Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα ζώδια: Να είστε έτοιμοι για όλα γιατί...

Μεγάλος προβληματισμός στις επόμενες μέρες

15 Νοεμβρίου 2021 13:41
Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα ζώδια: Να είστε έτοιμοι για όλα γιατί...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προειδοποίηση σε όλα τα ζώδια απηύθυνε η Λίτσα Πατέρα, η οποία ζήτησε από άπαντες να είναι... έτοιμοι για όλα και να αποφύγουν οποιεσδήποτε υπερβολές, ή κινήσεις που μπορεί να αποτελούν ρίσκο και να αποβούν μοιραίες.

Η γνωστή αστρολόγος μίλησε στο «Πρωινό» για τη σημερινή (15/11) μέρα, αλλά και την υπόλοιπη εβδομάδα, επισημαίνοντας πως είναι η εβδομάδα, όπου δεν πρέπει να κάνουμε υπερβολές, καθώς μπορεί να μας στοιχίσουν, ενώ φυσικά η 17η Νοεμβρίου θα έχει την τιμητική της, με τη Βίκυ Παγιατάκη να βλέπει εφιαλτικές στιγμές για ένα ζώδιο.

Τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες και πού πρέπει να προσέξουμε

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια, πρέπει ειδικά αύριο (16/11) να είμαστε έτοιμοι για όλα, με τον Άρη και τον Ουρανό να δημιουργούν μια «εκρηκτική» μέρα, ενώ και τις επόμενες μπορεί να υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα, αλλά και πάλι οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.

Όπως υπογραμμίζει, θα έχουμε μες στην εβδομάδα και την Πανσέληνο σε έκλειψη, που γίνεται στον Ταύρο, δίνοντας καλά πράγματα σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, αλλά νωρίτερα πρέπει να προσέξουμε σε θέματα υγείας, όπως και σε συμφωνίες με αρκετό ρίσκο, που δε θα έχουν μέλλον.

Δείτε εδώ τις προβλέψεις της:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share