Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ένταση και νευρικότητα για 10 ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Ποια 2 ζώδια την γλιτώνουν;

2 Νοεμβρίου 2021 09:35
Ένταση και νευρικότητα για 10 ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια, Άση Μπήλιου: Σήμερα Τρίτη, ολοκληρώνεται για τρίτη και τελευταία φορά μέσα στο τελευταίο δίμηνο η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα, ενώ η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό. Οι προηγούμενες δυο φορές ήταν στις 22/9, την 1/10 και σήμερα είναι η τελευταία φορά που συναντώνται οι δυο πλανήτες σε κόντρα. Η όψη αυτή δίνει έναν χαρακτήρα έντασης στις επαφές μας με τους άλλους, επηρεάζει τον τρόπο σκέψης μας δίνοντας έμφαση στην αρνητικότητα, την καχυποψία και τις εμμονές, αλλά είναι βοηθητική αν θέλουμε να εξερευνήσουμε κάτι σε βάθος. Συνήθως η όψη σχετίζεται και με θεωρίες συνωμοσίας ή ακραίους τρόπους επιβολής ιδεών στους άλλους. Το αντίδοτο απέναντι σε όλο αυτό είναι ένα ανοιχτό μυαλό και ευελιξία στις συζητήσεις μας. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 24 μοίρες με 2 μοίρες απόκλιση.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια παρακάτω:

Κριός

Η Τρίτη ξεκινά με πίεση, καθώς το φεγγάρι απέναντι σας κάνει όλους πιο απαιτητικούς από εσάς, δίνοντας επίσης μια αίσθηση έντασης στις μεταξύ σας σχέσεις. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί κυρίως σε σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, αλλά θα πρέπει επίσης να έχετε και ανοχή και ανοιχτό μυαλό, ώστε αυτά που σας λένε να τα αξιοποιήσετε και να μην τα πάρετε στραβά ή ως αυστηρή κριτική, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Είναι από τις μέρες που η επικοινωνία πλήττεται κυρίως από ακραίες απόψεις ή από τάση επιβολής των απόψεων μας στους άλλους με τρόπο χειριστικό. Κι επειδή θα είναι δύσκολο να διαχωριστεί σήμερα το συναίσθημα, ο φόβος ή η αγωνία από την αντικειμενική μας κρίση, καλύτερα να μην προχωρήσετε σε συμπεράσματα. Σήμερα ασχοληθείτε περισσότερο και με την προσωπική σας ζωή, αλλά χωρίς κολλήματα.

Ταύρος

Στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου ο πιο παραγωγικός πλανήτης είναι ο Ερμής, που σήμερα μπορεί να δοκιμάσει τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος. Η μέρα ξεκινά με αρκετό φόρτο ως προς τις υποχρεώσεις είτε στη δουλειά είτε στις σπουδές, αλλά καλά θα κάνετε να δείτε λίγο πιο σοβαρά και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας και να προγραμματίσετε έναν έλεγχο αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σας πλάνα μπορεί να νιώθετε ότι σας «βασανίζουν» σήμερα, ιδιαίτερα αν συναντούν εμπόδια στην υλοποίησή τους. Γενικά, η μέρα ευνοεί τις εμμονές και τα κολλήματα του νου, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, οπότε μην μεγεθύνετε τις φοβίες και το άγχος σας και κυρίως αποφύγετε να τα μεταδίδετε και στους άλλους κυρίως στον χώρο εργασίας.

Ένταση και νευρικότητα για 10 ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ζυγό είναι πιο ευνοϊκή για το ζώδιο σας και σας επιτρέπει να βρείτε πιο ευχάριστες διεξόδους στη διάρκεια της μέρας. Παρόλα αυτά, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα λειτουργεί σαν ένα «αγκάθι» στο πίσω μέρος του μυαλού σας, αν νιώθετε ότι κάποιος τομέας στη ζωή σας δεν είναι τόσο τακτοποιημένος όσο θα θέλατε. Για κάποιους μπορεί να είναι μια κατάσταση που αφορά μια σχέση, μια συνεργασία ή οικονομικά θέματα. Μπορεί να νιώθετε ότι η καθημερινότητα πνίγει τις δημιουργικές σας τάσεις και δεν σας επιτρέπεται να έχετε ελευθερία στις κινήσεις σας. Η τάση σας θα είναι να σκέφτεστε επίμονα το πρόβλημα σας ή να νιώθετε ανήσυχοι εξαιτίας του και να μην μπορείτε να χαρείτε τις υπόλοιπες δραστηριότητες της μέρας σας. Προσπαθήστε όσο γίνεται τουλάχιστον να μην αφήνετε την ψυχολογία σας να επηρεάζεται και να μην παρασύρεστε από αρνητικές σκέψεις.

