Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

4 Νοεμβρίου 2021 08:15
Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η πολύ δυνατή Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζεται σήμερα, δίνοντας μια διάσταση ξαφνικού και απρόσμενου στη μέρα. Μάλιστα, ακολουθείται από την αντίθεση Ήλιου-Ουρανού. Η όψη αυτή είναι θετική αν δεν φοβόμαστε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο δράση μας. Προσφέρει κίνητρο, να κάνουμε δύσκολα πράγματα ή να ανταποκριθούμε σε απαιτητικές προκλήσεις. Οι πειραματισμοί ευνοούνται. Αν ως αποτέλεσμα της επιρροής της βιώσουμε κάποια απώλεια, είναι σημαντικό να φιλοσοφήσουμε λίγο την κατάσταση παραμένοντας όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι. Οτιδήποτε φεύγει αυτή τη στιγμή από τη ζωή μας προφανώς είχε ολοκληρώσει την πορεία του. Από την άλλη, αν θέλουμε να φύγουμε από κάπου -όσο ρίσκο κι αν έχει με αυτή την όψη- σχέση ή δουλειά, η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Πάμε να δούμε παρακάτω στο Athensmagazine.gr αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Άση Μπήλιου:

Κριός

Πολλά και σημαντικά αυτά που συμβαίνουν με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα, καθώς ενεργοποιεί τόσο τον ερωτικό-σεξουαλικό τομέα στο ωροσκόπιο σας, όσο και τα οικονομικά. Μια γνωριμία θα μπορούσε να έχει καταλυτική επιρροή στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια από την 1η μέχρι την 6η Απριλίου. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση μπορεί να σκεφτείτε ίσως να συζητήσετε για το μέλλον της αυτές τις μέρες, αλλά μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ ή αν σας είχε προταθεί μια συνεργασία μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις επί των οικονομικών θεμάτων. Γενικά σήμερα οι σημαντικές σας προτεραιότητες είναι τα οικονομικά και οι βαθύτερες σχέσεις σας. Οι γεννημένοι αρχές του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια ξαφνική μεταβολή στα επαγγελματικά ή μια αλλαγή που επιθυμείτε.

Ταύρος

Η μοναδική Νέα Σελήνη της χρονιάς μέσα στον τομέα σχέσεων – γάμου και συνεργασιών δίνει ώθηση στις επαφές σας με τους άλλους κι αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, προσφέρει και την ευκαιρία μιας σημαντικής νέας γνωριμίας μέσα σε ένα ορίζοντα σχεδόν εξαμήνου, είτε σε προσωπικό, ερωτικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι πρώτες δυο εβδομάδες μετά τη Νέα Σελήνη είναι πάντα οι πιο δυνατές για να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή για να ενδυναμώσουμε τον τομέα στον οποίο φιλοξενούμε τη Νέα Σελήνη. Στην περίπτωση σας αυτός ο τομέας είναι των «σημαντικών» άλλων στη ζωή σας. Εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σημαντικοί άλλοι δεν είναι απαραίτητα μόνο ο σύντροφος μας ή ο συνεργάτης μας, αλλά και ο δικηγόρος και ο σύμβουλος στην επιχείρηση μας, κλπ. Οι σχέσεις αγαπητοί μου Ταύροι χρειάζονται δουλειά και καθημερινή τροφή για να ανθίζουν. Είναι λοιπόν η στιγμή που πρέπει να τις «θρέψετε», να τις περιποιηθείτε, για να συνεχίζουν να σας υποστηρίζουν σταθερά και σθεναρά. Από την άλλη, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει κι έναν αποχωρισμό, καθώς αντιτίθεται με τον Ουρανό στο ζώδιο σας ή μια κρίση σε μια σχέση. Όμως, αν συμβεί ένα τέτοιο σενάριο το πιθανότερο είναι ότι αυτή η σχέση δεν θα οδηγούσε εξαρχής πουθενά.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σάς καλεί να βρείτε τη φόρμα σας σε περίπτωση που την έχετε χάσει ή να τη διατηρήσετε χωρίς να βρίσκετε δικαιολογίες για να μην κάνετε άσκηση ή να τρώτε απερίσκεπτα και μη υγιεινά. Μάλιστα, αν πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, μπορείτε με αυτό το σταθερό φεγγάρι να το διατηρήσετε μακροπρόθεσμα. Κάποιες μικρές αλλαγές στη διατροφή σας, η ευκαιρία για λίγη παραπάνω κίνηση, θα κάνουν θαύματα σε λίγο καιρό από τώρα. Φυσικά, αν δεν έχετε κάνει πρόσφατα ένα τσεκ απ, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κανονίσετε. Από την άλλη, αυτή η Νέα Σελήνη δείχνει για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαημέρου και πιθανά νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας. Μια πρόταση μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα και στον οικονομικό τομέα που φαίνεται ότι περνάτε μεγαλύτερη πίεση.

