Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Προσοχή: Αυτά τα 3 ζωδιακά ζευγάρια θα ζήσουν μία σχέση εφιάλτη...

Ο λόγος για...

24 Νοεμβρίου 2021 12:23
Προσοχή: Αυτά τα 3 ζωδιακά ζευγάρια θα ζήσουν μία σχέση εφιάλτη...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν κάποια ζευγάρια που ο έρωτας που είναι τόσο δυνατός και η αγάπη τους έχει τόσο γερές βάσεις, που θα κρατήσει για πάντα. Έχουν ταιριάξει τόσο σωστά και ιδανικά, που μπορούν να συνεννοηθούν και να επικοινωνήσουν άψογα. Στον αντίποδα, υπάρχουν ζευγάρια που μπορεί να έχουν μία φλόγα και ένα πάθος, αλλά η σχέση τους δεν έχει "κουμπώσει σωστά". Συνεχώς προκαλούνται εντάσεις και νιώθουν ότι δεν υπάρχει επικοινωνία, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι η σχέση τους δεν θα κρατήσει για πολύ.

Παρακάτω, θα δούμε ποιοι συνδυασμοί ζωδίων είναι ιδανικοί για να δημιουργηθεί μία αγάπη με γερές βάσεις που θα κρατήσει για πάντα και ποιοι συνδυασμοί ζωδίων θα οδηγήσει σε μία σχέση εφιάλτη. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ ποια 5 ζώδια θα ερωτευτούν τρελά μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ζωδιακοί συνδυασμοί που η αγάπη τους θα κρατήσει

Ταύρος - Καρκίνος

Μα είναι τόσο ερωτευμένα αυτά τα δυο «πιτσουνάκια». Είναι τόσο ευτυχισμένα μαζί γιατί ταιριάζουν σε πολλά. Είναι το ίδιο ρομαντικά, είναι ευαίσθητα και πάνω από όλα λατρεύουν το σπίτι και την οικογένειά τους. Αν σε θεωρήσουν οικογένεια, θα κάνουν τα πάντα για σένα! Τους βλέπεις λοιπόν να είναι σαν τον τέντζερη που βρήκε το καπάκι. Μπορούν να είναι ευτυχισμένοι μαζί και να ζήσουν έναν έρωτα μαγικό και ονειρεμένο!

Προσοχή: Αυτά τα 3 ζωδιακά ζευγάρια θα το διαλύσουν αμέσως

Λέων - Αιγόκερως

Αυτό που ενώνει τον Λέοντα με τον Αιγόκερω είναι η μεγάλη τους αγάπη για δύναμη και επιτυχία. Δεν τους νοιάζει το πόσο σκληρά θα πρέπει να δουλέψουν προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Ακριβώς λοιπόν επειδή είναι και οι δυο άνθρωποι εργατικοί και φιλόδοξοι, λατρεύουν να βλέπουν ο ένας την επιτυχία του άλλου. Μάλιστα αυτό ανεβάζει το πρεστίζ και των δυο και είναι διπλά ικανοποιημένοι. Επικοινωνούν και καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο και έτσι μπορούν να ζήσουν μαζί αρμονικά, να αλληλοστηριχθούν και να αλληλοβοηθηθούν. Λέων και Αιγόκερως είναι αυτό που λέμε… «power couple» και τίποτα δεν τους σταματά!

Προσοχή: Αυτά τα 3 ζωδιακά ζευγάρια θα το διαλύσουν αμέσως

Δίδυμοι - Υδροχόος

Ο Δίδυμος και ο Υδροχόος κάποιες φορές δεν χρειάζεται καν να μιλήσουν για να συνεννοηθούν. Επικοινωνούν τόσο πολύ πνευματικά, είναι έξυπνα άτομα και η σχέση τους πηγαίνει σε άλλο επίπεδο. Ακριβώς λοιπόν επειδή είναι εγκεφαλικά ζώδια και ιντριγκάρει ο ένας το μυαλό του άλλου, τους είναι πάρα πολύ δύσκολο να χωρίσουν. Γιατί το ξέρουν ότι δεν θα βρουν εύκολα άλλο άτομο με το οποίο να επικοινωνούν τόσο. Είναι άλλωστε και τα δυο ζώδια του αέρα, τους αρέσει η ελευθερία, η ανεξαρτησία και η κοινωνικότητα. Οπότε… Ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

Τα ζευγάρια που θα ζήσουν έναν έρωτα... εφιάλτη

Παρθένος - Τοξότης

Η Παρθένος «σπάει» απίστευτα τα νεύρα του Τοξότη με τη γκρίνια, τη μιζέρια και την κριτική της. Ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει κανένα πρόγραμμα και πραγματικά πηγαίνει… όπου τον πάει ο άνεμος. Δεν δεσμεύεται, δεν θέλει να τον περιορίζεις και δεν δέχεται επιπλήξεις. Η Παρθένος από την άλλη ζει «σε κουτάκια», έχει πρόγραμμα, πλάνο για την ζωή της και μια γλώσσα που «στάζει φαρμάκι». Φανταστείτε, λοιπόν, αυτούς τους δυο ανθρώπους σε σχέση. Ζουν καθημερινά έναν «πόλεμο», ο οποίος βέβαια δεν κρατάει πολύ, μιας και χωρίζουν σχεδόν αμέσως και δεν ανταλλάσσουν έπειτα ούτε καλημέρα!

Προσοχή: Αυτά τα 3 ζωδιακά ζευγάρια θα το διαλύσουν αμέσως

Κριός - Σκορπιός

Η σχέση αυτή δεν είναι σχέση, μάχη είναι! Και είναι καθημερινή… Πόσο να αντέξουν. Τόσο ο Σκορπιός, όσο και ο Κριός θέλουν να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Να επιβάλλουν την άποψή τους και να ελέγχουν τις καταστάσεις. Ο Κριός βέβαια είναι πιο ανεξάρτητος και ελεύθερος, σε αντίθεση με τον Σκορπιό, ο οποίος θέλει να τον ελέγχει και να τον χειραγωγεί. Με όλα αυτά τα στοιχεία, πόσο καλά μπορεί να πάει αυτή η σχέση; Από εραστές αυτοί οι δυο θα γίνουν εύκολα και άμεσα άσπονδοι εχθροί και ούτε καλημέρα δεν θα θέλουν να ξαναπούν.

Αιγόκερως - Δίδυμοι

Όταν η σοβαρότητα μπλέξει με το… «ό,τι να’ ναι» ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα; Άμεσος χωρισμός μιας και ο ένας δεν αντέχει τον άλλο ούτε ένα λεπτό. Ο Αιγόκερως είναι άνθρωπος του προγράμματος, που θέλει να έχει ένα… πρόσωπο στην κοινωνία και να μην δίνει δικαιώματα. Θέλει σταθερότητα στη ζωή του, σοβαρότητα και ειλικρίνεια. Όλα αυτά για τον Δίδυμο είναι άγνωστες λέξεις, μιας και ούτε πρόγραμμα έχει, ούτε μπέσα στο λόγο του έχει, αλλάζει γνώμη διαρκώς και δεν τον νοιάζει τι θα πει η κοινωνία, οπότε κάνει ό,τι θέλει και την «γράφει» στα παλιά του τα παπούτσια. Το γλυκό μεταξύ τους δεν δένει… Δεν χρειάζεται να είναι κανείς έμπειρος για να το καταλάβει.

Πηγή: astrology

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share