Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

Ρομαντισμός στα ύψη για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

26 Οκτωβρίου 2021 07:57
Ρομαντισμός στα ύψη για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Μολονότι η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς γίνεται ακριβείας τα ξημερώματα της Τετάρτης, επηρεάζει από σήμερα. Αυτή η κόντρα μπορεί να εκτοξεύσει από τη μια τον ρομαντισμό μας στα ύψη, αλλά από την άλλη και τις εξιδανικεύσεις και τις μεγάλες προσδοκίες που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα.

Η τάση της μέρας με αυτή την όψη είναι να ονειροπολούμε, να έχουμε μια νοσταλγική διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα. Αν είστε δεσμευμένοι χαρείτε αυτή την τόσο ρομαντική όψη, αλλά μην πέφτετε με τα μούτρα σε σχέσεις με ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα και δεν ξέρετε αρκετά πράγματα για εκείνους, για να μην απογοητευθείτε στη συνέχεια.

Ακόμη κι αν δεν έχετε κάποιο φλερτ ή σύντροφο φτιάξτε ατμόσφαιρα για τον εαυτό σας. Ανάψτε αρωματικά κεριά, βάλτε τη μουσική που σας αρέσει και απολαύστε ένα υπέροχο βράδυ. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά με αυτό το τετράγωνο. Μην ξεχνάτε η Αφροδίτη κυβερνά αισθήματα και χρήματα.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια:

Κριός

Μια υπέροχη μέρα για να είσαι χαλαρός, να μην έχεις μεγάλο φόρτο εργασίας και έγνοιες, είναι η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Κριοί για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και μακάρι να καταφέρετε να την απολαύσετε με αυτό τον τρόπο. Όμως ακόμη κι εσείς που εργάζεστε σκληρά θα μπορούσατε να διαφοροποιήσετε λίγο το πρόγραμμα σας και να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας επιτρέψει να ξεχαστείτε λίγο, να περάσετε όμορφα. Είτε είναι μια βόλτα το βράδυ με αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε να απολαύσετε μια ταινία στον κινηματογράφο ή την αγαπημένη σας σειρά στην τηλεόραση ή ένα απολαυστικό δείπνο με φίλους, σημασία έχει να χαλαρώσετε. Ακόμη, αν έχετε καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο, μπορείτε να βρείτε τρόπος έκφρασης του τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αυτής της τόσο εμπνευστικής όψης μέσω μιας δημιουργίας σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με τη μουσική, τον κινηματογράφο και γενικότερα τις τέχνες, σήμερα μπορεί να σας ενθουσιάσει.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη (που είναι κυβερνήτης που ζωδίου σας) σήμερα μέσα στον τομέα των οικονομικών, να πλησιάζει το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης, το πιθανότερο είναι ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα θέματα των οικονομικών σας. Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες σε αυτό το επίπεδο, προκειμένου να επιτύχετε έναν μακροπρόθεσμο στόχο σας. Από την άλλη, μπορεί να αισθάνεστε με την όψη αυτή μεγαλύτερη ανασφάλεια, ανησυχία και αμφιβολίες, εξαιτίας ούτως ή άλλως και της ασταθούς πορείας της οικονομίας. Επίσης η όψη αυτή, επειδή ο Ποσειδώνας δημιουργεί ένα παραπέτασμα καπνού και σπάνια βλέπουμε καθαρά, μπορεί κάπως να σας αποπροσανατολίσει στα θέματα των οικονομικών μιας συνεργασίας. Σαφώς δεν είναι μια όψη που μπορείτε να εμπιστευθείτε για να πάρετε μια σημαντική απόφαση για τη δουλειά ή το πορτοφόλι σας.

Ρομαντισμός στα ύψη για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη απέναντι σας να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που θα ολοκληρωθεί αύριο, σαφώς αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους, είτε οι προσωπικές είτε οι επαγγελματικές. Με αυτή την όψη όμως τα πράγματα περιπλέκονται κάπως. Το θέμα είναι ποιος σας μπλέκει… οι άλλοι ή ο εαυτός σας και τα συγχυσμένα μηνύματα που μπορεί εσείς οι ίδιοι να στέλνετε. Προσέξτε ιδιαίτερα πώς επενδύετε σε νέες σχέσεις που δεν έχετε προλάβει να μάθετε πολλά για την άλλη πλευρά. Σαφώς θέλετε να ζήσετε ένα ρομάντζο, αλλά να μην έχει το παραμύθι δράκο στη γωνία. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο προσοχή στις εξιδανικεύσεις, αλλά και στις απογοητεύσεις. Μην μεγαλώνετε στο μυαλό σας κάποια πράγματα, είτε αρνητικά είτε όμως και θετικά. Αυτό αφορά και σε επαγγελματικές σχέσεις.

