Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Ώρες αγωνίας για 5 ζώδια: «Καμπανάκι» από τον Κώστα Λεφάκη

Οι προβλέψεις του αστρολόγου

27 Οκτωβρίου 2021 10:10
Ώρες αγωνίας για 5 ζώδια: «Καμπανάκι» από τον Κώστα Λεφάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δικό του «καμπανάκι» για τα ζώδια χτύπησε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ποια θα περάσουν ώρες αγωνίας και χρειάζεται να δώσουν σήμερα (27/10) ιδιαίτερη προσοχή.

Ο γνωστός αστρολόγος, μάλιστα, αναφέρει στο elle.gr πως... τα μισά τουλάχιστον οφείλουν να αποφύγουν πολλές κινήσεις, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα, με την Άση Μπήλιου να βλέπει δυσκολίες και νεύρα.

Κριός

Αρκετή προσοχή θα χρειαστούν τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Ακολουθείστε το ρεύμα των γεγονότων και πάρτε τις δέουσες αποστάσεις.

Ταύρος

Είναι σημαντικό να μην περιορίζεστε στις εντυπώσεις. Ψάξτε βαθιά κάτω από την επιφάνεια και σκεφτείτε πολύ για μια αλλαγή ή για μια παρέμβαση, όπου και αν στοχεύει.

Δίδυμοι

Αποφύγετε διαφωνίες στον επαγγελματικό χώρο και καλλιεργείστε εναλλακτικές στους διακανονισμούς και στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Καρκίνος

Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα της οικογένειάς σας και μην προκαλείτε με τις αντιδράσεις σας εκείνους που διαθέτουν δύναμη και επηρεάζουν την πρόοδό σας.

Λέων

Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι με το σύντροφό σας και βοηθήστε στη λύση ενός προβλήματος με έναν ειλικρινή διάλογο. Μην είστε απρόσεκτοι και αφηρημένοι όταν χειρίζεστε μηχανήματα, ή οδηγείτε.

Παρθένος

Προσαρμοστείτε σε οτιδήποτε είναι μη αναστρέψιμο και αποφύγετε ενέργειες που θα φέρουν δυσάρεστες συνέπειες, ειδικά με το νόμο ή με το σύστημα.

Κώστας Λεφάκης αγωνία για 5 ζώδια

Ζυγός

Παρά τη δυσκολία της εποχής, η καθημερινότητα θα έχει εναλλαγές ενώ το διάστημα προβλέπεται περισσότερο αποφασιστικό για την οικογενειακή σας ζωή.

Σκορπιός

Φανείτε προνοητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και αναθεωρήστε λίγο τις καταναλωτικές συνήθειες του παρελθόντος. Αλλάξτε μια βλαβερή συνήθεια!

Τοξότης

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ευνοεί τις δημιουργικές σας δραστηριότητες και τις σχέσεις αγάπης. Οι περισσότερο φιλόδοξοι θα έχετε την ευκαιρία μιας σημαντικής επιτυχίας.

Αιγόκερως

Το περιβάλλον μπορεί να σας δημιουργήσει άγχη τα οποία θα πρέπει ή να αποφύγετε, ή να διαχειριστείτε κατάλληλα. Φροντίστε αγαπημένους ανθρώπους που περνούν δύσκολες στιγμές.

Υδροχόος

Αποφύγετε να παρασυρθείτε από τυχαία ή παροδικά γεγονότα και μην πάρετε αποφάσεις που θα σας δεσμεύουν για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ιχθύες

Αισθηματικά αφήστε τις καταστάσεις να δείξουν το χαρακτήρα και τη σκοπιμότητά τους και μην διεκδικείτε για τον εαυτό σας όλη την προσοχή του συντρόφου σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share