Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

25 Νοεμβρίου 2021 00:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την Λίτσα Πατέρα να προειδοποιεί για τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου και να χτυπάει καμπανάκι για συγκεκριμένα ζώδια τα οποία πρέπει να προσέξουν.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, μία τέλεια ημέρα, μόλις έφτασε για εσένα! Ετοιμάσου να διασκεδάσεις, να είσαι δημοφιλής και περιζήτητος στο κοινωνικό σου περιβάλλον και δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή! Όλα τα βλέμματα, θα είναι στραμμένα πάνω σου, γεγονός που θα σου προκαλέσει ευχαρίστηση και ικανοποίηση! Μακριά μόνο από συμπεριφορές, γεμάτες έπαρση και ναρκισσισμό!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα θα πάρεις ικανοποίηση, από την ασφάλεια και την θαλπωρή του σπιτιού και έτσι πιθανόν να μην έχεις όρεξη για ψυχαγωγικές εξόδους και κοινωνικές επαφές! Μέσα στην οικογένεια ωστόσο, θα λάβεις ουσιαστική αγάπη, αλλα και σιγουριά! Επιπλέον και εσύ προσφέρεις περιποίηση και συναίσθημα στην οικογένειά σου και το απολαμβάνεις! Οικιακά θέματα λύνονται, μετά από ωφέλιμες συζητήσεις!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα αποφασίζεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Δεν θα λείψουν βέβαια και στιγμές εσωτερικής έντασης! Απέφυγε συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεσαι! Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά, μπορείς να τα επιμεληθείς με άριστο τρόπο!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, θα καταφέρεις σήμερα να αισθανθείς ασφάλεια μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική ικανοποίηση! Στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές και επαφές, ξεχωρίζεις για την ηθική, την υπομονή σου και την σοφία σου! Είσαι απόλυτα ευχαριστημένος με τα αποκτήματα και τα κεκτημένα σου και εύκολα ανακτάς αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Ξέρεις πολύ καλά πώς να προωθήσεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου! Πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου. Ξεχωρίζεις για την γοητεία και την λάμψη σου, ωστόσο κάποιες φορές είσαι εγωιστής, χαρακτηριστικό που ενοχλεί τον περίγυρο σου!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα θα καταφέρεις και θα πετύχεις υψηλούς στόχους, χωρίς μάλιστα να κοπιάσεις ιδιαίτερα! Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου, γεγονός που πάντα έχεις ανάγκη και σε χαροποιεί! Απόλαυσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, χαμόγελο και θέληση και θα ζήσεις στιγμές καλοπέρασης! Η αγάπη των γύρων σου, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια προβολής του εαυτού σου, κάνοντας υπερβολές και επιπολαιότητες! Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να στηρίξει τώρα και τα επαγγελματικά σου βήματα!

Ζώδια 25 Νοεμβρίου

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα ασχοληθείς κυρίως με τους φίλους σου και γενικά με τον κοινωνικό σου περίγυρο! Η φιλία την σημερινή ημέρα, είναι για εσένα, ένας πολύ σημαντικός τομέας και αποφασίζεις να διορθώσεις προβληματικές σχέσεις και να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου! Επιπλέον, οι συμβουλές τους σε βοηθούν να πετύχεις έναν μεγαλεπήβολο στόχο!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είσαι συγκεντρωμένος στους στόχους σου και γνωρίζεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, για να τους κατακτήσεις! Στην κοινωνική σου ζωή, κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και των σεβασμό των άλλων, που σε θαυμάζουν για την ωριμότητα και την σοφία σου! Καταφέρνεις, μέσα από επαφές και συναναστροφές να βελτιώσεις στο έπακρο, κοινωνική καταξίωση και υπόσταση!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη η αισιοδοξία σου επανέρχεται, όπως και η τύχη σου σήμερα! Η ανάγκη σου για κοινωνικές επαφές, συναναστροφές συνομιλίες και συναντήσεις, ικανοποιείται! Θα διαπιστώσεις πως οι γύρω σου, σε θαυμάζουν για το οξυδερκές μυαλό σου, το έξυπνο χιούμορ σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Ιδανική ημέρα για ταξίδια, μετακινήσεις και εκδρομές!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και διορατικός και αντιλαμβάνεσαι με ευκολία, μέσα από μικρές λεπτομέρειες σε μία συνομιλία, να καταλάβεις τι γίνεται και τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του άλλου! Δύσκολα ξεγιελιέσαι σήμερα, αφού καταλαβαίνεις ακριβώς, ποιες είναι τις προθέσεις του συνομιλητή σου! Επιπλέον, η ισχυρή πειθώ σου, σε βοηθά να πετύχεις στόχους!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα επικεντρώνεσαι στις συναναστροφές και τις επαφές! Ωστόσο, θα είσαι κάπως αναποφάσιστος, γεγονός που θα καθυστερήσει την υλοποίηση κάποιων σχεδίων σου! Ωστόσο, οι βελτιωμένες διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα σε βοηθήσουν εξαιρετικά, ιδίως στις αποφάσεις σου! Λόγω της επικοινωνιακής σου γοητεία και της πειθούς σου, οι άλλοι σε θαυμάζουν και σε αγαπούν!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα επικεντρώνεσαι κυρίως στις ανάγκες των άλλων! Εξυπηρετείς και φροντίζεις τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις χρόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό και τις δικές σου υποθέσεις που πρέπει να τρέξεις για να διεκπεραιώσεις! Οργάνωσε πιο σωστά τον χρόνο σου, ξεκουράσου και μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σου, ιδίως για να βοηθήσεις τους άλλους!

Πηγή: oroskopos

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share