Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

26 Οκτωβρίου 2021 07:16
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Οκτωβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 26 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την Λίτσα Πατέρα να προειδοποιεί ότι έρχεται «περίεργος» Νοέμβριος και να χτυπάει καμπανάκι για συγκεκριμένα ζώδια τα οποία πρέπει να προσέξουν.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Οκτωβρίου;

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, θα επικεντρωθείς στο σπίτι και την οικογένεια, τομείς στους οποίους ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και βρίσκονται λύσεις! Ακούς τα βαθύτερα συναισθήματα σου και ακολουθείς την διαίσθηση σου. Η σημερινή ημέρα, θα σε ωθήσει να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις αυτών που σε περιβάλλουν! Επικοινωνίες θα έχεις επίσης, με άτομα του παρελθόντος!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η διεκπεραίωση και η κατάκτηση των στόχων σου, είναι εύκολη υπόθεση για εσένα, χάρη στον αξιοζήλευτο και ορθό τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους! Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες τώρα, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Πες ναι σε πρωτοβουλίες σήμερα, αφού οι δράσεις σου και οι κινήσεις σου, είναι εξαιρετικά γοργές, ευφυείς και αποτελεσματικές!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, μπορείς να περιμένεις ουσιαστικές λύσεις για προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό! Δώσε χρόνο, μην πιέζεις καταστάσεις και κάνε υπομονή και θα πετύχεις αυτά που επιθυμείς! Σε επαφές και συναναστροφές, φρόντισε να είσαι σοβαρός, αποφασιστικός και μετρημένος! Ανακτάς έτσι αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Καρκίνε και πραγματικά λάμπεις και πρωταγωνιστείς! Έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, πείθεις τους άλλους και να γοητεύεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές και επαφές! Επίσης, την σημερινή ημέρα, αρκετοί από τους σκοπούς σου, γίνονται πραγματικότητα και εσύ νιώθεις επιτέλους ευχαριστημένος και ικανοποιημένος! Το μόνο που πρέπει να περιορίσεις είναι η τάση σου για έπαρση και εγωκεντρισμό!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα πες ναι λήψη σημαντικών αποφάσεων, στην ενδοσκόπηση, αλλά κυρίως στην ώριμη αξιολόγηση κάποιων γεγονότων, προσώπων και καταστάσεων, αλλά και του ίδιου σου του εαυτού! Άκου την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει ακριβώς γύρω σου!

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, οι φίλοι επικεντρώνουν το ενδιαφέρον σου! Συγκεκριμένα, θα σε βοηθήσουν και θα γίνουν σύμμαχοι σου, στην διεκδίκηση ενός μεγάλου σου στόχου σου ή ονείρου! Σήμερα, φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα, γιατί μπορεί αλλαγές, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες, που πρέπει να αρπάξεις! Οι περισσότερες από τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις, θα βελτιώσουν την καθημερινότητα σου ξαφνικά!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα κάνεις αισθητή τη παρουσία σου με κάθε τρόπο, προκαλώντας τον ουσιαστικό θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Ξέρεις ακριβώς τι επιθυμείς και σήμερα μπορείς να το καταφέρεις με ωριμότητα, λογική, αποφασιστικότητα και σύνεση! Μπορεί να είσαι λίγο πιο απόμακρος απ΄ότι συνήθως, αλλά σίγουρα βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα, γεμάτη θετικότητα και χαρά! Απολαμβάνεις μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, επικοινωνίες, ευχάριστα νέα και κοινωνικές επαφές! Χορταίνεις περιπέτεια, νέες εμπειρίες, αίσθηση ελευθερίας και διψάς εξερεύνηση! Ιδανική ημέρα, για εξόδους, ταξίδια ή εκδρομές!

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, καταφέρνεις και κινείς εσύ τα νήματα σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις! Η ισχυρή πειθώ σου και η ενισχυμένη διορατικότητα σου, σε βοηθούν να πετύχεις πολύ εύκολα τους στόχους, τα όνειρα και τα σχέδια σου, κυρίως μέσα από παρασκηνιακές επικοινωνίες με τον περίγυρο σου!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις σήμερα! Η αλήθεια είναι πως, όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, πράγμα που το θες καιρό τώρα! Γενικά, την σημερινή ημέρα, θα περάσεις όμορφες και ψυχαγωγικές στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, διορθώνονται και οι λύσεις έρχονται από το πουθενά!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα επικοινωνείς με οξυδέρκεια και ευφυία, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλούς πρακτικούς στόχους και σκοπούς της καθημερινότητας σου! Η πρακτικότητα και η λογική σου, είναι σήμερα τα δυνατά σου σημεία, βοηθώντας σε να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και τις εκκρεμότητες σου!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, είναι μία από τις πιο τυχερές ημέρες για εσένα! Ετοιμάσου για ενθουσιασμό, ψυχαγωγία χαρά, καλοπέραση και την αίσθηση της απόλυτης ευχαρίστησης και απόλαυσης! Τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου και ξέρεις πλέον καλά πως να γοητεύσεις τα πλήθη, αφού γίνεσαι ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος! Θέματα με παιδιά, ευνοούνται!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share