Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το ζώδιο που θα δεινοπαθήσει! Προειδοποιήση από την Άση Μπήλιου για δύσκολο 24ωρο

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

23 Νοεμβρίου 2021 11:19
Το ζώδιο που θα δεινοπαθήσει! Προειδοποιήση από την Άση Μπήλιου για δύσκολο 24ωρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καμπανάκι σήμανε η Άση Μπήλιου για τη σημερινή ημέρα, προειδοποιώντας συγκεκριμένα, ένα ζώδιο το οποιίο θα δεινοπαθήσει και θα έχει ένα δύσκολο 24ωρο. Ωστόσο, δείτε 5 ζώδια που θα ερωτευτούν τρελά μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων!

«Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο ενεργοποιεί με αντίθεση την Αφροδίτη και με τρίγωνο τον Άρη τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και τα λόγια μας φορτίζονται στον υπερθετικό βαθμό. Είναι από τις μέρες που η καρδιά μας γίνεται πιο ευαίσθητη, ειδικά στις προσωπικές μας σχέσεις.

Καλά θα κάνετε να προσέξετε να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις για λόγους ξεκάθαρα υποκειμενικούς που έχουν να κάνουν με το γούστο, τις πολιτικές, θρησκευτικές, ιδεολογικές αντιλήψεις, αλλά και τα οικονομικά. Από την άλλη, ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που όταν πιστεύει κάτι το υπερασπίζεται με κάθε κόστος, αλλά ας μην φτάνετε τα πράγματα στα άκρα.»

Αναλυτικά οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο είστε λίγο πιο ευαίσθητοι σήμερα και λίγο πιο κλειστοί στις επαφές σας με τους άλλους. Ενδεχομένως να θέλετε να μείνετε περισσότερο σπίτι ή να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες, αλλά οι υποχρεώσεις και η δουλειά και ειδικά κάποια πιο πιεστικά άτομα στον χώρο εργασίας μπορεί να απαιτούν την προσοχή σας και τον χρόνο σας.

Επιλογή θα έχετε, αλλά η συμβουλή μου είναι να βάλετε πρώτα τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα κι αφού ικανοποιηθούν αυτές, βλέπετε και για τους άλλους. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο αποφύγετε εντάσεις στον χώρο εργασίας και επιλέξτε μια πιο συμβιβαστική στάση τουλάχιστον προς το παρόν. Θέμα μπορεί να έχετε και με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, το οποίο συμπεριφέρεται αυταρχικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα σε επικοινωνιακό και σε νοητικό επίπεδο αγαπητοί μου Ταύροι, αφού οι υποχρεώσεις σας θα φαίνονται σαν ένα πολύ απαιτητικό παζλ για να τις φέρετε εις πέρας. Προσπαθήστε όμως να είστε ειλικρινείς με τους συνεργάτες σας, να δίνετε τα σωστά μηνύματα προς τα έξω και γενικώς ακούστε περισσότερο τι έχουν να σας πουν οι άλλοι πριν μιλήσετε.

Με την αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη και το τρίγωνο με τον Άρη τα λόγια πρέπει να είναι καλά μετρημένα, διότι μπορεί να πονέσουν άτομα τα οποία είναι πιο ευαίσθητα στο περιβάλλον σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως αντιμετωπίζετε μια πιο δύσκολη κατάσταση σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι Δίδυμοι προσέξτε περισσότερο τα οικονομικά σας σήμερα. Μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε αγορές που ίσως δεν είναι απαραίτητες χωρίς να το πολυσκεφτείτε κι αργότερα να το μετανιώνετε. Ακόμη, είναι από τις ημέρες που καλά θα κάνετε να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συζητήσεις, ακόμη και μέσα στο πλαίσιο της οικογένειας, διότι η συζήτηση μπορεί να πάρει άλλη τροπή και να καταλήξει σε αψιμαχία.

Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο κυρίως μπορεί να νιώθετε περίεργα και σε μια σχέση, είτε επαγγελματική είτε ερωτική. Ίσως κάτι νιώθετε ότι σας κρατά εγκλωβισμένους και δεν μπορείτε να έχετε αρκετή ελευθερία στην έκφρασή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σε όλη τη διάρκεια της μέρας συναντά σε όψη αντίθεσης την Αφροδίτη και σε τρίγωνο τον Άρη και σας κάνει να σκέφτεστε τις αλλαγές που θα θέλατε να υιοθετήσετε στη ζωή σας το επόμενο διάστημα, είτε αυτές αφορούν κάτι πιο επιφανειακό όπως είναι η εμφάνιση σας, είτε κάτι πιο ουσιαστικό στη ζωή σας όπως η προσωπική και η επαγγελματική σας ζωή.

