Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

21 Νοεμβρίου 2021 06:49
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Νοεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 21 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την Λίτσα Πατέρα να προειδοποιεί για έναν «περίεργο» Νοέμβριο και να χτυπάει καμπανάκι για συγκεκριμένα ζώδια τα οποία πρέπει να προσέξουν.

Κριός

Φίλε Κριέ, με την βοήθεια του Εξάγωνου Ερμή-Πλούτωνα, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε αρκετά από τα θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό, ανανεώνεσαι ψυχολογικά και επιπλέον, μία ωφέλιμη αποκάλυψη, σε βοηθά να πάρεις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος το πάθος, η γοητεία σου, η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα φέρουν τα αποτελέσματα που θες στην σχέση σου. Στην εργασία σου, ξεπερνάς επιτέλους πολλές δυσκολίες, αφήνοντας πίσω πιεστικές καταστάσεις!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και συναναστροφών με νέες σημαντικές γνωριμίες και εποικοδομητικές επαφές. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία, για μία νέα σοβαρή σχέση, αφού αναμένονται πολλές γοητευτικές γνωριμίες. Η πιο ιδανική ημέρα είναι εδώ, για να βελτιώσεις συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, δεν είναι ιδιαίτερα η καλύτερη στιγμή για αποφάσεις ή συμφωνίες!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με την βοήθεια του Εξάγωνου Ερμή-Πλούτωνα, νιώθεις δυνατός και ιδιαίτερα ικανός να καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια στην καθημερινότητας σου. Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι σαφέστατα ευνοϊκή για εσένα, αφού το πάθος ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο, είναι ασυγκράτητο και αναμένονται καυτές ερωτικές στιγμές, αλλά και εκδήλωση συναισθήματος. Η αποδοτικότητα σου στην καριέρα, είναι άψογη και αυτό σε οδηγεί στην επιτυχία! Πετυχημένες οικονομικές συμφωνίες θα έχεις επίσης σήμερα!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα βγάζεις το παιδί που έχεις μέσα σου και απολαμβάνεις με κάθε τρόπο τις χαρές της ζωής, αλλά και τον θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου. Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής, την σημερινή ημέρα. Έρχονται αισθηματικές ευκαιρίες, ερωτικές επιλογές, δυνατότητες για έναρξη νέας σχέσης, κατακτήσεις, θαυμαστές, αλλά και ερωτικές στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά, δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο, εκτός αν παρασυρθείς υπερβολές!