Καρκίνος

Θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια θα σας απασχολήσουν σήμερα αγαπητοί μου Καρκίνοι και ίσως θελήσετε να κάνετε κάτι πρακτικό γι’ αυτά. Από την άλλη, σήμερα η όψη Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να κάνει ιδιαίτερα αιχμηρό τον λόγο σας, ενώ γίνεστε και αρκετά πιο καχύποπτοι απέναντι στους άλλους. Προσπαθήστε να μην κολλάτε σε πράγματα ή σε λόγια και δείτε αυτό που λέμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Το να αναλωθείτε σε μικρότητες ή να παίξετε το παιχνίδι άλλων που θέλουν με το ζόρι να σας περάσουν τις απόψεις και τις ιδέες τους, δεν οδηγεί πουθενά, ακόμη κι αν αυτοί οι άλλοι είναι μέλη από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεστε περισσότερο. Με ελιγμό και χάρη ασχοληθείτε μόνο με τις δικές σας προτεραιότητες.

Λέων

Λένε πως όλα επηρεάζονται από τη σκέψη μας αγαπητοί Λέοντες και μια μέρα σαν τη σημερινή μπορεί να σας δώσει να καταλάβετε πρακτικά αυτή την έννοια. Η Σελήνη στον Ζυγό είναι σούπερ επικοινωνιακή για το ζώδιο σας και μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετική πρόοδο σε αυτό το επίπεδο. Αρκεί να μην σας πιάσουν φοβίες, εμμονές, υπέρμετρο άγχος και δεν ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε, επηρεάζοντας έτσι την καλή σας απόδοση. Ειδικά αν σήμερα έχετε εξετάσεις, μια παρουσίαση, κάποια δημόσια εμφάνιση που πρέπει να πείσετε αυτούς που σας παρακολουθούν γι’ αυτό που θέλετε. Μην δώσετε τόση σημασία στο άγχος όσο στο αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε. Πιο πολύ επηρεάζεστε από την όψη Ερμή-Πλούτωνα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Παρθένος

Η Τρίτη έρχεται με μια νοητική και ψυχική υπερδιέγερση, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής συναντά σήμερα τον Πλούτωνα σε όψη τετραγώνου σκοτεινιάζοντας λίγο το μυαλό σας. Όχι ότι απαραίτητα πρέπει να συμβεί κάτι δύσκολο για να είστε αγχωμένοι, απλά η τάση σας θα είναι να ανησυχείτε περισσότερο από το κανονικό για ό,τι γίνεται στην καθημερινότητα σας σήμερα ή να κολλάτε και με πράγματα τα οποία έγιναν στο παρελθόν. Από την άλλη, είναι μια μέρα που φαίνεται να σας απασχολούν ιδιαίτερα και τα θέματα των οικονομικών σας. Κι η συμβουλή μου είναι να ασχοληθείτε ακριβώς με ό,τι είναι πρακτικό και μπορείτε επεμβαίνοντας να το φτιάξετε, παρά να αναλώνεστε στο τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει στο παρελθόν και δεν κάνατε.

Ζυγός

Έντονη μέρα η Τρίτη αγαπητοί Ζυγοί, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και εκθέτει την ψυχολογία σας και στους άλλους. Πιθανώς να μην μπορείτε να κρύψετε τα συναισθήματα σας σήμερα ακόμη κι εσείς. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, δημιουργεί ένα εσωτερικό άγχος ή αγωνία για τις εξελίξεις στη ζωή σας κι αυτό δεν σας αφήνει να νιώθετε χαλαροί ή να απολαμβάνετε και τις άλλες δραστηριότητες σας. Παρόλα αυτά, αν το άγχος είναι παραγωγικό και λειτουργεί σαν μοχλός πίεσης για να εξελίσσεστε και να γίνεστε καλύτεροι, τότε μπορεί να είναι μέχρι και βοηθητικό. Αν όμως σας καθηλώνει, τότε θα πρέπει να βρείτε τρόπο να το αντιμετωπίσετε. Αποφύγετε σήμερα χειριστικές συμπεριφορές και μείνετε μακριά από τοξικά άτομα που σας ταλαιπωρούν.

Σκορπιός

Με μεγαλύτερη εσωστρέφεια έρχεται η Τρίτη. Μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα δικό σας θέμα υγείας, είτε κάποιου δικού σας προσώπου, ίσως κάτι επαγγελματικό που σας πιέζει λίγο περισσότερο και σας κλείνει ψυχολογικά. Από την άλλη, ίσως έχετε πολλές υποχρεώσεις στην αρχή της εβδομάδας και αυτό σας δημιουργεί άγχος ή και φόβο ότι μπορεί να μην τα προλάβετε όλα. Από το να αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανιέται σε δαιδαλώδεις διαδρομές, είναι καλύτερα να εξερευνήσετε τι είναι αυτό που σας φέρνει σε αυτή την κατάσταση και να δείτε πώς θα το καταπολεμήσετε πρακτικά. Προσοχή και στις σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες σήμερα. Μην τους επιτρέπετε να ξεπερνούν τα όρια και να γίνονται φορτικοί.

