Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Μεγάλη προσοχή στα μπερδέματα για 6 ζώδια

«Καμπανάκι» από τον αστρολόγο

28 Νοεμβρίου 2021 09:47
Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Μεγάλη προσοχή στα μπερδέματα για 6 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τα ζώδια, τονίζοντας πως ίσως θα διέλθουν από... καταστάσεις μπερδεμένες και, για αυτό το λόγο, οφείλουν να προσέξουν.

Ο γνωστρός αστρολόγος αναφέρει πως η Αφροδίτη βρίσκεται σε αρμονία με τον Δία, με αποτέλεσμα ένα καλύτερο κλίμα σε κοινωνικά και αισθηματικά θέματα, με την Άση Μπήλιου παράλληλα να προβλέπει επεισοδιακές μέρες.

Κριός

Στο περιβάλλον σας υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν συμβουλές, να σας προσφέρουν λύσεις και να σας στηρίξουν σε οτιδήποτε στηρίζετε σε σωστά επιχειρήματα.

Ταύρος

Αποφύγετε να μετακινηθείτε χωρίς λόγο, ιδιαίτερα αν αυτή σας η μετακίνηση αφήνει πίσω της εκκρεμότητες με τον σύντροφο, ή τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Η μέρα σας βοηθά να επικοινωνήσετε τις θέσεις και τις επιθυμίες σας, να προσεγγίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ζήσετε ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο.

Καρκίνος

Δυσκολεύεστε ακόμα να βάλετε σε τάξη τα πρακτικά ζητήματα και ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Ξεκουραστείτε όμως σήμερα και μην μπερδεύετε σκέψεις και ανθρώπους.

Λέων

Επειδή συνηθίζετε να συνδέετε τα πράγματα και τις καταστάσεις μεταξύ τους, φαίνεται ότι έχετε λίγο μπερδευτεί με τις προτεραιότητές σας, με συνέπεια να εκνευρίζεστε εύκολα και να δίνετε δικαιώματα να σας επικρίνουν.

Παρθένος

Αισθηματικά περνάτε μια περίοδο ρευστότητας και αυτό γιατί κάτι έχει αλλάξει κυρίως μέσα σας, με ότι μέχρι πρότινος, φαινόταν να σας δίνει χαρά, ή αφορμή για να προσπαθείτε για το καλύτερο.

Κώστας Λεφάκης μπερδέματα για τα ζώδια

Ζυγός

Αποσυρθείτε από ότι δεν σας αφορά, δεν σας ενθουσιάζει και δεν σας εξυπηρετεί. Μην είστε ευάλωτοι σε συναισθηματικές ανάγκες, ή σε πρακτικές, περαστικές αδυναμίες.

Σκορπιός

Η μέρα σας κάνει ευάλωτους σε συναισθηματικές ανάγκες, ή σας ωθεί στην υπερβολική εξάρτηση από την συμπεριφορά του συντρόφου σας, η οποία σημειωτέον, μπορεί να οφείλεται σε εντελώς διαφορετικούς λόγους από εκείνους που εσείς πιστεύετε!

Τοξότης

Παρά τις δυσκολίες της προηγούμενης περιόδου, πολλοί από εσάς έχετε προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και στις επιταγές της καθημερινότητας. Ευνοείστε σε επαφές και επικοινωνία.

Αιγόκερως

Τώρα που τα πράγματα αποκτούν άλλη διάσταση, αισθάνεστε σαν να βγαίνετε λίγο από τα νερά σας και σαν να πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή στις βασικές σας επιδιώξεις.

Υδροχόος

Αισθηματικά αφήστε ένα μικρό πρόβλημα στην ησυχία του! Μην επεμβαίνετε σε ότι έχει δρομολογηθεί να λήξει σύντομα, επιβαρύνοντας με αδιέξοδα τον ψυχισμό σας.

Ιχθύες

Καλύτερα να μην επιτρέπετε σε τρίτους να σας υποδεικνύουν τα καθήκοντά σας και μην επαναπαύεστε σε διαβεβαιώσεις που δεν έχουν πρακτικό αντίκρισμα.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share