Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σαββατοκύριακο κόλαση για 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

23 Οκτωβρίου 2021 16:27
Σαββατοκύριακο κόλαση για 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 10:57 το πρωί που θα περάσει στους Διδύμους και θα παραμείνει στο επικοινωνιακό και ανάλαφρο αυτό ζώδιο σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Από τη θέση αυτή θα σχηματίσει μόνο θετικές όψεις ως επί το πλείστον σε όλη τη διάρκεια του γουηκέντ, ενώ θα του προσδώσει ένα πιο εξωστρεφές χαρακτήρα και μια διάθεση για επαφές και δραστηριότητες με φίλους και άτομα που μας ιντριγκάρουν σε νοητικό επίπεδο. Το Σάββατο το πρωί ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και ξεκινούν τα γενέθλια των Σκορπιών. Στο επόμενο διάστημα καλούμαστε να δούμε σε βάθος και με την απαραίτητη σοβαρότητα αυτές ίσως τις πλευρές της ζωής που μας φοβίζουν λίγο περισσότερο ή αποτελούν ταμπού. Θα μας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά θέματα, τα θέματα της ενέργειας, η ασφάλεια μας, αλλά και οι επενδύσεις μας ερωτικές, συναισθηματικές και οικονομικές.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το Σαββατοκύριακο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Κριός

Το πρωινό του Σαββάτου είναι πιο κουραστικό κι απαιτητικό, ενώ μπορεί ένα οικονομικό θέμα να σας δημιουργεί πίεση. Περνώντας η Σελήνη στους Διδύμους, θα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας είτε στον φιλικό σας κύκλο, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε σε μια νέα ομάδα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Γενικώς θα θέλετε να κινηθείτε, να επικοινωνήσετε με κόσμο, να έχετε ευχάριστες επαφές σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Μετά από μια ιδιαίτερα έντονη εβδομάδα σάς αξίζει να περάσετε πιο διασκεδαστικά και χαλαρά. Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό το Σάββατο το πρωί, δίνει έμφαση στα οικονομικά σας για τις επόμενες 4 εβδομάδες. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πως θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας το πρωί του Σαββάτου, δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση ή μια αίσθηση βάρους σε ψυχολογικό επίπεδο. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα νιώθετε αρκετά πιο ανάλαφρα με τη Σελήνη στους Διδύμους, πιθανώς όμως να σκέφτεστε κάποια οικονομικά θέματα ή μπορεί να σκέφτεστε κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε. Γενικά είναι ένα πιο διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο κι αρκετά πιο ήπιο από προδιαγραφές μετά από μια αρκετά πιεστική εβδομάδα. Το Σάββατο το πρωί ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε. Μέχρι τις 22/11 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ο Ήλιος θα σας ωθήσει να βάλετε στο μικροσκόπιο είτε μια ερωτική σχέση είτε μια συνεργασία, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της. Αν μάλιστα είστε μόνοι-ες μπορεί να κάνετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να έχετε νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Η μέρα ξεκινά με πιο κουρασμένη διάθεση, αλλά από το μεσημέρι που θα έχει περάσει η Σελήνη στο ζώδιο σας θα ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια και διάθεση. Η Σελήνη στο ζώδιο σας δημιουργεί από τη μια μεγάλες προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη σας κάνει κάπως πιο ενθουσιώδεις και παρορμητικούς και μπορεί να μην ελέγχετε αυτά που λέτε. Αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως όταν συμμετέχετε σε συζητήσεις ή εκφράζετε τις απόψεις σας στο διαδίκτυο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μην ξεσηκώσετε αντιδράσεις που δεν θέλετε. Το Σάββατο το πρωί ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και ξεκινά για σας ένα πιο απαιτητικό διάστημα για τις επόμενες 4 εβδομάδες που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη, είναι πιθανόν να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά.

Σαββατοκύριακο κόλαση για 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Το Σάββατο το πρωί ξεκινά με απαιτήσεις σε πρακτικό επίπεδο και μεγαλύτερη πίεση από συνεργάτες προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Το απόγευμα, όπως και στο μεγαλύτερο μέρος του γουηκέντ, φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες σας έχουν μείνει από όλη την εβδομάδα κι αυτό σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω. Από την άλλη, θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας αγαπητοί μου Καρκίνοι. Καλό είναι να φροντίσετε τον ύπνο σας, την ξεκούραση σας. Το Σάββατο το πρωί ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και για τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα προσωπικών σχέσεων, ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. Σε ιδιαίτερα καλή θέση ο Ήλιος θα αναπτερώσει το ηθικό σας κι έτσι ακόμη και τα δύσκολα θα τα βλέπετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Ήρθε η ώρα να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας προς τα έξω κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Λέων

Το Σάββατο το πρωί ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό σε ένα πιο κλειστό, πιο συναισθηματικό τομέα που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή, αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με έναν χώρο πιθανώς του σπιτιού ή τον επαγγελματικό σας χώρο, κάνοντας επισκευές, αναδιακόσμηση ή αλλαγές. Αυτό δε σημαίνει ότι θα κλειστείτε στο σπίτι ή θα πέσετε σε χειμερία νάρκη. Απλά σας δίνεται μια καλή αφορμή να ασχοληθείτε περισσότερο με τα του «οίκου» σας, αλλά και να βρείτε χρόνο να τον αφιερώσετε στα δικά σας πρόσωπα. Η Σελήνη από το πρωί του Σαββάτου και σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής στους Διδύμους, δημιουργεί έντονη επιθυμία να επικοινωνήσετε με φίλους, να κάνετε κάποια σχέδια για το βράδυ σας μαζί τους, ενώ με κάποιο τρόπο σας χαλαρώνει μετά από μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα που πιεστήκατε σε πολλά επίπεδα.