προβλεψεισ-ζωδια-κυριακη

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, είναι αρκετά εποικοδομητικό για θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι. Αν εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα την συγκεκριμένη όψη, θα καταφέρεις να απολαύσει επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βρεις μόνιμες λύσεις σε κλονισμένες οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα συναισθηματική ανανέωση της σχέσης σου με το ταίρι σου! Επιπλέον σήμερα, ίσως γίνει κάποια συζήτηση για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση σχέσης. Στην καριέρα, είσαι αποδοτικός και αυτό αναγνωρίζεται. Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα σήμερα, που αφορούν το σπίτι ή κάποιο συγγενικό πρόσωπο!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από εσένα, κυρίως όσον αφορά κοινωνικές δραστηριότητες, συναναστροφές και επαφές, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα. Αν είσαι ελεύθερος, θα χορτάσεις φλερτ, ερωτικές επικοινωνίες, χαρμόσυνα μηνύματα, νέες γνωριμίες και απρόσμενες συνομιλίες αισθηματικές, που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα πετύχεις τον ερωτικό σκοπό σου. Οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε επιπόλαια έξοδα και επαγγελματικά, χρησιμοποίησε την επικοινωνιακή σου ικανότητα, ώστε να πετύχεις στόχους!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα αυξηθεί η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση σου, με διάφορους τρόπου! Μπορείς να αναμένεις θετικά γεγονότα και εξελίξεις κατά την διάρκεια της ημέρας, με την βοήθεια του Εξάγωνου Ερμή-Πλούτωνα. Ήρθε η ώρα να μην αναλώνεσαι στο ανούσιο φλερτ, αν είσαι ελεύθερος και να βρεις ένα ταίρι που σε καλύπτει στα πάντα και σου δίνει σιγουριά. Οι εξελίξεις και οι συγκυρίες μέσα στον εργασιακό χώρο, ωφελούν την πρόοδο σου! Κάθε οικονομική σου δράση ή απόφαση σήμερα, θα έχει σίγουρα επιτυχία.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με την Σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα, αρκεί να παραμείνεις οξυδερκής και λογικός. Εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες και αρπάζεις ευκαιρίες, που έχουν να κάνουν με όλους τους σημαντικούς της ζωής σου. Αν είσαι δεσμευμένος, αν μείνεις ολιγαρκής και ήρεμος στις συναισθηματικές σου συζητήσεις και δράσεις, θα έχεις μόνο θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να διατηρήσεις την υπομονή και την διαλλακτικότητα σου, στον χώρο της εργασίας, για να γλιτώσεις εντάσεις και καυγάδες. Οικονομικά, θα πάρεις μεγάλη χαρά σήμερα!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα θα φτιάξεις σίγουρα την διάθεση σου και θα αποκαταστήσεις την ηρεμία σου και την ανακουφιστική σου διάθεση! Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σε βοηθά να ξεφύγεις από δύσκολες και πιεστικές καταστάσεις και συγκυρίες. Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις οπωσδήποτε κάθε παρασκηνιακή ή παράνομη ερωτική δράση, γιατί θα έρθουν αποκαλύψεις, που δεν σε συμφέρουν. Στην εργασία σου, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και πιέσεις, αλλά σύντομα, όλα θα ξεπεραστούν. Οικονομικά, θα υπάρξει θετική εξέλιξη, σε κάτι που περιμένεις σήμερα!

ζωδια-σημερα-κυριακη

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα όλα βελτιώνονται και έρχονται μόνο επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές και εξελίξεις, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Θα έχεις χαρούμενες στιγμές μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον και ταυτόχρονα δέχεσαι βοήθεια από φίλους και εκπληρώνεις πολλά από τα όνειρα σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις, αφού σε χαρακτηρίζει ταπεραμέντο και λάμψη. Όχι στα απρόσεχτα και ριψοκίνδυνα λάθη σε καριέρα και οικονομικό τομέα. Είσαι αρκετά παρορμητικός!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα οφείλεις να δράσεις με ωριμότητα, σύνεση, λογική και σοφία, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, για να κερδίσεις πολλά μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον σου και γενικά στην ζωή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σίγουρα η κατάλληλη ημέρα, για σταθεροποίηση της σχέσης σου, αρκεί να παραμείνεις αξιόπιστος, συνετός και έντιμος απέναντι στο ταίρι σου. Στον τομέα της εργασίας, όπως και στον οικονομικό τομέα, καταφέρνεις και αναγνωρίζεις μόνο τις αξιόλογες και ουσιαστικές ευκαιρίες που θα έρθουν!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, πρέπει να αρπάξεις τις άπειρες ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις υψηλούς στόχους! Θέματα σπουδών, σεμιναρίων ή εκπαίδευσης ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα, όπως και θέματα εξωτερικού, ταξιδιών ή διαπροσωπικών σχέσεων από απόσταση. Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει στο μέγιστο να έρθεις ακόμα πιο κοντά στους ερωτικούς σου υψηλούς στόχους, μέσα από νέες συναρπαστικές γνωριμίες. Στην εργασία, πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να συγκεντρωθείς παραπάνω, αποφεύγοντας λάθη λόγω αφηρημάδας και επιπολαιότητας. Οικονομικά, είναι η ιδανική περίοδος για συμφωνίες και υπογραφές!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share