Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Μαύρη" βδομάδα για πολλά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Τι μας περιμένει;

25 Οκτωβρίου 2021 07:52
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Μια δυναμική και αρκετά θετική Δευτέρα ξεκινά την εργάσιμη εβδομάδα. Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο των Διδύμων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας μάλιστα μια σειρά αρμονικών όψεων με τον Δία τις πρωινές ώρες και τον Άρη το απόγευμα. Αμέσως μετά στις 17:11μ.μ. θα μπει σε φάση κενής πορείας μέχρι τα μεσάνυχτα που θα περάσει στον Καρκίνο. Από τους Διδύμους η Σελήνη εστιάζει περισσότερο το ενδιαφέρον μας στις επαφές με τους άλλους και την επικοινωνία. Η Δευτέρα είναι μια εξαιρετική μέρα για συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, πρόοδο σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο. Ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους κι από κοντά κάτι παίρνουν και οι Λέοντες και οι Κριοί.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Κριός

Η μέρα ξεκινά χαλαρά, αλλά στην πορεία αποκτά άλλες ταχύτητες. Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τους Διδύμους και σχηματίζει θετικές όψεις με τον κυβερνήτη σας Άρη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και τον Δία στον τομέα των στόχων, των συνεργατών και της συλλογικής δουλειάς, έτσι είναι πολύ πιθανόν να είναι φορτωμένη η μέρα σας με συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, επαφές και να είστε στο τρέξιμο. Άλλωστε είναι και τομείς που ευνοείστε περισσότερο σήμερα, οπότε αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω και να μην αναβάλλετε ό,τι μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Αν έχετε κάποια απαιτητική συζήτηση να κάνετε, προτιμήστε τις «δύσκολες» επαφές να τις προγραμματίσετε σήμερα αν μπορείτε.

Ταύρος

Το πρωί μπορεί να μην βρίσκετε μια ορατή λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Με το να πιεστείτε και να πιέσετε δεν θα βγάλει κάπου όμως. Μόλις λίγο ξεκολλήσετε από το πρόβλημα, θα βρεθεί λύση. Με τη Σελήνη στους Διδύμους και τις όψεις της σε όλη τη διάρκεια της μέρας, τα πρακτικά θέματα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Ακόμη, τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν. Ή ίσως να ασχολείστε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα, προκειμένου να βγάλετε μια άκρη με τις υποχρεώσεις σας. Φυσικά καλό είναι να αποφύγετε και τα παρορμητικά έξοδα. Μελετήστε καλά τις αγορές σας. Βέβαια, η σημερινή μέρα μπορεί να κρύβει και μια θετική έκπληξη, την ευκαιρία να μιλήσετε για μια οικονομική συνεργασία που μπορεί να σας αποφέρει.

Δίδυμοι

Κάπως ράθυμα ξεκινά η μέρα και ίσως να μην έχετε πολλά κέφια το πρωί, σκεπτόμενοι όλες τις υποχρεώσεις που έχετε με τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Στην πορεία η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς, αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας μέσα στον μήνα, είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών, αλλά με τόσο ευνοϊκές όψεις που κάνει η Σελήνη από το ζώδιο σας, είναι μια μέρα ιδιαίτερα καλόβολη για σας που θα έχετε θετικά αποτελέσματα σε αυτά που πρέπει να κάνετε. Όμως σήμερα βρείτε χρόνο και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να χαλαρώσετε, κάνοντας κάτι που σας διασκεδάζει τις βραδινές ώρες που η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας.

Καρκίνος

Η μέρα ξεκινά ήπια και μπορείτε άνετα να διαχειριστείτε ό,τι προκύπτει. Στην πορεία της η Σελήνη, κάνοντας όψεις με τους πλανήτες στον Υδροχόο και τον Ζυγό, σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια. Μην το παρακάνετε με τη δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο επιφυλακτική στάση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ούτως ή άλλως είστε από τη φύση σας πιο καχύποπτοι με νέα άτομα, αλλά ίσως πρέπει σήμερα να είστε απλώς πιο παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των άλλων. Η Σελήνη στους Διδύμους όμως βάζει φωτιά και στις τάσεις φυγής σας ή μπορεί να δημιουργεί μια παρασκηνιακή κατάσταση. Αν έχετε μυστικές συζητήσεις και επαφές, είναι εξαιρετική μέρα για να τις προωθήσετε.

'Μαύρη' βοδμάδα για πολλά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Λέων

Η Δευτέρα ξεκινά με τις συνήθεις ρουτίνες και υποχρεώσεις. Η Σελήνη, που θα βρίσκεται στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της μέρας, χρωματίζει με πιο ευχάριστα χρώματα τη διάθεση σας και σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να κανονίσετε μια συνάντηση, να συζητήσετε την περίπτωση μιας συνεργασίας ή να σκεφτείτε με κάποιο φίλο να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάτι από κοινού. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο άνετη μέρα για σας και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για όλα όσα χρειάζεστε λίγη εύνοια από την τύχη και κυρίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες.

