Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

18 Νοεμβρίου 2021 00:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Στο μεταξύ, αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά μέσα στο 2022.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, όσον αφορά τις βαθιές επιθυμίες σου και τα σχέδια που εδώ και αρκετό καιρό. έχεις σκοπό να υλοποιήσεις, η εύνοια της σημερινής ημέρας, είναι με το μέρος σου! Διεκδίκησε και πραγματοποίησε ουσιαστικούς στόχους λοιπόν, εκμεταλλευόμενος κυρίως την ανεπτυγμένη σου διορατικότητα! Το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα σου δώσει δυναμικότητα, σε ό,τι κι αν επιθυμήσεις να κάνεις την σημερινή ημέρα!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα σου δώσει χαρά μεγάλη, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Επιπλέον, η όψη θα βοηθήσει σήμερα όσον αφορά σοβαρές, ουσιαστικές και εποικοδομητικές αποφάσεις, που θα βελτιώσουν πολύ την ζωή σου! Αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιο πρόσωπο, σήμερα θα μπορέσει να εξομαλυνθεί, αρκεί να κινηθείς σωστά!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σου προσφέρει σαφώς επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου και θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους τη σημερινή ημέρα! Επίσης, φροντίζεις τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου και ομορφαίνεις, λάμπεις, ανανεώνεσαι ψυχολογικά και εμφανισιακά! Θα μπορέσεις να κάνεις εποικοδομητικές κινήσεις σήμερα όσον αφορά τις υποχρεώσεις σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα με την Αντίθεση Άρη-Ουρανού, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε επιπόλαια και αντιδραστική συμπεριφορά σου στις κοινωνικές και διαπροσωπικές σου επαφές, διότι ενδεχομένως να δημιουργήσεις ρήξεις και διενέξεις, που θα χαλάσουν την καλή σου κοινωνική φήμη.

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, πραγματοποιείς επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με παρελθοντικά προβλήματα, με το σπίτι και την οικογένεια σου! Πραγματοποιείς αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς, αφού η τύχη σε βοηθά να λύσεις κάθε πρόβλημα! Προσπάθησε να αρπάξεις ευκαιρίες, να εξομαλύνεις συγγενικές και οικογενειακές σχέσεις!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ευνοούνται απόλυτα κοινωνικές επαφές, συζητήσεις, νέα ξεκινήματα, αλλά και σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες! Ένα ευχάριστο νέο θα έρθει κατά την διάρκεια της ημέρας και σου δίνει μεγάλη χαρά! Επίσης, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές γνωριμίες και συνομιλίες!

Ζώδια 17 Νοεμβρίου

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, κυρίως λόγω της ακαταμάχητης γοητείας σου! Επιπλέον, σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται και σου προσφέρουν ικανοποίηση!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές διορθώνονται, βελτιώνονται και σημαντικές λύσεις έρχονται απρόσμενα! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα έρθει στην ζωή σου και να κάνεις όνειρα και επιθυμίες πραγματικότητα! Είσαι ιδιαίτερα δυναμικός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ότι επιθυμείς, τώρα!

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ήρθε η ώρα να καταλάβεις τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και ήρεμος! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχολογικά και σοφότερος! Κινήσου παρασκηνιακά και θα βγεις κερδισμένος, σε κάθε δράση και επιδίωξή σου! Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και ακολούθησε την!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ο φιλικός τομέας θα σου αποφέρει σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα σου όνειρα και τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου! Η σημερινή ημέρα, θα φέρει σίγουρα θετικά γεγονότα στην καθημερινότητα σου, αλλά κυρίως ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, εξαιρετικές οι εξελίξεις που έρχονται, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο και σήμερα θα αισθανθείς με ποικίλους τρόπους, πως οι άλλοι πραγματικά σε σέβονται, σε θαυμάζουν και αναγνωρίζουν το κύρος σου και τις μέχρι τώρα προσπάθειες σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σου προσφέρει άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις την σημερινή ημέρα! Η κοινωνικότητα σου, αλλά και ο τρόπος που επικοινωνείς, θα σε βοηθήσουν για να κάνεις εύκολα πράξη όλα αυτά που επιθυμείς έχεις βάλει στόχο! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές, συναντήσει και συζητήσεις, θα είναι μόνο θετικές και θα σου δώσουν χαρά!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share