Καρκίνος

Μια μοναδική Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα, όπως φαντάζομαι ήδη γνωρίζετε έχοντας διαβάσει το σχετικό άρθρο μου. Για σας τους Καρκίνους αυτό το φεγγάρι φωτίζει τον τομέα του έρωτα, του πάθους, της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, της ψυχαγωγίας, της φήμης, αλλά και των παιδιών. Αν είστε μόνες-οι και γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψει μια ερωτική γνωριμία. Αν έχετε ήδη μια σχέση και τον τελευταίο καιρό την παραμελήσατε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τη δυναμώσετε και να την ανανεώσετε. Έμπνευση θα έχετε, δεν έχετε παρά να την αξιοποιήσετε καταλλήλως. Για τους Καρκίνους που έχουν λύσει τα θέματα του έρωτα, αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να σας δώσει μια ξαφνική ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα στο επόμενο διάστημα. Είτε μιλάμε για καλλιτεχνική δημιουργία είτε ακόμη και για μια επιχειρηματική ιδέα.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια και τις ρίζες σας και τα φέρνει στο προσκήνιο για να αναλάβετε δράση. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να μπείτε σε διαδικασία αλλαγών στον χώρο του σπιτιού, από μια απλή αλλαγή στιλ και διακόσμησης μέχρι μετακόμιση, ενώ άλλοι μπορεί να σκέφτεστε την πιθανότητα ενός νέου ξεκινήματος, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο με έδρα τον χώρο του σπιτιού. Τα θέματα μιας γυναίκας είτε είναι μητέρα, σύντροφος, κόρη, θα σας απασχολήσουν επίσης εμμέσως. Από την άλλη, μπορεί επίσης να σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητα σας ή στη φροντίδα της υγείας.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη σήμερα έρχεται για να δημιουργήσει «φασαρία» μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες στην καθημερινότητα σας, αφού θα σας βάλει σε επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και υπογραφές. Μέσα στο διάστημα των επόμενων ημερών, ιδιαίτερα οι Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου, φαίνεται ότι θα έχετε πολλά να πείτε, να επικοινωνήσετε, να διεκδικήσετε. Πιθανώς να έχετε και αρκετές μετακινήσεις. Αν ψάχνετε να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, αν έχετε να περάσετε από κάποια συνέντευξη, αν ψάχνετε το κατάλληλο διάστημα για να στείλετε βιογραφικά ή για να κάνετε μια κουβέντα στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας για να προωθήσετε μια ιδέα σας, τότε αυτό το διάστημα είναι ακριβώς μπροστά σας. Αυτό βέβαια που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι να ανεβάσετε τόνους σε συζητήσεις ή να είστε νευρικοί στις μετακινήσεις σας.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι η κύρια επιρροή της ημέρας, η οποία φωτίζει τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο αγαπητοί μου Ζυγοί. Η επιρροή της Νέας Σελήνης είναι ιδιαίτερα έντονη στις δυο εβδομάδες που έπονται και για σας που έχετε γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσε να φανεί εξαιρετικά βοηθητική, προκειμένου να καταστρώσετε ένα ωφέλιμο πρόγραμμα σχεδίασης των οικονομικών σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε. Ίσως ακόμη μέσα στο επόμενο διάστημα της επιρροής της να προκύψουν νέοι πόροι εσόδων από κάποια καινούρια δουλειά που θα κάνετε. Για κάποιους από σας μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση ή συνεργασία αυτές τις μέρες.

