Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

29 Νοεμβρίου 2021 07:20
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Διάβασε εδώ τις χθεσινές προβλέψεις.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα γυρνάς την πλάτη σε περιπέτειες και εφήμερες διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι κυρίως σε πρακτικά θέματα! Είναι η ιδανική περίοδος, για διακοπή κακών συνηθειών, έναρξη διατροφής και άσκησης, αλλά και για τακτοποίηση σπιτιού όπως και οργάνωση χρόνου! Δεν σε αφορά πια τίποτα επιφανειακό στην συμπεριφορά των γύρων σου με τους οποίους συναναστρέφεσαι, αλλά μόνο η ουσία μίας συναναστροφής!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα είναι σίγουρα εποικοδομητική, χαρούμενη, τυχερή και αισιόδοξη! Βάζεις ξανά σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την καλοπέραση σου, προβάλλεις τα ταλέντα σου και φανερώνεις τα συναισθήματα σου γενναιόδωρα και οι άλλοι σε λατρεύουν για αυτήν την προσιτή συμπεριφορά σου και επιδιώκουν να σε έχουν δίπλα τους!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι γλυκός, καλοπροαίρετος και τρυφερός με τους γύρω σου, γεγονός που σε κάνει να κερδίζεις πόντους στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, όπως και στην κοινωνική σου ζωή! Οι άλλοι, σου προσφέρουν απλόχερα την αποδοχή, την συμπάθεια και την αγάπη τους! Σε υποθέσεις που αφορούν σπίτι και οικογένεια, θα έχεις απόλυτη εύνοια και επιτυχία!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα με ευκολία, θα βελτιώσεις σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, αλλά και συγγενείς! Κοινωνικά, θα είσαι πολύ δημοφιλής, περιζήτητος και αξιαγάπητος, αφού μέσα από διαπροσωπικές συναναστροφές και επαφές, πολλά άτομα θα σου εκφράσουν τα πλούσια αισθήματα τους και τις καλοπροαίρετες σκέψεις τους με ποικίλους τρόπους!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου;

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα θα νιώσεις και πάλι σίγουρος για τον εαυτό σου και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι μέχρι τώρα έχεις κάνει και πετύχει! Μπορεί ορισμένες στιγμές, να είσαι λίγο παραπάνω πεισματάρης και επίμονος με τους γύρω σου, θέλοντας να αποκτήσεις εσύ το πάνω χέρι και τον έλεγχο και ίσως ο περίγυρος σου να σε παρεξηγήσει!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις σίγουρα μία τυχερή ημέρα, αφού λόγω κάποιων εξελίξεων που θα έρθουν μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, θα νιώσεις ιδιαίτερα χαρούμενος! Προσοχή μόνο στην τάση σου για εγωκεντρισμό και υπερβολικές απαιτήσεις! Αν αποφύγεις αυτήν την συμπεριφορά, θα αποφύγεις παρεξηγήσεις και εντάσεις και θα απολαύσεις με ποικίλους τρόπους την εύνοια της ημέρας!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα καλό θα ήταν, να πεις όχι στις πολλές κοινωνικές συναναστροφές, αφού θα είσαι αρκετά ευαίσθητος και ασταθής συναισθηματικά! Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και σε εσωτερική ενδοσκόπηση και κάνε υπομονή! Όπως και να'χει, θα έχεις σίγουρα ένα μήνυμα ή μία είδηση, που θα έρθει παρασκηνιακά και θα ωφελήσει τους μελλοντικούς σκοπούς και τους στόχους σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου συναναστροφές! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη τα πρόσωπα που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους! Επίσης, σε βοηθούν σε προσωπικούς στόχους και σκοπούς, είτε έμπρακτα, είτε με ωφέλιμες συμβουλές!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, φρόντισε σήμερα να είσαι προσγειωμένος και ρεαλιστής και όλα θα κυλήσουν θετικά για την ζωή σου! Πιθανόν να αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την ψυχρή συμπεριφορά κάποιων προσώπων με τους οποίους θα συνομιλήσεις και γι’αυτό ίσως απογοητευτείς! Ωστόσο, κάνε υπομονή και μην προκαλείς παρεξηγήσεις, ώστε να μην χαλάσει η καλή κοινωνική σου εικόνα, γι’αυτό μην το παρακάνεις!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα απολαύσεις περιπέτεια, συναρπαστικές εμπειρίες, διασκέδαση, κοινωνικότητα, καλοπέραση και πετυχημένη κοινωνική ζωή! Ετοιμάσου να διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλου, να κάνεις ωφέλιμες συνομιλίες και να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους! Εκμεταλλεύσου την τύχη και την τύχη που έχεις, κυρίως σε επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα καταφέρεις να αποκτήσεις ξανά τον έλεγχο και να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση, συναναστροφή και επαφή! Είσαι ικανός, να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, απλά ορισμένες φορές, είσαι αρκετά καταπιεστικός! Περιόρισε αυτήν την συμπεριφορά σου, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και όλα θα κυλήσουν σωστά!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα γίνεσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός στις διαπροσωπικές σου επαφές! Έχεις την τάση την σημερινή ημέρα, να εξαρτάσαι συναισθηματικά απ' την αποδοχή των γύρων σου και προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, γεγονός που το καταφέρνεις με ευκολία!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share