Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

Συναγερμός από την Άση Μπήλιου: Οι SOS ημερομηνίες της εβδομάδας 25-31 Οκτώβρη

Αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

24 Οκτωβρίου 2021 08:52
Συναγερμός από την Άση Μπήλιου: Οι SOS ημερομηνίες της εβδομάδας 25-31 Οκτώβρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρεμιέρα με την εκπομπή της, «Stars System», έκανε χθες η Άση Μπήλιου και εκτός από τις αναλυτικές προβλέψεις για το επόμενο διάστημα, για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, αποκάλυψε στους τηλεθεατές της τις «sos» ημερομηνίες της εβδομάδας 25-31/10.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος, στις 26 και 27 Οκτωβρίου θα χρειαστεί λίγη προσοχή στις εξαπατήσεις, τις ψευδαισθήσεις και τις εξιδανικεύσεις.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι στην Εθνική μας Εορτή, στις 28/10, οι όψεις ευνοούν να έχουμε επιτυχία στις σχέσεις και στα οικονομικά μας. Παράληλα, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για το πως θα εξελιχθεί η σημερινή ημέρα

Μακριά και αγαπημένοι: Τα 4 ζώδια που... δεν το έχουν με τίποτα στον έρωτα

Ο έρωτας είναι, φυσικά, για όλους, αλλά ορισμένα ζώδια δεν είναι και τα πιο ικανά στον κόσμο, ώστε να βρουν την ευτυχία.

Ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός και ο υπερβολικός θαυμασμός συχνά οδηγούν σε αδιέξοδο στα προσωπικά και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά προειδοποιητικά σημάδια και red flags στην αρχή της σχέσης, το αποτέλεσμα είναι ίδιο.

Κι ενώ όλοι κάνουμε λάθη, υπάρχουν 4 ζώδια που είναι λίγο πιο επιρρεπή στην κατ’ εξακολούθηση «λάθος» επιλογή συντρόφου και το καθένα για τους δικούς του λόγους, τη στιγμή που η Βίκυ Παγιατάκη βλέπει δύσκολες ώρες για ένα ζώδιο.

Κριός

Οι Κριοί θέλουν πάντα να είναι στην κορυφή, είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά τους. Μπορεί λοιπόν να εμπλακούν σε σχέση με κάποιον μόνο και μόνο επειδή είναι δημοφιλής ή απλά για να δείξουν ότι κατάφεραν να έχουν στον πλευρό του μια τέτοια γυναίκα ή άνδρα.

Έτσι, συχνά καταλήγουν να είναι με κάποιον που τους κέρδισε η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω και όχι η προσωπικότητά τους. Οταν όμως την ανακαλύψουν είναι οι πρώτοι που τους δίνουν τα «παπούτσια στο χέρι».

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι έχουν την ανάγκη να περιβάλλονται συνεχώς από ανθρώπους. Δεν τους αρέσει να είναι μόνοι γι’ αυτό και περιβάλλονται συνέχεια από φίλους, μιλούν πολύ ώρα στο τηλέφωνο, κάνουν chat στο Διαδίκτυο. Έτσι, για να καταπολεμήσουν τη μοναξιά τους, μερικές φορές απλά βολεύονται και μένουν με τον λάθος άνθρωπο.

Ζώδια και έρωτας

Καρκίνος

Επειδή οι Καρκίνοι είναι ζώδια που έχουν μεγάλα αποθέματα αγάπης συχνά συνδέονται με ανθρώπους που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη τους και αυτό οφείλεται στην συναισθηματική παρορμητικότητα που τους διακρίνει. Κι όσο μένουν μαζί τους, τόσο δένονται και δυσκολεύονται να χωρίσουν. Αν μάλιστα τα πράγματα ξεκίνησαν ειδυλλιακά σκέφτονται τις καλές στιγμές και όχι αυτά που τους ενοχλούν, ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα αλλάξουν.

Τοξότης

Οι Τοξότες θέλουν κάποιον που θα τους δίνει την ελευθερία που τόσο έχουν ανάγκη και θα τους αφήνει να είναι ο εαυτός τους. Γοητεύονται από άτομα που είναι χαλαρά και δεν προσκολλώνται πάνω τους και συμμερίζονται το σκεπτικό ότι η ζωή είναι μια περιπέτεια.

Ετσι καταλήγουν να ερωτεύονται ανθρώπους – αερικά που δεν μπαίνουν σε καλούπια. Οταν όμως οι Τοξότες αρχίζουν να ζητούν περισσότερα, οι ενδιαφέροντες κατά τα άλλα σύντροφοι που επέλεξαν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες τους. Έτσι, μένουν στα κρύα του λουτρού να αναρωτιούνται πότε ακριβώς το παιχνίδι χάθηκε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share