Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Καμπανάκι» από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια: Άγχος και πίεση εν όψει Σαββατοκύριακου

Έρχονται δύσκολες ώρες

26 Νοεμβρίου 2021 09:33
«Καμπανάκι» από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια: Άγχος και πίεση εν όψει Σαββατοκύριακου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «καμπανάκι» χτυπά εν όψει Σαββατοκύριακου η Άση Μπήλιου, η οποία επισημαίνει πως όλα τα ζώδια θα περάσουν ώρες δύσκολες, με άγχος και πίεση.

Όπως αναφέρει η ίδια, η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον εξωστρεφή Λέοντα και με το τετράγωνο που σχηματίζει προς τον Άρη θα μας κάνει πιο βιαστικούς και παρορμητικούς στις αντιδράσεις μας, αν και η Βίκυ Παγιατάκη βλέπει θετικές εξελίξεις.

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Λέοντα σήμερα σε όλη την διάρκεια της ημέρας και θα σας κάνει πιο δυναμικούς στην προσέγγιση σας σε όλα τα θέματα, αλλά και πιο πρόθυμους να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά. Προσέξτε όμως μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας, για να μην νιώθετε στο τέλος εξαντλημένοι. Με την αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο, μπορεί να έλκεστε από τύπους οι οποίοι μπορεί να σας γοητεύουν μεν, από την άλλη μπορεί να σας δημιουργήσουν και προβλήματα μακροπρόθεσμα ή να είναι κάπως φευγάτοι. Ακόμη, είναι σημαντικό σήμερα να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που αφιερώνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τον σύντροφο, τα παιδιά σας, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο για να μην νιώθετε ούτε εσείς ριγμένοι ούτε εκείνοι!

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, αλλά η αντίθεση της με τον Δία στον Υδροχόο και τον τομέα της καριέρας, απειλεί την ισορροπία στην ημέρα, αν δεν διαθέσετε τον ανάλογο χρόνο τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα θέματα των επαγγελματικών. Οι πιέσεις αγαπητοί μου Ταύροι μπορεί να είναι πιο ασφυκτικές και εξαιτίας του τετραγώνου της Σελήνης με τον Άρη. Σίγουρα δεν είναι από τις εύκολες ημέρες για σας, αλλά με λίγη υπομονή και ίσως δίνοντας περισσότερη προσοχή στην οικογένεια, θα περάσετε καλύτερα. Βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα των δύο εκλείψεων κι ακόμη υπάρχει ο απόηχος της προηγούμενης που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο σας κι αυτής που έρχεται. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι και πρακτικοί στην καθημερινότητα σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Λέοντα, κάνοντας την ημέρα ιδιαίτερα ενθουσιώδη, ενώ αυξάνει και την περιέργεια σας και σας κάνει και αρκετά ανήσυχους νοητικά. Η αντίθεση με τον Δία όμως που βρίσκεται στον Υδροχόο, μπορεί να σας κάνει να έχετε διαφωνίες είτε με φίλους είτε με συγγενείς ή να μην βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνοι. Δεν το συζητώ για τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να διαξιφίζονται σήμερα για το παραμικρό. Δεν είναι ανάγκη να τσακωθείτε όμως για κάτι υποκειμενικό. Ίσως η επαφή με κάποια άτομα σήμερα να ανάψει… τα αίματα όπως καταλαβαίνετε. Προσέξτε τόσο την επικοινωνία σας με τους άλλους, αλλά και την οδήγηση και γενικότερα τις μετακινήσεις σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Λέοντα, εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Η αντίθεση της όμως με τον Δία στον Υδροχόο μπορεί να σας κάνει πολύ παρορμητικούς σε σχέση με αγορές και γενικώς με τα έξοδα σας. Θα πρέπει όμως να είστε συγκρατημένοι, αν δεν θέλετε να βγείτε εντελώς εκτός προϋπολογισμού. Σαφώς πρέπει να είστε προσεκτικοί και στις on-line αγορές. Οτιδήποτε αφορά λογαριασμούς δεν πρέπει να το βλέπετε επιφανειακά. Ακόμη, σήμερα είναι μια κάπως ασταθής μέρα και σε συναισθηματικό επίπεδο για σας, γι’ αυτό αποφύγετε παθιασμένες συζητήσεις με τον σύντροφό σας.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σας ωθεί να δείτε τους στόχους σας καλύτερα, αλλά και τις σχέσεις σας. Μάλιστα, η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι το τετράγωνο με τον Άρη στον Σκορπιό, κάνοντας κάπως έντονο το άγχος σας για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων, αλλά και πιο πιεστικές τις απαιτήσεις των άλλων από σας. Προχωρώντας η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο. Έτσι, αν νιώθετε ότι θέλετε να εκφράσετε σε κάποιον τα συναισθήματα σας, αν κάτι δεν πήγε καλά και θέλετε τώρα να τα ξαναβρείτε ή έστω να γλυκάνετε την κατάσταση, να σπάσετε τον πάγο, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα. Δεν χρειάζεται να το υπεραναλύετε στο μυαλό σας. Χρειάζεται λίγη πίστη, ενσυναίσθηση και μια καλή κουβέντα. Οι βραδινές ώρες είναι πιο κουραστικές σε ψυχολογικό επίπεδο ή ίσως έχετε αρκετή προετοιμασία για τη δουλειά σας.