Αυτό που χρειάζεται προσοχή σήμερα είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι ίσως ζητήσουν τη συμβουλή σας. Να είστε ειλικρινείς αν ζητηθεί η άποψη σας, αλλά να τη συνοδεύσετε με ένα γλυκό υποστηρικτικό λόγο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Ας είστε λίγο πιο συγκαταβατικοί και με τον σύντροφό σας ή κάποιο σας παιδί αν είστε γονείς και μην εξωθείτε τα πράγματα στα άκρα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σας βρίσκει σε μια πιο ευαίσθητη φάση σήμερα, ίσως χωρίς πολλά κέφια ή πιο κουρασμένους. Από την άλλη, μπορεί η κατάσταση στον χώρο εργασίας να έχει μια σχετική ένταση και να θέλετε να φύγετε νωρίς και να γυρίσετε σπίτι ή αν κάνετε τηλεργασία να αποσυνδεθείτε νωρίτερα. Σκεφτείτε τι θα ήταν αυτό που θα σας έφτιαχνε το κέφι;

Να μαγειρέψετε κάτι, να παραγγείλετε κάτι και να απολαύσετε την αγαπημένη σας σειρά; Να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι; Όπως και να έχει, κερδίστε χρόνο για τον εαυτό σας και μην πιέζεστε! Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, προσπαθήστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις στον χώρο της δουλειάς σας με άτομα τα οποία είναι από τη φύση τους συντηρητικά και κάπως αυταρχικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Καρκίνο και οι όψεις που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Άρη με κάποιο τρόπο δημιουργούν ένα κλίμα πόλωσης, όπου ο καθένας επιμένει στη δική του άποψη και στις δικές του προτεραιότητες και δεν ακούει τον άλλο.

Προσπαθήστε σήμερα να δώσετε χώρο και χρόνο και για μια διαφορετική άποψη από τη δική σας. Επίσης για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, προσέξτε τις ερωτικές σας σχέσεις ή τις σχέσεις με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Πολλές οι πιέσεις, αλλά έχετε πάντα τον τρόπο να τα καταφέρνετε όλα.

Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από την Αφροδίτη μπορεί να σας βρει σε μια θέση «πυροσβέστη», να σβήνετε φωτιές που μπορεί να ανάβουν είτε στη δουλειά είτε στον χώρο του σπιτιού με κάποιο τρόπο όπως κυλάει η μέρα.

Από την άλλη, καλά θα κάνετε να μην φορτωθείτε εσείς ευθύνες άλλων και υποχρεώσεις προκειμένου να μην διαταραχτεί η ησυχία. Αν πρέπει να γίνει ένας διάλογος κάπως αιχμηρός, ας γίνει αν είναι να νιώθετε εσείς αδικημένοι. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι από τις μέρες που οι δικές σας απόψεις και πεποιθήσεις μπορεί να έρχονται σε αντιπαράθεση με των άλλων, είτε στην προσωπική σας ζωή είτε ακόμη και στον χώρο της δουλειάς.

Σαφώς θα πρέπει να προσέξετε και να επιλέξετε με προσοχή τα λόγια σας για να μην μετανιώσετε κάτι που θα πείτε αργότερα, από την άλλη θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι διατηρούνται τα όρια κι από τη δική σας πλευρά κι από την άλλη. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να είστε λίγο πιο προβληματισμένοι σε μια σχέση σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και σε αντίθεση με την Αφροδίτη μπορεί να σας ζορίσει είτε σε ψυχολογικό επίπεδο είτε ακόμη σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανώς τα οικονομικά κάποιας συνεργασίας να χρειάζονται μεγαλύτερο ψάξιμο, προκειμένου να νιώθετε κι εσείς ικανοποιημένοι.

Από την άλλη, μπορεί να έχετε στο μυαλό σας κάτι σε σχέση με τα οικονομικά και να θέλετε να το κυνηγήσετε. Όμως πιθανώς να πρέπει να σκεφτείτε το κόστος που θα έχει ή τις θυσίες που πρέπει να κάνετε. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο προσέξτε και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη απέναντι από την Αφροδίτη στο ζώδιο σας ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά μέσα σε μια κατάσταση παιχνιδιών δύναμης και εξουσίας. Ακόμη κι αν εσείς δεν έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις ή δεν έχει κι η άλλη πλευρά, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι χαοτικό η όλη συζήτηση.

Σε γενικές γραμμές αποφύγετε πολύ σοβαρές συζητήσεις σήμερα, ειδικά με άτομα που ξέρετε εκ των προτέρων ότι είναι δύσκολο να ομογνωμείτε. Κάντε οικονομία δυνάμεων και όταν τα πράγματα λίγο καλμάρουν επανέρχεστε. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο απέναντι από την Αφροδίτη μπορεί να σας πετάξει εκτός προγράμματος και οργάνωσης, όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας, τις πρωινές ώρες. Μην σας πιάνει όμως άγχος.

Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε σε μια μέρα σαν τη σημερινή είναι να επιταχύνετε σε αυτά που είναι απολύτως απαραίτητα στη δουλειά και να μην ζοριστείτε και με πράγματα που μπορεί να αναβληθούν. Μην ενδώσετε σε πιέσεις από συνεργάτες. Ακόμη, φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε μακροπρόθεσμα για να νιώθετε καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι θετική προς το ζώδιο σας, στρέφοντας την προσοχή σας στα θέματα της προσωπικής σας ζωής, στα παιδιά σας αν είστε γονείς ή στα δημιουργικά σας σχέδια. Όμως η αντίθεση με την Αφροδίτη μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα σας εξαιτίας κάποιας παρέμβασης από ένα άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να πιεστείτε περισσότερο και σε μια φιλική σχέση σήμερα. Αν βλέπετε ότι σας χωρίζει άβυσσος στις αντιλήψεις σας με έναν φίλο ή συνεργάτη, μην χάνετε τον χρόνο και την ενέργεια σας να τον μεταπείσετε για κάτι. Μην δώσετε όμως περισσότερη σημασία κι απ’ όσο πρέπει.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share