Καρκίνος

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα -που η επιρροή του ξεκινά από σήμερα- δεν επηρεάζει τόσο πολύ την προσωπική σας ζωή εκτός αν δουλεύετε μαζί με το ταίρι σας. Οπότε σε αυτή την περίπτωση προσέξτε να μη δώσετε δικαιώματα στον χώρο της δουλειάς σας. Προσέξετε επίσης αν εργάζεστε σε ένα νέο σχετικά επαγγελματικό περιβάλλον ποιον εμπιστεύεστε και του λέτε μυστικά ή και κουτσομπολιά για άλλους, για να μην έρθετε σε δύσκολη θέση. Ζητήματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Μην δοκιμάζετε δίαιτες, συμπληρώματα ή φάρμακα, επειδή σε άλλους κάνουν δουλειά, χωρίς να συμβουλεύεστε πρώτα τον γιατρό σας. Και μην επηρεάζεστε από αυτά που διαβάζετε στο διαδίκτυο. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα έχετε την τάση να τα παίρνετε όλα σοβαρά και κυρίως πολύ προσωπικά.

Λέων

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που επηρεάζει από σήμερα, αφορά την ερωτική σας ζωή κυρίως αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και τον τομέα των οικονομικών. Και στους δυο αυτούς τομείς θα σας συμβούλευα να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις. Αν είστε καλλιτέχνες, η όψη της Αφροδίτης με τον πλανήτη της έμπνευσης και της φαντασίας τον Ποσειδώνα μπορεί να λειτουργήσει σαν τη μούσα σας! Εκφραστείτε, δημιουργήστε και γενικώς χαρείτε τα χόμπι σας ή τη δουλειά σας. Κάποιες φορές η όψη αυτή μπορεί να συνδέεται με απογοήτευση από κάποια σχέση, αλλά εδώ είναι που πρέπει να αναρωτηθείτε αν πραγματικά αυτή η σχέση ήταν τόσο σημαντική ή αυτό που απογοητεύθηκε ήταν ο εγωισμός σας.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δίνοντας μια πιο κοινωνική διάσταση στη μέρα σας και με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανόν να κάνετε σχέδια και όνειρα για ένα ιδανικό σπίτι ή απλώς μπορεί να επιθυμείτε να μείνετε στο σπίτι σας περισσότερες ώρες. Μπορεί να σκέφτεστε να αλλάξετε τα χρώματα σε κάποια δωμάτια, να κάνετε αλλαγές στη διαρρύθμιση των επίπλων ή ακόμη να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές που θα αλλάξουν το διάκοσμο και θα απολαμβάνετε τον χώρο σας περισσότερο. Από την άλλη, μπορεί να σκέφτεστε να συζήσετε με τον σύντροφο σας και τώρα να είστε σε διαδικασία να ψάχνετε για σπίτι ή να το προετοιμάζετε. Γενικότερα θέματα που αφορούν τον χώρο του σπιτιού, αλλά πιθανώς και κάποια οικογενειακά σας ζητήματα, θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, κυρίως στον χώρο της δουλειάς σας. Άλλοι μπορεί να θέλετε να δημοσιεύσετε κάτι που γράψατε ή μια όμορφη φωτογραφία που πήρατε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τη μοιραστείτε με τους ακολούθους σας. Από την άλλη, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα επηρεάζει τον οίκο της επικοινωνίας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο, είναι πιθανόν να νιώθετε μπερδεμένοι με κάποια μηνύματα που λαμβάνετε στον χώρο εργασίας και να μην ξέρετε τι είναι αλήθεια ή ψέμα ή τέλος πάντων τι να πιστέψετε. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιέζεστε. Αφήστε τα σημαντικά για μια άλλη μέρα και κοιτάξτε να απολαύσετε μια μέρα με τις αισθήσεις σας κι όχι τόσο πολύ με το μυαλό.

