Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δύσκολο ΠΣΚ για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

29 Οκτωβρίου 2021 08:33
Δύσκολο ΠΣΚ για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η Παρασκευή βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, ένα ζώδιο πύρινο, πιο εξωστρεφές και πιο δημιουργικό. Αξιοποιήστε την επιρροή της Σελήνης στον Λέοντα τόσο για προσωπικές και φιλικές σχέσεις, για να απολαύσετε ένα δείπνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να δείξετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας ή για να κάνετε ένα χατίρι στον ίδιο σας τον εαυτό. Ευνοούνται επίσης αγορές, αλλά μην το παρακάνετε. Το τετράγωνο με τον Ουρανό στη διάρκεια της μέρας είναι η κυρίαρχη όψη της Παρασκευής που φέρνει απρόοπτα, κυρίως σε επίπεδο επικαιρότητας. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μπορεί να πιεστούν λίγο περισσότερο ή μπορεί να έχουν κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη. Τελευταία μέρα σήμερα με τον Άρη να βρίσκεται ακόμη στον Ζυγό. Από αύριο περνά στο ζώδιο του Σκορπιού.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Κριός

Η Παρασκευή ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Είναι κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας. Όμως, προσέξτε θέματα των οικονομικών. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει μια διαφωνία για ένα τέτοιο ζήτημα με τον σύντροφο σας ή έναν συνεργάτη. Ενδεχομένως εκείνος-η να είναι πιο ανήσυχος για την εξέλιξη των οικονομικών και να προσπαθεί να σας βάλει φρένο. Από την άλλη, καθώς είμαστε στο τέλος του μήνα μπορεί να σας απασχολούν οι οικονομικές υποχρεώσεις σας.

Ταύρος

Πιο απαιτητική η Παρασκευή με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι ή να εξυπηρετήσετε κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Από την άλλη, μπορεί να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, διότι κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας τον χρόνο σας. Μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιο άτομο που συμβιώνετε να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά και να σας βγάλει μια απρόβλεπτη αντίδραση ή μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο ως υποχρέωση, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι έχετε πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα γεμάτο περιέργεια για τη ζωή. Τα ατού σας είναι η επικοινωνία και η κίνηση. Όμως σήμερα, με το τετράγωνο της Σελήνης από τον Λέοντα προς τον Ουρανό στον τομέα επικοινωνίας, μπορεί κάποιος να σας αναστατώσει ή να είστε εκνευρισμένοι για κάποιο λόγο και να ξεσπάτε σε λάθος ανθρώπους. Το βράδυ που η Σελήνη θα συγκλίνει σε εξάγωνο με τον Ερμή ο λόγος σας είναι πιο γοητευτικός και θα βοηθά να πείσετε και τους άλλους πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε. Είναι ένα εξαιρετικό βράδυ για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά. Βοηθητική μέρα και σε θέματα σπουδών, αν έχετε εξετάσεις, αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να ψάξετε τις δυνατότητες σεμιναρίων, κλπ.

Καρκίνος

Σας απασχολούν κάποια ζητήματα προσωπικά ή οικονομικά που σας ασκούν πίεση. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, έχετε αγωνία για ένα οικονομικό ή άλλο ζήτημα. Από την άλλη, μπορεί σήμερα με τη Σελήνη στον Λέοντα να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για να σας φτιάξουν τα κέφια. Όχι ότι απαραίτητα χρειάζεστε ό,τι αγοράζετε, απλά προκειμένου να φτιάξετε τη διάθεση σας ίσως θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή να κάνετε κάποια αγορά για το σπίτι, για να ομορφύνετε το περιβάλλον που ζείτε. Ένας φίλος-η ή ένας συνεργάτης μπορεί να σας εκπλήξει με μια είδηση την οποία σας γνωστοποιεί και τον-ην αφορά.

Λέων

Στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο εντατικοί ρυθμοί «παίζουν» σήμερα αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη στο ζώδιο σας σε αντίθεση με τον Ουρανό, αφού όλοι κάτι ζητούν από σας και μάλιστα μπορεί να το κάνουν με τον λάθος τρόπο και να σας κάνουν να δυσανασχετείτε. Αυτό αφορά κυρίως τον χώρο της εργασίας. Το βράδυ είναι πιο βοηθητικό για την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα, πολύ βοηθητικό επίσης για τα προσωπικά σας σχέδια, για τα θέματα των παιδιών, αλλά και για τον έρωτα! Δώστε ένα πράσινο φως αν σας ενδιαφέρει κάποιος-α, δείξτε το συναίσθημα και το ενδιαφέρον σας ή ανταποκριθείτε σε αυτό που σας δείχνουν. Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας ή να κάνετε αγορές για σας.

Δύσκολο ΠΣΚ για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Παρθένος

Η Παρασκευή ξεκινά μάλλον με τεμπέλικη διάθεση, αλλά γρήγορα θα «ξυπνήσετε». Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εσείς δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς όπου μπορείτε. Τώρα αν δεν είναι στο χέρι σας, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το άγχος σας και κοιτάξτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Αξιοποιήστε τη μέρα για να ξεκουραστείτε, να δείτε μόνο τα απολύτως αγαπημένα σας πρόσωπα, να διαβάσετε τα αγαπημένα σας βιβλία, να δείτε μια σειρά ή μια ταινία. Γενικώς, οτιδήποτε σας κρατά μακριά από το να σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια και να γεμίζετε φόβους και αγωνίες.

