Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

27 Οκτωβρίου 2021 07:25
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την Λίτσα Πατέρα να προειδοποιεί ότι έρχεται «περίεργος» Νοέμβριος και να χτυπάει καμπανάκι για συγκεκριμένα ζώδια τα οποία πρέπει να προσέξουν.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Οκτωβρίου;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις και οι συναναστροφές σου με το κοινωνικό, αλλά και συγγενικό σου περιβάλλον! Θα χρειαστεί επιπλέον προσοχή σε τυχόν συζητήσεις, που αφορούν όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που μπορεί να κρύβουν παγίδες! Σε μετακινήσεις και οδήγηση, να είσαι συνετός και οργανωμένος!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ετοιμάσου για αποκαλύψεις που θα σε σοκάρουν και θα σε αναγκάσει να ξεκινήσεις και πάλι από το μηδέν για την βελτίωση κάποιων διαπροσωπικών σου σχέσεων! Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις και την κρίση σου, αφού υπάρχει τάση για εξαπάτηση και ψευδαίσθηση! Να είσαι προσγειωμένος και υποψιασμένος, όπως πάντα!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σε προβληματίσει αρκετά! Θα πρέπει να αναμένεις θολό και ουτοπικό τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ενδεχομένως κάποιες μεγάλες απογοητεύσεις! Κάποιες συγκυρίες, θα σου φέρουν αναπάντεχη ανασφάλεια, ασυνεννοησία, δυσπιστία, σύγχυση, αβεβαιότητα και αναθεωρήσεις για πολλές καταστάσεις και πρόσωπα!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα νιώσεις αρκετά αγχωμένος, αφού σκέφτεσαι τρεξίματα και εκκρεμότητες! Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις υπομονή και επιμονή και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς στα καθήκοντά και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Ώρα να τα βάλεις όλα σε τάξη!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, σίγουρα θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου! Προσοχή όμως! Αν παρασυρθείς και φερθείς υπερβολικά επιπόλαια, λόγω υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, θα υπάρξουν απώλειες και απογοητεύσεις! Ακόμα κι αν περνάς όμορφα και ανέμελα, θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα που πραγματοποιείται το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός και προσγειωμένος! Οι εκτιμήσεις σου σε σπίτι και οικογένεια, αποδεικνύονται αργά ή γρήγορα λάθος! Θα υπάρξει πιθανότατα, σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρατεύσεις οπωσδήποτε τη λογική και την ψυχραιμία σου, σε συζητήσεις με τα συγγενικά σου πρόσωπα!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, μην εμπιστεύεσαι τυφλά τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα συμπεράσματα σου, βασιζόμενος σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις! Επίσης, πες όχι σε κουτσομπολιά και σε κάθε είδους νέο ξεκίνημα! Πρόσεξε όσο μπορείς στις συζητήσεις σου και επιστράτευσε την λογική σου, ώστε κάποιες αποφάσεις σου, να μην είναι λανθασμένες!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λόγω της όψης του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να νιώσεις την ανάγκη να προστατέψεις τις αξίες και τα κεκτημένα σου! Ίσως μάλιστα, να δημιουργηθούν ποικίλα προβλήματα σε διάφορες συναλλαγές και επικοινωνίες, κυρίως σε ό,τι αφορά πρακτικές υποθέσεις, με αποτέλεσμα να σε απασχολήσουν λίγο παραπάνω στα υλικά αγαθά σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε επηρεάζει άμεσα και πρέπει να προσέχεις! Οφείλεις να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλά τις προσδοκίες και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα της ψευδαίσθησης και της απογοήτευσης! Αρκετές στιγμές θα προσγειωθείς απότομα την σημερινή ημέρα, γι’αυτό μείνε όσο περισσότερο μπορείς προσγειωμένος και λογικός!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μην εμπιστεύεσαι τυφλά την διαίσθηση σου, διότι πολύ πιθανόν να απογοητευτείς! Μείνε λογικός και φρόντισε και να βασίζεσαι στο μυαλό σου και σε αντικειμενικά κριτήρια! Δυστυχώς, θα επανέλθουν κάποιες φοβίες, άγχη και ανασφάλειες, κυρίως μετά από αποκαλύψεις μυστικών, που θα σου δείξουν πολλές αλήθειες!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, ίσως έρθουν κάποιες απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις, που έχουν να κάνουν με τους φίλους σου, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Πιθανόν να έδωσες περισσότερα πράγματα από όσα έπρεπε, χωρίς να λάβεις τα ίδια από τους άλλους και τώρα να νιώσεις αδικημένος! Υπομονή, όλο αυτό είναι παροδικό!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αφού σε αφορά άμεσα! Για άλλη μία φορά, εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και ανοίγεις τα χαρτιά σου, σε άτομο που δεν πρέπει! Αν δεν θέλεις να εκτεθείς, να απογοητευτείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από τα μυστικά σου, φρόντισε να είσαι κλειστό βιβλίο και αρκετά καχύποπτος!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share