Παρθένος

Μια μέρα αρκετά κουραστική σας περιμένει αγαπητοί μου Παρθένοι, καθώς μπορεί να έχουν μαζευτεί αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψετε ή υποχρεώσεις που έχετε κατά καιρούς αναβάλλει και τώρα έρχονται να σας πιέσουν. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση, ακόμη και σε παρασκηνιακό επίπεδο στη δουλειά ή να πρέπει να κάνετε τον διαμεσολαβητή σε μια κατάσταση στον χώρο εργασίας που μπορεί να είναι κάπως αιχμηρή. Προσπαθήστε όμως να μην πιέσετε τον εαυτό σας ιδιαίτερα και αποφύγετε σήμερα να πάρετε παρορμητικά κάποιες αποφάσεις. Προσοχή και στις βιαστικές αγορές. Η Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας, απέναντι από τον Δία στον Υδροχόο, απαιτεί να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την υγεία, συμπεριλαμβανομένης και της ψυχικής και πνευματικής σας υγείας. Μην επιτρέπετε σε κανένα να τη διαταράσσει.

Άση Μπήλιου άγχος για τα ζώδια

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη από τον Λέοντα και τον τομέα φίλων και συνεργατών μπορεί να κάνει πιεστικές τις ανάγκες των ανθρώπων που αποτελούν τον κλειστό σας κύκλο, προσωπικό κι επαγγελματικό, κι εσείς να βρεθείτε στη μέση μην ξέροντας ποιον να ικανοποιήσετε περισσότερο. Με αποτέλεσμα, βέβαια, να μην έχετε χρόνο γι’ αυτά που θέλετε εσείς να κάνετε. Η καλύτερη προσέγγιση θα ήταν να επιλέξετε τις δραστηριότητες σας με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες και ορέξεις! Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι σας ασκούν αυστηρή κριτική τις πρωινές ώρες κυρίως. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε εγωιστικά. Ακούστε αυτά που λέγονται, διότι μπορεί κάτι να σας ωφελήσει κιόλας. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια άνετη ημέρα για σας που μπορείτε να διασκεδάσετε λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τις βραδινές ώρες.

Σκορπιός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα δίνει έμφαση στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Το τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας την κάνει κάπως πιο αιχμηρή, γι’ αυτό θέλει προσοχή στις βιασύνες. Η αντίθεση Σελήνης-Δία στον Υδροχόο μπορεί να σας βρει σε μια κατάσταση που πρέπει να μοιράσετε την προσοχή σας ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια και ως εκ τούτου να αισθανθείτε μεγαλύτερη πίεση. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία και μην ταλαιπωρείτε πολύ τον οργανισμό σας. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο σας και δημιουργεί μεγαλύτερη κόπωση και ένταση. Όλο αυτό θα είναι πιο έντονο μέχρι τις 13/12.

Τοξότης

Η πορεία της Σελήνης στον Λέοντα σήμερα ενισχύει τις τάσεις φυγής που μπορεί να έχετε και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το σώμα να είναι αλλού και το μυαλό να βρίσκεται σε έναν δικό του κόσμο! Ενδεχομένως δε και με την αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον κυβερνήτη σας Δία, να κάνετε τους άλλους να μην μπορούν να επικοινωνήσουν σωστά μαζί σας. Να μην σας καταλαβαίνουν ή να μην καταλαβαίνετε εσείς τι θέλουν να σας πουν. Επειδή έχουμε και τον Ερμή στο ζώδιο σας που διαχέει την προσοχή σας σε πεντακόσια διαφορετικά πράγματα, η τάση να αφαιρείστε και να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στα βασικά μπορεί να είναι πολύ έντονη σήμερα. Προσέχετε και την οδήγηση, αλλά και το μεταφορικό σας μέσο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και οι όψεις που σχηματίζει είναι το τετράγωνο με τον Άρη και η αντίθεση με τον Δία που είναι αρκετά πιεστικές. Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή και τα κοινά οικονομικά που έχετε με τον σύντροφο σας μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Μολονότι οι όψεις αυτές τείνουν να σας κάνει πιο υπερβολικούς και δίνουν την αίσθηση του επείγοντος, εσείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείτε να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση την οποία ίσως μετανιώσετε αργότερα. Προσέξτε ιδιαίτερα και να μην παρασυρθείτε από άσκοπες και ανώφελες αγορές που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Καλύτερα να εξερευνήσετε πιο βαθιά τα θέματα σας, να κερδίσετε χρόνο και τον άλλο μήνα να προχωρήσετε στις σημαντικές σας αποφάσεις.

Υδροχόος

Σήμερα η μέρα έχει μεγαλύτερη ένταση, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων αντιτίθεται στον Άρη που βρίσκεται στον Σκορπιό και στον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας κι εσείς προσπαθείτε να βρείτε αλήθειες και ψέματα στις σχέσεις σας. Όμως η μέρα δεν ευνοεί την ευθυκρισία κι αυτό μπορεί να έχει αποτέλεσμα να αδικήσετε κάποιον ή να νιώσετε εσείς αδικημένοι. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί και πιεστικοί σήμερα. Απολαύστε μια μέρα που μπορεί να σας βοηθήσουν και οι άλλοι να περάσετε καλά. Ακόμη, αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις, να κάνετε υπερβολές ή να είστε παράτυποι.

Ιχθείς

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Λέοντα και η πρώτη όψη που σχηματίζει σήμερα είναι το τετράγωνο με τον Άρη, ενώ η επόμενη είναι η αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο, δημιουργώντας ατμόσφαιρας έντασης, αλλά και παράλληλα υπερβολικών αντιδράσεων στην καθημερινότητα σας. Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί σήμερα, ιδιαίτερα αν εργάζεστε, με τους συνεργάτες σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά μην ανακατέψετε το συναίσθημα σας εκεί που πρέπει να αποφασίζετε μόνο με τη λογική σας. Ακόμη, προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις ώρες που αφιερώνετε στη δουλειά κι αυτές που αφιερώνετε στην ξεκούραση σας.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share