Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Προσοχή: Αυτά τα ζώδια θα περάσουν δύσκολα τις συγκεκριμένες μέρες του Δεκέμβρη

Ο λόγος για...

25 Νοεμβρίου 2021 17:17
Προσοχή: Αυτά τα ζώδια θα περάσουν δύσκολα τις συγκεκριμένες μέρες του Δεκέμβρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 2021 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους, με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει αναστατώσει την ζωή μας. Ωστόσο, οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή και κάποια ζώδια θα αντιμετωπίσουν κάποιες δύσκολες μέρες στον Δεκέμβρη.

Αυτό που πρέπει, όμως, πάντα να θυμόμαστε, είναι ότι οι δυσκολίες είναι για να ξεπερνιούνται και δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ τι είδους αρνητής είσαι ανάλογα με το ζώδιο σου.

Οι δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου

4 Δεκεμβρίου 2021

Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη ... Φανατισμός, επιθετικότητα, συγχύσεις, νομοθετικές αλλαγές, προσοχή σε ατυχήματα. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 12η μοίρα επηρεάζονται έντονα από το φαινόμενο.

7 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και το ψέμα έχει την τιμητική του! Αναβολές σχεδίων, ματαιώσεις ραντεβού, αφηρημάδα, διλήμματα μας κάνει να βρισκόμαστε σε επικοινωνιακό κομφούζιο. Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε αυτή την ημέρα ιδιαίτερα αν είστε Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Προσοχή: Αυτά τα ζώδια θα περάσουν δύσκολα τις συγκεκριμένες μέρες του Δεκέμβρη

8 Δεκεμβρίου 2021

Γκάφες και υπερβολές οδηγούν σε εκνευρισμούς, εντάσεις ή και ατυχήματα. Το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με τον Δία από τον Υδροχόο επηρεάζει πιο έντονα τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 26η μοίρα!

12 Δεκεμβρίου 2021

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, μας κάνει ιδιαίτερα νωχελικούς και αδύναμους, ευάλωτους στις προκλήσεις της εποχής. Οι βροχές θα κάνουν αίσθηση. Τα διλήμματα και οι αυταπάτες θα μας εμπλέξουν. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντάς την 20η μοίρα.

24 Δεκεμβρίου 2021

Τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού, η αστρολογική όψη του 2021, η οποία ωστόσο θα μας απασχολήσει και το 2022. Παραμονές Χριστουγέννων έρχεται για να μας θυμίσει για τα καλά ότι βρισκόμαστε στο τέλος εποχής και στην αρχή μίας άλλης. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων βιώνουν πιο έντονα την επιρροή αυτής της όψης.

30 Δεκεμβρίου 2021

Κουτσομπολιά, παρασκήνια, ίντριγκες, επιβολή, εξουσιαστικές τάσεις, και λόγια που στάζουν φαρμάκι φέρνει η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω. προσοχή στις αποκαλύψεις μυστικών! Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share