που δημιουργεί σύγχυση κι αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε μπερδεμένοι σε μια σχέση που δεν είναι ξεκάθαρος ο προσανατολισμός της. Οι όψεις με τον Ποσειδώνα πολλές φορές δείχνουν εξιδανικεύσεις και ωραιοποιήσεις. Προσπαθήστε να μην πέφτετε στην παγίδα να στήνετε βάθρα βάζοντας επάνω ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά σε βάθος ή σε ικανό χρονικό διάστημα ώστε να έχουν αποδείξει ότι αξίζουν τον θρόνο που τους προσφέρετε. Τετάρτη και Πέμπτη σαφώς είναι πιο κουραστικές μέρες, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό ενεργοποιώντας το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις πολλές σε όλα τα μέτωπα, τόσο της δουλειάς όσο και της οικογένειας. Το μοτίβο αυτό συνεχίζεται μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής. Στο τέλος της εβδομάδας έρχεται μια Ηλιακή έκλειψη, που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη, μέσα στον τομέα της δημιουργίας, της φήμης, των παιδιών και του έρωτα. Αυτή είναι η τελευταία έκλειψη σε αυτό τον τομέα μιας σειράς εκλείψεων που ξεκίνησε από το 2020. Για σας η έκλειψη αυτή μπορεί να σας βάλει πίσω στο παιχνίδι του έρωτα, να φέρει νέες συναντήσεις, σχέσεις, ενώ μπορεί αν είστε γεννημένοι-ες στο δεύτερο δεκαήμερο να πάρετε απόφαση να τελειώσετε μια ανώφελη κατάσταση στα προσωπικά σας.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στις σχέσεις σας, όχι μόνο γιατί η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, το ζώδιο του «εμείς» τις πρώτες ημέρες της, αλλά και γιατί το τρίγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα, μια ιδιαίτερα αρμονική όψη, σας προτρέπει να μην παλεύετε μόνοι σας με τις σκέψεις σας και να τις μοιραστείτε με τους εκλεκτούς της καρδιάς σας, σύντροφο, φίλους, αγαπημένους συνεργάτες. Αυτή η πολύ ωραία όψη εξάπτει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας και μπορεί να είναι αποτελεσματική όχι μόνο στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και στις συνεργασίες σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στην πορεία δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες σε σχέσεις, αλλά μπορεί για τους γεννημένους τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου να φέρει και κάποιο φλερτ ή μια γνωριμία που δεν θα σας περάσει απαρατήρητη. Αν είστε μόνες-οι δείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που μπορείτε να γνωρίσετε νέα άτομα. Βέβαια, δεν είναι απίθανο να διαπιστώσετε ότι κρύβεται μια καλή ευκαιρία και στο φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Και φυσικά οι όψεις με τον Ποσειδώνα δεν αφορούν αυστηρά την προσωπική σας ζωή, αλλά οποιαδήποτε σχέση συνάπτετε και μοιράζεστε με τον άλλο ένα κοινό πάθος. Από το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής θα είστε σε πιο εξωστρεφή διάθεση, αλλά θα έχετε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας με πολλές υποχρεώσεις, ευθύνες, επαφές, συναντήσεις, δουλειά. Προσπαθήστε να μην εξαντληθείτε όμως, διότι έρχεται μια έκλειψη που θα ταράξει λίγο την ψυχολογία σας το Σαββατοκύριακο. Είναι η τελευταία έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη, δίνοντας την ευκαιρία να γυρίσετε σελίδα και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι τον Ιούνιο σχεδόν και μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να κάνετε μια σπουδαία αλλαγή ή ένα νέο ξεκίνημα. Κάποιοι μπορεί να μετακομίσετε, να αλλάξετε δουλειά, να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση, ενώ άλλοι μπορεί να χρειαστεί να σκύψετε με φροντίδα στα μέλη της οικογένειας σας.

