Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

Τέλος τα δύσκολα για αυτό το ζώδιο - Οι αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη (Video)

Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

28 Οκτωβρίου 2021 12:55
Τέλος τα δύσκολα για αυτό το ζώδιο - Οι αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέλος τα δύσκολα για αυτό το ζώδιο! Η Βίκυ Παγιατάκη παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Παράλληλα, το δικό του «καμπανάκι» για τα ζώδια χτύπησε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ποια θα περάσουν ώρες αγωνίας

Κριός: Ε, ναι, αλλάζει το κλίμα από το βραδάκι

Ταύρος: Ψυχραιμία και προσεκτικά από το απόγευμα

Δίδυμοι: Με ανανεωμένη δύναμη και δυνατότητες

Καρκίνος: Ένας δύσκολος κύκλος φτάνει στο τέλος του

Λέων: γρήγορες κινήσεις παντού για καλύτερο αποτέλεσμα

Παρθένος: Τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά

Ζυγός: Μοιρασμένα τα θετικά και τα αρνητικά

Σκορπιός: Είναι δύο που απαιτούν συγκέντρωση και ψυχραιμία

Τοξότης: Κάνετε ντου από παντού! Εύνοια

Αιγόκερως: Αποφόρτιση από το βραδάκι και μετά

Υδροχόος: Προσοχή στη διαχείριση δύσκολων θεμάτων

Ιχθύς: Τα επαγγελματικά σε πρώτο πλάνο

Μακριά και αγαπημένοι: Τα 4 ζώδια που... δεν το έχουν με τίποτα στον έρωτα

Ο έρωτας είναι, φυσικά, για όλους, αλλά ορισμένα ζώδια δεν είναι και τα πιο ικανά στον κόσμο, ώστε να βρουν την ευτυχία.

Ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός και ο υπερβολικός θαυμασμός συχνά οδηγούν σε αδιέξοδο στα προσωπικά και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά προειδοποιητικά σημάδια και red flags στην αρχή της σχέσης, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Κι ενώ όλοι κάνουμε λάθη, υπάρχουν 4 ζώδια που είναι λίγο πιο επιρρεπή στην κατ’ εξακολούθηση «λάθος» επιλογή συντρόφου και το καθένα για τους δικούς του λόγους, τη στιγμή που η Βίκυ Παγιατάκη βλέπει δύσκολες ώρες για ένα ζώδιο.

Κριός

Οι Κριοί θέλουν πάντα να είναι στην κορυφή, είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά τους. Μπορεί λοιπόν να εμπλακούν σε σχέση με κάποιον μόνο και μόνο επειδή είναι δημοφιλής ή απλά για να δείξουν ότι κατάφεραν να έχουν στον πλευρό του μια τέτοια γυναίκα ή άνδρα. Έτσι, συχνά καταλήγουν να είναι με κάποιον που τους κέρδισε η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω και όχι η προσωπικότητά τους. Οταν όμως την ανακαλύψουν είναι οι πρώτοι που τους δίνουν τα «παπούτσια στο χέρι».

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι έχουν την ανάγκη να περιβάλλονται συνεχώς από ανθρώπους. Δεν τους αρέσει να είναι μόνοι γι’ αυτό και περιβάλλονται συνέχεια από φίλους, μιλούν πολύ ώρα στο τηλέφωνο, κάνουν chat στο Διαδίκτυο. Έτσι, για να καταπολεμήσουν τη μοναξιά τους, μερικές φορές απλά βολεύονται και μένουν με τον λάθος άνθρωπο.

Ζώδια και έρωτας

Καρκίνος

Επειδή οι Καρκίνοι είναι ζώδια που έχουν μεγάλα αποθέματα αγάπης συχνά συνδέονται με ανθρώπους που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη τους και αυτό οφείλεται στην συναισθηματική παρορμητικότητα που τους διακρίνει. Κι όσο μένουν μαζί τους, τόσο δένονται και δυσκολεύονται να χωρίσουν. Αν μάλιστα τα πράγματα ξεκίνησαν ειδυλλιακά σκέφτονται τις καλές στιγμές και όχι αυτά που τους ενοχλούν, ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα αλλάξουν.

Τοξότης

Οι Τοξότες θέλουν κάποιον που θα τους δίνει την ελευθερία που τόσο έχουν ανάγκη και θα τους αφήνει να είναι ο εαυτός τους. Γοητεύονται από άτομα που είναι χαλαρά και δεν προσκολλώνται πάνω τους και συμμερίζονται το σκεπτικό ότι η ζωή είναι μια περιπέτεια. Ετσι καταλήγουν να ερωτεύονται ανθρώπους – αερικά που δεν μπαίνουν σε καλούπια. Οταν όμως οι Τοξότες αρχίζουν να ζητούν περισσότερα, οι ενδιαφέροντες κατά τα άλλα σύντροφοι που επέλεξαν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες τους. Έτσι, μένουν στα κρύα του λουτρού να αναρωτιούνται πότε ακριβώς το παιχνίδι χάθηκε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share