Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ποια ζώδια είναι πιο απαισιόδοξα και ποιος είναι ο μεγαλύτερος κλαψιάρης

Ο λόγος για...

28 Νοεμβρίου 2021 15:20
Ποια ζώδια είναι πιο απαισιόδοξα και ποιος είναι ο μεγαλύτερος κλαψιάρης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάποιοι άνθρωποι είναι εκ φύσεως περισσότερο αισιόδοξοι και κάποιοι άλλοι λιγότερο, ενώ κάποιοι άλλοι είναι λίγο κλαψιάρηδες. Όπως και να έχει, όλοι οι άνθρωποι έχουν τα στραβά τους και τα θετικά τους. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα τον Δεκέμβρη.

Ποια ζώδια όμως είναι τα πιο αισιόδοξα και ποια όχι και τόσο;

Κριός

O Κριός ειναι γενικά αισιόδοξος και δεν χάνει εύκολα το χαμόγελο του. Εκτός εάν η ζωή τον βάζει σε «δεύτερη» μοίρα και δεν είναι ο πρωταγωνιστής. Γενικά έχει θάρρος και θετική διάθεση. Πιστεύει πολύ στον εαυτό του.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που θα χάσει την αισιοδοξία του, μόνο όταν μειωθεί η αξία του πορτοφολιού του, γιατί συνδέεται αρκετά με το χρήμα. Όμως είναι το ζώδιο που θα βρει τη λύση μια που η απαισιοδοξία δεν το κάνει αδρανή, τουνταντίον θα προσπαθήσει να αλλάξει τις συνθήκες.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο που είναι αισιόδοξο από τη φύση του και ό,τι και να γίνει, πάει εύκολα παρακάτω. Σε αυτό βοήθάει η εξωστρεφή του φύση και το περιβάλλον του, μια που δεν μένει ποτέ στα ίδια, αναζητά γρήγορα λύσεις και νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι εσωστρεφής και γενικά εύκολα χάνει την πίστη του, γιατί είναι και πολύ συναισθηματικός. Έτσι συχνά παραπονιέται για την τύχη του και χανεται στα συναισθήματά του. Αναζητά την στήριξη.

Λέων

Το Λιοντάρι είναι ζώδιο αισιόδοξο και δεν χάνεται στις δυσκολίες, γιατί είναι ο βασιλιάς και αποτελεί το παράδειγμα για τους άλλους. Όμως μέσα του, μπορεί να χάνει την πίστη και την ελπίδα, κυρίως όταν πρέπει να συμβιβαστεί σε καταστάσεις που δεν τον εκφράζουν ή «μειώνουν» την προσωπικότητα του.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ζώδιο κλειστό, χάνει την διάθεση του, γιατί και από τη φύση του βλέπει τα πράγματα, μέσα από το μικροσκόπιο και έτσι μεγεθύνει τις καταστάσεις. Θέλει το χρόνο του να ξεπεράσει ό,τι τον δυσκολεύει.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι γενικά αισιόδοξος, γιατί δεν αφήνεται στις καταστάσεις, εκλογικεύει τις καταστάσεις και εξαφανίζεται το συναίσθημα του. Ο μόνος λόγος να χάσει το κέφι του είναι η μοναξιά, δηλαδή η έλλειψη συντρόφου..

Ποια ζώδια είναι πιο απαισιόδοξα και ποιος είναι ο μεγαλύτερος κλαψιάρης

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι απαισιόδοξος, ναι αλήθεια, έχει συνέχεια αρνητικές σκέψεις και έχει μάθει να ζει με την αρνητικότητα του. Αυτο βέβαια και παραδόξως δεν τον πάει πίσω, αλλά μπροστά, γιατί μπορεί και παρά την πεσμένη ψυχολογία του, να μετουσιώσει το αρνητικό σε θετικό.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι αισιόδοξος, γιατί είναι το παιδί του Δία, και έτσι δεν χάνει την πίστη του και προσπαθεί πάντα να βρει την διέξοδο. Πηγαίνει εύκολα παρακάτω, ακόμα και όταν δεν ευνοείται. Έτσι υπερβάλει και πολλές φορές αγνοεί τους κινδύνους. Δεν έχει μέτρο.

Αιγόκερως

Αιγόκερως δεν έχει αισιόδοξη φύση, γιατί δεν πιστεύει στην τύχη, αλλά στην προσπάθεια, στη δουλειά. Έτσι δεν χάνει το τέμπο του, συνεχίζει να εργάζεται για τους στόχους του και δεν αποσύρεται. Δεν είναι αισιόδοξος, αλλά παραδόξως γελάει συχνά.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι εξωστρεφής, ακολουθεί τα ιδανικά του και γενικά η στάση του προς τη ζωή είναι παγιωμένα θετική. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να τον κάνει απαισιόδοξο και μόνο προσωρινά, είναι η καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, η αδικία.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι κλαψιάρης, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι καλά, έτσι είναι η φύση του, παρέα με τον Ποσειδώνα είναι ... Παρόλο όμως που βλέπει το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο, δεν το βάζει κάτω.. Έχει συνηθίσει την συναισθηματική κυκλοθυμία του.

Πηγή: oroskopos

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share