Ζυγός

Η Παρασκευή είναι αρκετά πιο άνετη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Βέβαια, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ή με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον που ίσως έχει κάποιες απόλυτες ιδέες και βρίσκετε τεράστια αντίσταση όταν προσπαθείτε να συζητήσετε κάτι μαζί του. Όταν η Σελήνη από τον Λέοντα συγκλίνει στο εξάγωνο με τον Ερμή τις βραδινές ώρες είναι σίγουρα καλύτερα τα πράγματα. Ενδεχομένως κάτι να κανονίζετε με αγαπημένα σας άτομα, να έχετε επαφές με φίλους ή συνεργάτες. Σε γενικές γραμμές ευνοείται η φιλία, ενώ μπορεί να έχετε εύνοια ή και βοήθεια για να επιτύχετε έναν δικό σας στόχο.

Σκορπιός

Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας. Άλλωστε η καριέρα σας είναι το άλφα και το ωμέγα αυτή τη στιγμή. Κι από αύριο που θα περάσει κι ο Άρης στο ζώδιο σας, θα το αντιληφθείτε καλύτερα. Η Παρασκευή με το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού βέβαια μπορεί να είναι κάπως απρόβλεπτη ή ξαφνικά να μαθαίνετε κάτι που αφορά στη δουλειά και να ψάχνετε να βρείτε διεξόδους. Από την άλλη, μπορεί να έχετε μια καλή ιδέα και να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας. Ακόμη, είναι καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στο να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Ίσως πρέπει να ανανεώσετε το υλικό, για να γίνεστε πιο ορατοί επαγγελματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ή να κάνετε διακοσμητικές παρεμβάσεις στον χώρο σας, αν έχετε ας πούμε ένα κατάστημα για να γίνει πιο αρεστό στο κοινό του. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε, ειδικά το Σάββατο, τελεσίδικες αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σας.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα δίνει ένα ενθουσιώδες και ζωντανό ξεκίνημα στη μέρα για σας. Είναι μια θετική μέρα για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπουδών, προόδου στα επαγγελματικά, να προωθήσετε τους στόχους σας ή να βρείτε μια ωραία ιδέα για να επεξεργαστείτε περισσότερο και να την υλοποιήσετε. Ψάξτε περισσότερο πώς μπορείτε να δουλέψετε αξιοποιώντας την τεχνολογία. Καλές μέρες και για να το ρίξετε λίγο έξω, αλλά προσέχοντας ιδιαίτερα τα έξοδα που κάνετε! Η «αλήθεια» είναι αυτή που πρέπει να επιδιώξετε με κάθε τρόπο, αλλά αν πρέπει να ειπωθούν κάποιες αλήθειες, ειδικά στον χώρο εργασίας, προσπαθήστε να εστιαστείτε στα γεγονότα κι όχι σε υποκειμενικές απόψεις.

Αιγόκερως

Η Παρασκευή ξεκινά με έμφαση στα πρακτικά και οικονομικά σας ζητήματα και μάλιστα σ’ αυτό τον τομέα μπορεί να έχετε και κέρδος. Είναι μια μέρα για να οργανωθείτε καλύτερα, να δείτε πώς θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, καθώς βρισκόμαστε στο τέλος του μήνα. Βέβαια, μπορεί με το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού να αντιμετωπίσετε κάποια διαφωνία αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας ή αν υπάρχουν κοινά οικογενειακά οικονομικά τα οποία διαχειρίζεστε εσείς. Από την άλλη βέβαια, μπορεί στην προσωπική σας ζωή να νιώσετε λίγη παραπάνω ζήλια για τον σύντροφο σας ή μεγαλύτερη συναισθηματική αναμόχλευση. Προσέξτε τη βιασύνη στα λόγια σας.

Υδροχόος

Όλα για τις σχέσεις αγαπημένοι μου Υδροχόοι, καθώς η Σελήνη έχει πάρει θέση από χθες ακριβώς απέναντι σας. Μολονότι αυτό σημαίνει απαιτητικές μέρες για σας, με την έννοια ότι πολλοί θα σας αποταθούν για να ζητήσουν μια γνώμη, μια βοήθεια ή τη στήριξη σας σε κάτι, από την άλλη κι εσείς φαίνεται ότι θα είστε πιο πρόθυμοι να τους ακούσετε, να τους βοηθήσετε ή απλώς να περάσετε κάποιες ώρες με τη συντροφιά τους. Βέβαια, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, σήμερα χρειάζεται προσοχή σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας, διότι μπορεί να προκύψει ξαφνικά ένταση εκεί που δεν το περιμένετε ή μια απρόοπτη κατάσταση για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.

Ιχθείς

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σήμερα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο σε θέματα υγείας ή εργασίας. Μπορεί να προκύψει ξαφνικά η ανάγκη να εργαστείτε πάνω σε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει. Ή μπορεί να υπάρχει μια μικρή ενόχληση στη φυσική σας κατάσταση. Ευτυχώς από αύριο που θα περάσει ο Άρης στον Σκορπιό, μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη προς το ζώδιο σας, θα νιώσετε τη στήριξη των συνεργατών σας, ή θα έχετε κάποια θετική είδηση για ένα οικονομικό ζήτημα. Από την άλλη, μπορεί να ακούσετε ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν στον χώρο εργασίας σας. Σημαντική και για τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης η μέρα σήμερα, αφού οι προσπάθειες σας μπορεί πιο άνετα να πιάσουν τόπο.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share