Άση Μπήλιου πίεση αυτή την εβδομάδα

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές επαφές, συζητήσεις και αρκετή ένταση, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης και δημιουργεί ένα πρόσθετο άγχος σε όλα όσα έχετε να διαχειριστείτε. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή υπερφορτώνει το νευρικό σας σύστημα και θα έχετε πολύ ζωντανές συζητήσεις, αλλά και μια αίσθηση ότι «καίγεται» ο εγκέφαλος σας κάποιες στιγμές. Ευτυχώς υπάρχει μια εξισορροπιστική όψη, αυτή του τριγώνου μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα που σας επιτρέπει να βρίσκετε λύσεις και να είστε γενικότερα πιο επινοητικοί και δημιουργικοί στη δουλειά σας. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε, είναι να πέσετε στην παγίδα της τελειότητας. Με τόση πίεση και λόγω των συνθηκών που αντιμετωπίζουμε όλοι και του φόρτου που έχετε, το να αρκεστείτε σε μια καλή λύση ίσως είναι το περισσότερο που μπορείτε να κάνετε. Μη βασανίζετε τον εαυτό σας σε αυτή τη φάση προσπαθώντας το αδύνατο. Ακόμη, δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε τον όγκο δουλειάς που έχετε να διεκπεραιώσετε. Μπορεί οι δικοί σας ή ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει ώστε να αφοσιωθείτε στα πιο δύσκολα εσείς. Από την Τετάρτη το μεσημέρι μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι θα έχετε πολλά πρακτικά επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα που πρέπει να τρέξετε. Όμως το σημαντικό της εβδομάδας είναι η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη το Σάββατο. Αυτή είναι και η τελευταία έκλειψη σε αυτό το ζώδιο για την επόμενη οκταετία. Η έκλειψη λαμβάνει χώρα μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των καθημερινών σας δοσοληψιών, των στενών συγγενών, των συνεργατών σας και μπορεί να υπάρχουν αλλαγές. Εσείς δεν χρειάζεται, μολονότι θα είναι η τάση σας, να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας. Άλλωστε η επιρροή της έκλειψης φτάνει μέχρι 6 μήνες μετά. Σίγουρα όμως θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με προτάσεις, συμφωνίες, νέα βήματα που θέλετε να κάνετε στο μέλλον, είτε σε επίπεδο σπουδών είτε και στα επαγγελματικά σας.

Σκορπιός

Μια έντονη εβδομάδα ξεκινά αγαπητοί μου Σκορπιοί, καθώς ο Άρης από το ζώδιο σας σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η όψη προσθέτει αρκετά κλικ στη γοητεία σας και σας φέρνει στο επίκεντρο. Το θέμα είναι πόσο εσάς τους ίδιους ενδιαφέρει κάποιο άτομο το οποίο μπορεί να σας φλερτάρει ή γενικά να σας δείξει ότι ενδιαφέρεται. Όσο κι αν σας ανεβάζει ψυχολογικά το ενδιαφέρον κάποιου, θα πρέπει πρώτα να αρέσει σε σας τους ίδιους για να κάνετε κίνηση. Μην παρασυρθείτε λοιπόν από κάποιο άτομο που σας είναι αδιάφορο. Από την άλλη, μπορεί να κάνετε πολύ καλή εντύπωση με τα ταλέντα και τις ικανότητες σας στο περιβάλλον που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε γενικότερα αυτές τις μέρες. Μπορεί κάποιος από τον χώρο της εργασίας σας να προσέξει τα ταλέντα σας και να έχει να σας προτείνει κάτι ενδιαφέρον. Η μόνη παγίδα με αυτή την όψη είναι να νιώθετε μπερδεμένοι ή να έχετε κάποια σύγχυση σε σχέση με τους στόχους σας. Προσπαθήστε να ζητήσετε τη γνώμη ενός καλού φίλου ή ακόμη και του συντρόφου σας αν εμπιστεύεστε τη γνώμη του. Οι πιο κουραστικές μέρες της εβδομάδας για σας εκτείνονται από το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη πίεση, άγχος, αλλά και πολλές υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείτε στην καθημερινότητα σας, τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και στο σπίτι και την οικογένεια. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με μια Ηλιακή έκλειψη στις 4/12 στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτή είναι η τελευταία μιας σειράς εκλείψεων που ξεκίνησαν το 2020 και ολοκληρώνονται τώρα φέρνοντας συνθήκες αλλαγών στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Καθώς επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών, έχετε να σκεφτείτε τι κινήσεις πρέπει να κάνετε, τι προτεραιότητες πρέπει να βάλετε, ώστε να βγείτε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα. Σαφώς και θα πρέπει να είστε αρκετά υπεύθυνοι με τα οικονομικά σας ενόψει και της ανάδρομης Αφροδίτης, γι’ αυτό μην το παρακάνετε με σπατάλες.