Παρθένος

Το πρωί ίσως είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε το κρεβάτι σας για να πάτε στη δουλειά ή για να φέρετε εις πέρας τις πολλές υποχρεώσεις σας. Στην πορεία όμως, που η Σελήνη θα σχηματίσει ευνοϊκές όψεις με τους πλανήτες στον Υδροχόο και τον Ζυγό, θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα εργασίας και να ασχοληθείτε πώς θα βελτιώσετε την αποδοτικότητα σας και θα ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας. Καλώς ή κακώς, όταν η Σελήνη βρίσκεται στα μεταβλητά ζώδια είναι πιο έντονες μέρες για σας με εξελίξεις, αλλά τουλάχιστον σήμερα αυτές οι εξελίξεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές και να έχουν κι ένα θετικό αντίκτυπο και για το πορτοφόλι σας.

Ζυγός

Το ξεκίνημα της μέρας είναι πιο ήπιο. Όμως στην πορεία η ατμόσφαιρα αλλάζει και καθώς η Σελήνη δημιουργεί θετικές όψεις με τον Δία και τον Άρη στο ζώδιο σας, η μέρα γίνεται πιο εποικοδομητική για επαγγελματικά, σπουδές, οικονομικά. Ενδεχομένως να έχετε κι εσείς διάθεση πειραματισμού, ενώ πιθανώς να ασχοληθείτε με ένα πλάνο που αφορά το άμεσο μέλλον. Όπως και να έχει, θα είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι, ακόμη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες που να συνηγορεί σε μια τέτοια αλλαγή διάθεσης. Τα οφέλη όμως της σημερινής μέρας μπορεί να σχετίζονται με ένα καλύτερο αύριο κι αυτό φτάνει για να χαμογελάτε.

Σκορπιός

Η μέρα ξεκινά με διάφορες σκέψεις ίσως και μια αγωνία. Πιθανώς να υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος για τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Μην πιέζεστε όμως, διότι στην πορεία θα καταφέρετε πιο εύκολα να βρείτε λύσεις. Η Σελήνη από τους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας σε κάποια ζητήματα οικονομικά, που σας ασκούν πίεση σε σχέση με το μέλλον μιας συνεργασίας. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε ή να αποκλείσετε κάτι. Δείτε όλες τις παραμέτρους, ζυγίστε καλά τα πράγματα και αποφασίζετε πια έχοντας όλα τα δεδομένα στο χέρι. Η μέρα μπορεί να κλείσει με μια θετική είδηση. Μην ξεχνάτε μέσα σε όλα τα απαιτητικά να δίνετε στον εαυτό σας και την «άδεια» να χαλαρώσει λίγο, να κάνει κάτι δημιουργικό ή απλά να ξεκουραστεί. Η εβδομάδα στην πορεία θα γίνει πιο απαιτητική.

Τοξότης

Το ξεκίνημα της μέρας δίνει έμφαση στην επικοινωνία με τους άλλους, σας κάνει πιο κοινωνικούς θέλετε δεν θέλετε και γενικά σας φέρνει σε επαφή με αρκετό κόσμο, είτε σε επαγγελματικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο, που όμως κάποιες στιγμές μπορεί να μην το αντιμετωπίζετε με ιδιαίτερο κέφι. Στην πορεία όμως η Σελήνη θα συναντήσει σε θετικές όψεις τους πλανήτες στον Υδροχόο και τον Ζυγό και προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νιώθετε ότι η άλλη πλευρά σας πιέζει λίγο περισσότερο. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, πάρτε τον χρόνο σας, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις απόψεις των άλλων. Από την άλλη, μπορεί τα θέματα του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σας να σας απασχολούν κάπως πιο πολύ σήμερα ή να απευθύνονται σε σας για λύσεις. Το μαγικό είναι ότι πραγματικά μπορεί να προσφέρετε καλές συμβουλές σήμερα και στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Θα είναι μια κουραστική Δευτέρα, αλλά σίγουρα θα καταφέρετε να σημειώσετε και πρόοδο.

Αιγόκερως

Η μέρα εστιάζει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, έτσι από νωρίς είστε έτοιμοι να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες. Πιθανώς να υπάρχει όμως κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση! Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα τον χρόνο σας στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε τον εαυτό σας και να μην τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε όταν χτυπά το ξυπνητήρι. Είναι σημαντικό να ξεκινάτε τη μέρα σας με ηρεμία και όχι με φρενίτιδα. Ακόμη, η μέρα μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με θετικές προδιαγραφές, καθώς η Σελήνη από τους φιλικούς σας Διδύμους σχηματίζει όψεις τριγώνου (θετικές, αρμονικές όψεις) με τον Δία στο ζώδιο σας, αλλά και τον Άρη στον Ζυγό και ξυπνά μέσα σας την επιθυμία να περνάτε καλά, ακόμη κι όταν έχετε δουλειά. Επίσης, έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές, που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας. Το απόγευμα της Δευτέρας είναι ιδανικό για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να σχεδιάσετε κάτι χαλαρό με φίλους ή να χαρείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι, μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια πρόσκληση, που αν την αποδεχτείτε θα περάσετε υπέροχα.

Ιχθείς

Καθώς η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους μαζί με σας ξυπνούν και οι έγνοιες και οι υποχρεώσεις προς τους άλλους. Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Κάποιοι μπορεί να ψάχνετε να βρείτε λύσεις σε θέματα οικογενειακά ή σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Όμως τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Μην βιάζεστε και πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα και στο μέτωπο της δουλειάς, αλλά και με αποτελέσματα που στο τέλος σας αφήνουν ικανοποιημένους. Αν μη τι άλλο, το τέλος της ημέρας θα είναι πιο ευχάριστο και ξεκούραστο για σας.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share