Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021

Άσχημα νέα για 4 ζώδια και το 1 τυχερό! Συναγερμός από την Βίκυ Παγιατάκη (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

26 Οκτωβρίου 2021 12:34
Άσχημα νέα για 4 ζώδια και το 1 τυχερό! Συναγερμός από την Βίκυ Παγιατάκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο καλύτερη είναι η σημερινή μέρα για τους Καρκίνους, ωστόσο λίγη πίεση θα νιώσουν 4 ζώδια και συγκεκριμένα οι Σκορπιοί, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Παρθένοι. Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, μάς εξηγεί όσα πρέπει να προσέξουμε αυτές τις ημέρες! Παράλληλα, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

Κριός: Κομβικές ημέρες που απαιτούν προσοχή και ψυχραιμία

Ταύρος: Μια επιχείρηση «κεραυνό» για τα πιο σημαντικά

Δίδυμοι: Το συμφέρον μπορεί να έχει πολλές μορφές

Καρκίνος: Δυο ιδιαίτερες ημέρες με τα συν και με τα πλην

Λέων: Όλα τα σημαντικά αλλά και τα επείγοντα τώρα

Παρθένος: Μια κάποια «βοήθεια» φτιάχνει κλίμα

Ζυγός: Σε πλήρη εγρήγορση, ψυχραιμία και προσοχή

Σκορπιός: Βάλτε… πράμα τώρα που… γυρίζει

Τοξότης: Ανακούφιση και νέα σχέδια – Εύνοια

Αιγόκερως: Έχει σημασία να τηρηθούν μέτρο και ψυχραιμία

Υδροχόος: Σημαντικές από πολλές απόψεις αυτές οι ημέρες

Ιχθύες: Αξιοποιείστε αυτές τις ημέρες για…

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Βίκυ Παγιατάκη:

Μακριά και αγαπημένοι: Τα 4 ζώδια που... δεν το έχουν με τίποτα στον έρωτα

Ο έρωτας είναι, φυσικά, για όλους, αλλά ορισμένα ζώδια δεν είναι και τα πιο ικανά στον κόσμο, ώστε να βρουν την ευτυχία.

Ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός και ο υπερβολικός θαυμασμός συχνά οδηγούν σε αδιέξοδο στα προσωπικά και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά προειδοποιητικά σημάδια και red flags στην αρχή της σχέσης, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Κι ενώ όλοι κάνουμε λάθη, υπάρχουν 4 ζώδια που είναι λίγο πιο επιρρεπή στην κατ’ εξακολούθηση «λάθος» επιλογή συντρόφου και το καθένα για τους δικούς του λόγους, τη στιγμή που η Βίκυ Παγιατάκη βλέπει δύσκολες ώρες για ένα ζώδιο.

Κριός

Οι Κριοί θέλουν πάντα να είναι στην κορυφή, είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά τους. Μπορεί λοιπόν να εμπλακούν σε σχέση με κάποιον μόνο και μόνο επειδή είναι δημοφιλής ή απλά για να δείξουν ότι κατάφεραν να έχουν στον πλευρό του μια τέτοια γυναίκα ή άνδρα. Έτσι, συχνά καταλήγουν να είναι με κάποιον που τους κέρδισε η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω και όχι η προσωπικότητά τους. Οταν όμως την ανακαλύψουν είναι οι πρώτοι που τους δίνουν τα «παπούτσια στο χέρι».

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι έχουν την ανάγκη να περιβάλλονται συνεχώς από ανθρώπους. Δεν τους αρέσει να είναι μόνοι γι’ αυτό και περιβάλλονται συνέχεια από φίλους, μιλούν πολύ ώρα στο τηλέφωνο, κάνουν chat στο Διαδίκτυο. Έτσι, για να καταπολεμήσουν τη μοναξιά τους, μερικές φορές απλά βολεύονται και μένουν με τον λάθος άνθρωπο.

Ζώδια και έρωτας

Καρκίνος

Επειδή οι Καρκίνοι είναι ζώδια που έχουν μεγάλα αποθέματα αγάπης συχνά συνδέονται με ανθρώπους που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη τους και αυτό οφείλεται στην συναισθηματική παρορμητικότητα που τους διακρίνει. Κι όσο μένουν μαζί τους, τόσο δένονται και δυσκολεύονται να χωρίσουν. Αν μάλιστα τα πράγματα ξεκίνησαν ειδυλλιακά σκέφτονται τις καλές στιγμές και όχι αυτά που τους ενοχλούν, ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα αλλάξουν.

Τοξότης

Οι Τοξότες θέλουν κάποιον που θα τους δίνει την ελευθερία που τόσο έχουν ανάγκη και θα τους αφήνει να είναι ο εαυτός τους. Γοητεύονται από άτομα που είναι χαλαρά και δεν προσκολλώνται πάνω τους και συμμερίζονται το σκεπτικό ότι η ζωή είναι μια περιπέτεια. Ετσι καταλήγουν να ερωτεύονται ανθρώπους – αερικά που δεν μπαίνουν σε καλούπια. Οταν όμως οι Τοξότες αρχίζουν να ζητούν περισσότερα, οι ενδιαφέροντες κατά τα άλλα σύντροφοι που επέλεξαν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες τους. Έτσι, μένουν στα κρύα του λουτρού να αναρωτιούνται πότε ακριβώς το παιχνίδι χάθηκε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share