Σκορπιός

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, ειδικά αν η κύρια όψη της μέρας είναι η κόντρα Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Αυτή η όψη μπορεί να επηρεάσει την κρίση σας, είτε σε θέματα ερωτικών σχέσεων είτε ακόμη και στα οικονομικά σας. Πιθανώς κάποιος να σας υπόσχεται πολλά προκειμένου να σας θαμπώσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις κρατήστε μικρό καλάθι προσδοκιών κι αφήστε τον χρόνο να δείξει πόσες από τις υποσχέσεις θα πραγματοποιήσει. Εννοείται μια μέρα σαν αυτή δεν πρέπει να ρισκάρετε χρήματα κι αν πρέπει να συμφωνήσετε σε κάποια δοσοληψία, όλα πρέπει να γίνουν γραπτώς και με προσοχή στη λεπτομέρεια. Αν είστε μόνες-οι μην συμβιβαστείτε σε κάτι λιγότερο από αυτό που σας αξίζει, μόνο και μόνο για να μην νιώθετε μοναξιά.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας αν μη τι άλλο το σεξαπίλ σας χτυπάει κόκκινο όλο αυτό το διάστημα της επίσκεψής της, που θα διαρκέσει μέχρι τις 5/11. Ακόμη κι αν είστε μόνες-οι, δεν υπάρχει περίπτωση αν κυκλοφορήσετε λίγο να μην βρεθεί κάποιος-α που θα σας φλερτάρει. Πολύ δυνατός συνδυασμός για να γοητεύσετε τους άλλους όχι μόνο σε επίπεδο ερωτικό, αλλά και στη δουλειά. Αυτό που πρέπει όμως να προσέξετε είναι οι μεγάλες προσδοκίες. Βλέπετε με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα γίνεστε πιο επιρρεπείς στις εξιδανικεύσεις. Αν έχετε γενέθλια κοντά στις 13, 14, 15/12 ζήστε ένα ρομάντζο, αλλά μην βάζετε στον θρόνο της καρδιάς σας κάποιον αν δεν σας αποδείξει ότι το αξίζει 100%! Προσοχή σήμερα και στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Ρομαντισμός στα ύψη για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Αιγόκερως

Με έμφαση στον 12ο ηλιακό σας οίκο με την Αφροδίτη να βρίσκεται εκεί και να παίρνει θέση κόντρας προς τον Ποσειδώνα, η σημερινή μέρα κανονικά θα πρέπει να είναι αφιερωμένη μόνο στον εαυτό σας, στην ξεκούραση και σε οτιδήποτε σας χαλαρώνει. Αν δεν έχετε πολλές υποχρεώσεις θα είναι το καλύτερο σας, αφού δεν χρειάζεται να πιεστείτε για τίποτε. Αν όμως εργάζεστε πιθανώς να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά ή στις υποχρεώσεις σας ή μπορεί να νιώθετε περίεργα στον χώρο εργασίας σας με τους συναδέλφους και να νιώθετε ότι υπάρχει κάτι υπόγειο ή παρασκηνιακό που παίζει. Προσπαθήστε να μην ανακατευτείτε καθόλου. Αντιθέτως κοιτάξτε να τελειώνετε τις υποχρεώσεις σας μια ώρα αρχύτερα και να αφιερώσετε ελεύθερο χρόνο στον εαυτό σας και σε αυτούς που αγαπάτε.

Υδροχόος

Η κόντρα της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται αύριο, κάνει τη καρδιά σας να γεμίζει επιθυμίες και ακόμη προσδίδει μια ρομαντική διάσταση στη μέρα σας. Από την άλλη, ο Ποσειδώνας είναι ο μάγος της αμφιβολίας κι έτσι μπορεί σε μια νέα γνωριμία να υπάρχει προς το παρόν μια σύγχυση και να μην ξέρετε να διαβάσετε ακριβώς τα μηνύματα που σας στέλνει η άλλη πλευρά. Είναι φιλία ή είναι έρωτας; Σίγουρα ο χρόνος θα δείξει προς τα πού κλίνει η ζυγαριά, γι’ αυτό μην βασανίζεστε με ερωτήματα. Απολαύστε αυτό που έχετε. Από την άλλη, η σημερινή μέρα σας χαρίζει έμπνευση, έχετε περισσότερες δημιουργικές ιδέες και μπορείτε να απογειώσετε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ σας χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας.

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη με κάποιο τρόπο τα θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας, φαίνεται να είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, που ολοκληρώνεται αύριο, μπορεί να θολώνει από τη μια την κρίση σας κι από την άλλη ενδεχομένως να σας κάνει να προσπαθείτε να καταλάβετε κάποιες αλήθειες στον χώρο της δουλειάς. Μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Προσπαθήστε να δείτε πίσω από αυτή τι μπορεί να συμβαίνει, ώστε να προστατέψετε τη δουλειά και τον εαυτό σας. Αν δεν είστε βέβαιοι για μια κατάσταση, μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα κάτω από την περίεργη επιρροή, κυρίως αν είστε γεννημένοι κοντά στις 12, 13, 14/3.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share