Τοξότης

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ζυγό, μια ιδιαίτερα παραγωγική Σελήνη που διευκολύνει τη συλλογική δουλειά. Όμως η κύρια τάση της ημέρας είναι το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα που επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε. Ίσως να υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία στο ξεκίνημα της εβδομάδας για την πορεία της καριέρας ή των οικονομικών σας, από την άλλη μπορεί κι εσείς να ταλαιπωρείτε τον εγκέφαλο σας με τα άγχη σας. Επειδή δεν πρόκειται άμεσα να σας δοθούν απαντήσεις σε αυτά που θέλετε, μην ταλαιπωρείτε περισσότερο τον εαυτό σας αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια και κάνοντας αρνητικές σκέψεις. Επίσης, δεν είναι μια καλή εβδομάδα για αντιπαραθέσεις με ανωτέρους και προϊσταμένους. Αποφύγετε τις κακοτοπιές και ξεκουράστε τον εγκέφαλό και την ψυχή σας. Στα ζόρια έχετε πάντα φίλους που στέκονται ακλόνητοι στο πλευρό σας.

Ένταση και νευρικότητα για 10 ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Αιγόκερως

Η Τρίτη έρχεται με έμφαση στα θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού και στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι τους. Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα ζορίζει κάπως το νευρικό σας σύστημα, ειδικά αν έχετε να κάνετε με άτομα που είναι απόλυτα, που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους ή προσπαθούν να σας χειριστούν. Από την άλλη, μπορεί εσείς οι ίδιοι να έχετε ένα πιεστικό θέμα που μπορεί να αφορά και στο παρελθόν, το οποίο τριβελίζει στο μυαλό σας αυτές τις μέρες και δεν σας αφήνει να σκεφτείτε πολύ καθαρά αυτά που θέλετε να κάνετε. Επειδή με την όψη Ερμή-Πλούτωνα οι εμμονές και οι φόβοι θεριεύουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, προσπαθήστε να μην τους δίνετε τροφή.

Υδροχόος

Τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας θα σας απασχολήσουν σήμερα Τρίτη, αγαπητοί μου Υδροχόοι. Κάποιοι μπορεί τώρα να θέλετε να μάθετε κάτι καινούριο ή να είστε ήδη σε μια τέτοια διαδικασία, να ξανακάθεστε στα θρανία για μετεκπαίδευση, για ένα σεμινάριο, για μια ξένη γλώσσα και να έχετε κάποιο άγχος για τις μαθησιακές σας ικανότητες. Άλλοι μπορεί να κάνετε πλάνα για την εργασία σας με έναν πιο μακρινό ορίζοντα. Επειδή σήμερα ο Ερμής τετραγωνίζει τον Πλούτωνα και μπορεί να παρατηρείτε ότι κολλάτε περισσότερη ώρα σε σχέση με το σύνηθες όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, προσπαθήστε να κάνετε κάποια άλλη δραστηριότητα, να αποσπάται η προσοχή σας από το πρόβλημα και μετά πιο ήρεμοι και με πιο καθαρό μυαλό επανέρχεστε στο όποιο θέμα αντιμετωπίζετε.

Ιχθύς

Με οικονομικές αλχημείες θα καταπιαστείτε σήμερα, καθώς προσπαθείτε να βάλετε μια τάξη σε αυτό τον πολύπαθο τομέα. Η Σελήνη στον Ζυγό, με την βοηθητική όψη προς τον Κρόνο, σήμερα επιτρέπει να βρείτε πρακτικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα ή να κάνετε ένα καλύτερο πλάνο για το επόμενο διάστημα. Αυτό που θέλει περισσότερη προσοχή είναι οι επαφές σας με τους άλλους και κυρίως με συνεργάτες ή πελάτες, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Προσοχή χρειάζεται και με φίλους ή άτομα από ομάδες στις οποίες συμμετέχετε. Κάτι στην επικοινωνία μαζί τους μπορεί να σας δημιουργεί αγανάκτηση, θυμό ή και αρνητικές σκέψεις. Θα πρότεινα γενικώς αυτή την εβδομάδα να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, εκτός αν είστε βέβαιοι ότι θα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ό,τι κι αν ακούσετε. Αξιοποιήστε τη μέρα σας για τα οικονομικά σας πλάνα και μην ενδίδετε σε κολλήματα του μυαλού, εμμονές ή φοβίες.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share