Σκορπιός

Χρόνια πολλά αγαπητοί μου Σκορπιοί που έχετε γενέθλια σήμερα! Το σύμπαν κοσμεί τα γενέθλια σας με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας και τώρα πρέπει να σπείρετε τους σπόρους που θα σας δώσουν τους καρπούς που επιθυμείτε είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στα επαγγελματικά, είτε όπου έχετε ανάγκη για ένα νέο και εμπνευσμένο ξεκίνημα. Φυσικά, η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι στον ίδιο σας τον εαυτό. Πού θα θέλατε να βρίσκεστε έναν χρόνο μετά στα επόμενα γενέθλια σας; Είστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση σας; Μπορείτε να κάνετε αλλαγές; Σας αρκούν οι γνώσεις που έχετε; Θέλετε να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο κάποιο τομέα στη ζωή σας; Μην χάνετε καθόλου χρόνο! Κάντε μια μικρή αρχή τώρα και σε έναν χρόνο από τώρα θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο του Σκορπιού σαφώς είναι η κύρια επιρροή σήμερα αγαπητοί μου Τοξότες. Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη μέσα στον πιο μυστικό, ψυχολογικό, οίκο του ωροσκοπίου σας, που έχει να κάνει με το τέλος των πραγμάτων, την ανάπαυση, την υγεία και τη θεραπεία. Είναι η κατάλληλη επιρροή όπως καταλαβαίνετε για να μην «κάνετε» τίποτε! Τι είναι αυτό που σας ξεκουράζει περισσότερο; Τι σας ψυχαγωγεί; Πώς χαλαρώνετε; Όλα αυτά πρέπει να ψάξετε να βρείτε χωρίς υπερπροσπάθειες όμως. Αν έχετε ανάγκη από ξεκούραση, από ύπνο, από μια κουβέντα σε χαμηλούς τόνους με έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε ή με τον σύντροφο σας, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα σας επιτρέψει να κάνετε όλα τα παραπάνω, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να νιώσετε αναζωογονημένοι. Είναι ακόμη μια εξαιρετική Νέα Σελήνη για να πετάξετε ό,τι τοξικό μπορεί να υπάρχει στη ζωή σας, είτε αυτό αφορά ανθρώπους είτε καταστάσεις. Είναι και μια Νέα Σελήνη όμως που φουντώνει ίσως ένα επαγγελματικό παρασκήνιο.

Αιγόκερως

Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στον τομέα των στόχων, των φίλων και της συλλογικής δουλειάς, έχει ξεκάθαρα μηνύματα προς εσάς. Καιρός να θέσετε τους νέους στόχους σας, να κάνετε νέες επαφές και σχέσεις, να βρείτε στήριγμα σε συνεργάτες και φίλους που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Επίσης, η Νέα Σελήνη ευνοεί οτιδήποτε αφορά στα μέσα τεχνολογίας ή την αξιοποίηση τους για την προώθηση της δουλειάς σας. Μήπως είναι καιρός να λουστράρετε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Να βελτιώσετε την επισκεψιμότητα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, στην ιστοσελίδα σας; Ή αν έχετε μια παραδοσιακή εργασία, μήπως να σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα την ενισχύσετε αξιοποιώντας τα εργαλεία που σας δίνει η τεχνολογία; Από την άλλη, πιθανώς είναι μια καλή στιγμή να σκύψετε μαζί με τους συνεργάτες σας πάνω στους στόχους σας και να προσπαθήσετε να συνεργαστείτε όσο καλύτερα γίνεται.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα είναι η κύρια επιρροή όχι μόνο των ημερών, αλλά και των επόμενων δυο εβδομάδων μέσα στις οποίες μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, στον τομέα της καριέρας σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν κάποιοι στόχοι σας να υλοποιηθούν. Ενδεχομένως να δεχτείτε μια κατάλληλη επαγγελματική πρόταση που θα υλοποιηθεί μέχρι την άνοιξη. Ή μπορεί να έχετε εσείς μια ιδέα για μια επιχείρηση ή την προώθηση της δουλειάς σας που μπορεί να σας φέρει ψηλά. Τολμήστε να σκεφτείτε κάτι νέο, κάτι που αξιοποιεί την τεχνολογία και μην φοβάστε τίποτε! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κοπιάσετε φυσικά.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι μια σχετικά ευνοϊκή συνθήκη για σας τους Ιχθύς, κυρίως για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, καθώς σχηματίζεται σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο που σχετίζεται με το μέλλον σας! Το μέλλον των σπουδών, της δουλειάς σας, της σχέσης σας, γενικότερα της ζωής σας. Οι όψεις της Νέας Σελήνης μπορεί να σας δώσουν έμπνευση ή μια καλή ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε παρακάτω από τα κύρια θέματα που σας απασχολούν, μολονότι κάποιους μπορεί και να σας αγχώσουν. Από την άλλη, μπορεί να έρθετε σε επαφή αυτό το διάστημα με άτομα που έχουν εντελώς διαφορετικές πεποιθήσεις και «πιστεύω» από σας ή με διαφορετικές κουλτούρες ίσως διαμένοντες στο εξωτερικό.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share