Τοξότης

Ξεκινά μια εβδομάδα ιδιαίτερα έντονη για σας, αφού καταλήγει σε μια Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Όσο κι αν θέλετε να απέχετε από εντάσεις, όσο κι αν θα επιθυμούσατε πιο χαλαρούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, δεν θα είναι πολύ εύκολο να το επιτύχετε. Τη Δευτέρα σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο σας, μια μέρα με ιδιαίτερη έμφαση στις επαφές, τις συζητήσεις, τη νοητική εργασία, αλλά και τις μετακινήσεις. Καθώς υποβοηθείται κι από τη Σελήνη στον κοινωνικό Ζυγό, είναι από τις μέρες που δεν θα σας φτάνει το 24ωρο για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Ταυτόχρονα σχηματίζεται το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα. Μια όψη που ενώνει δυο πλανήτες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε δυο πολύ ευαίσθητους τομείς του ωροσκοπίου σας. Δεν είναι απίθανο να έχετε επαφές με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, έναν φίλο από το παρελθόν ή ακόμη να σας πιάνει νοσταλγία για παλιότερες εποχές και στιγμές που νιώθατε πιο ικανοποιημένοι. Αυτή η όψη μπορεί να σας ζορίσει λίγο ψυχολογικά, ειδικά αν τα πράγματα τον τελευταίο καιρό δεν σας πηγαίνουν όσο ιδανικά τα φανταζόσασταν. Όμως, με το να πιέσετε μια κατάσταση τώρα δεν θα κερδίσετε κάτι ουσιαστικό, παρά περισσότερη απογοήτευση. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε βιαστικές και σπασμωδικές κινήσεις, είτε στη δουλειά σας είτε γενικότερα στις σχέσεις σας. Σε αυτό που πρέπει να δώσετε σημασία είναι η υγεία, η φυσική σας κατάσταση και η ψυχολογία σας. Φροντίστε εσείς τον εαυτό σας και αφεθείτε στο σύμπαν να φροντίσει τα υπόλοιπα. Η εβδομάδα κλείνει με μια έκλειψη στο ζώδιο σας, που είναι και η τελευταία στον άξονα του ζωδίου σας με τους Διδύμους για τα επόμενα αρκετά χρόνια. Αυτή η έκλειψη στα γενέθλια σας μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Οι εκλείψεις δείχνουν αλλαγές και σημαντικά σταυροδρόμια στη ζωή μας. Και η συγκεκριμένη έχει τη δύναμη να υλοποιήσει τους καινούριους στόχους σας, αρκεί να τους συγκεκριμενοποιήσετε στο μυαλό σας.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στα θέματα των επαγγελματικών σας, καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον Ζυγό στον τομέα της καριέρας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο παρόλα αυτά σας κάνει κάπως πιο εσωστρεφείς και πιθανώς όχι πολύ πρόθυμους να μοιραστείτε με άλλους τις σκέψεις σας. Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας «τρώει», κάτι που το σκέφτεστε και το ξανασκέφτεστε χωρίς να βγάζετε άκρη. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο ενδεχομένως το «μυρίζεστε», χωρίς βέβαια να μπορείτε αυτή τη στιγμή να αποδείξετε κάτι. Λίγο αργότερα, όταν ο Ερμής περάσει στο ζώδιο σας μετά τις 13/12 θα ξέρετε τι συμβαίνει ακριβώς. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον που εμπιστεύεστε τυφλά ή αν πρόκειται για ένα επαγγελματικό ζήτημα με κάποιο στενό συνεργάτη που έχει αποδείξει ότι μπορεί να τον εμπιστεύεστε. Η όψη αυτή είναι εξαιρετική αν σας ενδιαφέρει να κάνετε κάποιο φιλανθρωπικό έργο ή να γίνετε πιο ενεργοί στα κοινά της περιοχής σας προσφέροντας τις υπηρεσίες σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει κάποιο φλερτ ή μια ωραία γνωριμία, αν είστε γεννημένοι τέλος δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι θα έχετε πιο εξωστρεφή διάθεση και μολονότι το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά πιεστικό, θα βρείτε χρόνο για να κάνετε και δραστηριότητες που σας αρέσουν. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με την επιβάρυνση μιας έκλειψης που στο ωροσκόπιο σας πέφτει μέσα σε έναν πιο μυστικό, κρυφό, ψυχολογικό και κάποιες φορές παρασκηνιακό τομέα. Αυτή είναι η τελευταία έκλειψη στον Τοξότη για τα επόμενα αρκετά χρόνια, η τελευταία μιας σειράς εκλείψεων που άλλαξε σε πολλούς την καθημερινότητα, τις συμμαχίες στη δουλειά, τους συνεργάτες, αλλά έδωσε έμφαση και στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Με αυτή την έκλειψη μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα και για μια σχέση ή συνεργασία που δεν σας ωφελεί πλέον. Το αν θα τη διακόψετε είναι κάτι που αφορά εσάς. Είναι όμως κρίμα να χάνετε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με ζωηρό ρυθμό, καθώς ο Ήλιος συναντά σε σύνοδο τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη κάνοντας σας πιο επικοινωνιακούς και πρόθυμους να συζητήσετε σχεδόν τα πάντα με συνεργάτες και φίλους. Ακόμη, σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε λίγο περισσότερο τους στόχους σας για το μέλλον. Η εξωστρέφεια υπερτονίζεται κι από τη Σελήνη στον Ζυγό που σας κάνει να σκέφτεστε τα μελλοντικά σας πλάνα, πιθανώς με μια αγωνία ή και σύγχυση. Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τρίγωνο του Άρη από τον τομέα της καριέρας με τον Ποσειδώνα στον τομέα των οικονομικών. Και καθώς ο μήνας φτάνει στο τέλος του, είναι πολύ πιθανόν να ασχολείστε με τα οικονομικά σας πλάνα, τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις σας. Τα θέματα των οικονομικών θα είναι σε ιδιαίτερη έμφαση μέσα στο 2022, καθώς σε αυτό τον τομέα θα βρίσκεται και ο Δίας στους Ιχθύς αυξάνοντας τις πιθανότητες να βγάλετε περισσότερο κέρδος. Από το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι εκτείνονται οι πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό ενεργοποιεί το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό φέρνοντας απρόοπτα, αλλά και έναν μεγαλύτερο όγκο δουλειάς που πρέπει να διαχειριστείτε. Ίσως δεν αφορά μόνο τα επαγγελματικά σας όλο αυτό, αλλά και υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαήμερου. Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με μια ολική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο μιας σειράς εκλείψεων στον άξονα Διδύμων-Τοξότη που σας απασχόλησαν τα τελευταία δυο χρόνια, φέρνοντας αλλαγές στους στόχους και τον προσανατολισμό σας, αλλά και στους φίλους, τους συνεργάτες, τους ανθρώπους που απαρτίζουν τον κύκλο σας. Η έκλειψη αυτή, που η επιρροή της εκτείνεται σε βάθος εξαμήνου, σας προτρέπει να σχηματίσετε μια ομάδα έχοντας κοινούς στόχους και οράματα, που θα δουλεύοντας μαζί τους θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ιχθείς

Η Δευτέρα έρχεται με αρκετή νοητική κόπωση, καθώς Ήλιος και Ερμής συναντώνται στον Τοξότη, σε ένα ζώδιο που είναι όμως κόντρα προς το δικό σας και δημιουργεί αρκετή πίεση στο πρόγραμμα σας. Σαφώς τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά χρειάζεται προσοχή τόσο στην κρίση σας όσο και στην ισχυρογνωμοσύνη όταν υπερασπίζεστε κάτι. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται επίσης τη Δευτέρα, σας βρίσκει σχεδόν να ονειρεύεστε με μάτια ανοιχτά τους επόμενους στόχους σας, να έχετε δημιουργικές ιδέες, αλλά μπορεί να συντελέσει και στο να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στο εδώ και τώρα. Αν πάντως είχατε μπλοκάρει και δεν μπορούσατε να σκεφτείτε μια καινούρια ιδέα, κάτι που να σας εξιτάρει και να σας ενθουσιάσει, μπορεί να προκύψει στην πορεία των δυο πρώτων ημερών της εβδομάδας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης προς τον Ποσειδώνα δρα προς την ίδια κατεύθυνση, αλλά οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου προσέξτε ποιον εμπιστεύεστε, καθώς ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας πολλές φορές σας κάνει να τα βλέπετε όλα με μια αφέλεια ή με μια διάθεση εξιδανίκευσης. Από την Τετάρτη το απόγευμα μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι μπορεί να υπάρχουν κάποια απρόοπτα στην επικοινωνία ή κάποιες δυσκολίες που ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε. Παρόλα αυτά, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε όπως πρέπει. Κι ερχόμαστε στην τελευταία έκλειψη για το 2021 που θα λάβει χώρα το Σάββατο 4/12 στο ζώδιο του Τοξότη. Η έκλειψη αυτή κλείνει μια σειρά εκλείψεων που ξεκίνησαν το 2020 και έφεραν αρκετές αλλαγές είτε στα θέματα της δουλειάς, της κατεύθυνσης της ζωής σας, είτε και στο σπίτι και την οικογένεια. Για τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου οι ευκαιρίες για αλλαγές στους δυο αυτούς τομείς της δουλειάς ή του σπιτιού εκτείνονται μέχρι το καλοκαίρι. Αν λοιπόν ψάχνατε μια ευκαιρία να αλλάξετε κατεύθυνση, να ξεκινήσετε κάτι καινούριο επαγγελματικά, να πάρετε μια προαγωγή ή να αναλάβετε ένα νέο πόστο, μέχρι τον Ιούνιο του 2022 φαίνεται ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share