Παρθένος

Τόσο το Σάββατο όσο και η Κυριακή δείχνουν ότι δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη αγαπητοί μου Παρθένοι, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή τις σπουδές, ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωή σας, δεν θα σας επιτρέψουν χαλαρούς ρυθμούς. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε. Μπορεί από την άλλη να υπάρχει ένα κρίσιμο πρόβλημα στη δουλειά, το οποίο χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση και μπορεί να σας πιάνει πανικός. Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό σε μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας, ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Θα ευνοήσει τον λόγο σας προφορικό και γραπτό και το κομμάτι της επικοινωνίας ιδιαιτέρως για τον επόμενο μήνα. Είναι μια καλή θέση για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας. Θετική θέση για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, για έρευνα, για να ψαχτείτε πιο πολύ στον επαγγελματικό τομέα ή στις σπουδές. Φυσικά οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο πιεστικοί και οι επαφές σας με τους άλλους, είτε σε φυσικό επίπεδο είτε και μέσω διαδικτύου, θα αυξάνονται και θα πληθύνονται.

Ζυγός

Το πρωί του Σαββάτου ξεκινά πιο «κουμπωμένα» και με μεγαλύτερη πίεση, κυρίως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Ίσως να μην έχετε και ιδιαίτερα κέφια, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες γυρίζουν μέσα στο κεφάλι σας. Στην πορεία όμως το Σάββατο γίνεται πιο φιλικό για σας με τη Σελήνη στους Διδύμους, που θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε και κάποιες πιο χαλαρές ή ευχάριστες στιγμές στη διάρκεια του γουηκέντ. Θα έχετε καλύτερη διάθεση και θα είστε πιο πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους. Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, κάνοντας προτεραιότητα από τώρα μέχρι τις 22/11 τα οικονομικά σας ζητήματα. Ο στόχος θα είναι να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να βρείτε νέους πόρους ή να συμμαζέψετε τα έξοδα σας, ώστε να μην παθαίνετε ασφυξία στο τέλος του μήνα από τους λογαριασμούς. Και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί θετικοί οιωνοί στο να καταφέρετε να υλοποιήσετε αυτό σας το σχέδιο.

Σκορπιός

Το Σάββατο ξεκινά κάπως πιεστικά με σκέψεις πάνω σε θέματα συνεργασιών ή σχέσεων και θα είστε αρκετά ανήσυχοι ίσως για κάποια οικονομικά θέματα ή μπορεί να προκύπτει ένα μεγαλύτερο άγχος για το μέλλον γενικότερα των οικονομικών ή των επαγγελματικών σας. Μπορεί να σας απασχολούν και τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφο σας. Από την άλλη, θα θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή τον σύντροφο σας και να περάσετε μαζί του χρόνο εμβαθύνοντας στη σχέση σας. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας το πρωί του Σαββάτου και ξεκινούν τα φετινά γενέθλια σας και μολονότι οι γενικές συνθήκες είναι περίεργες, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη σας. Πάντα τα γενέθλια μας όταν σηματοδοτούνται από επιρροές του Κρόνου είναι γενέθλια που δεν ξεχνάμε, διότι διαφοροποιούν την πορεία της ζωής μας. Ξεκινά η δική σας προσωπική Πρωτοχρονιά με νέα σχέδια, νέες υποσχέσεις προς τον εαυτό σας και νέες δραστηριότητες.

Τοξότης

Το Σάββατο ξεκινά με πίεση είτε σε θέματα δουλειάς είτε υγείας και ενδεχομένως η διάθεση σας να μην είναι στα καλύτερα της το πρωινό του Σαββάτου. Στην πορεία όμως η Σελήνη παίρνει θέση απέναντι σας στο ζώδιο των Διδύμων και ίσως σας απασχολήσει ιδιαίτερα μια σημαντική σχέση σας. Προσπαθήστε με διάλογο να βγάλετε άκρη και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες και ευγενικοί μπορείτε, διαχειριζόμενοι με τακτ λεπτά ζητήματα. Ξεκινήστε καταρχάς δίνοντας βήμα στην άλλη πλευρά να μιλήσει πρώτα και ακούστε με προσοχή και ενσυναίσθηση αυτά που σας αποκαλύπτονται. Δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να δεχτείτε ό,τι ακούτε ή να συμφωνείτε, αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για να βγάλετε συμπεράσματα. Γενικά θα είναι ένα αρκετά εξωστρεφές γουηκέντ για σας με έμφαση στις σχέσεις σας. Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, όπου και θα μείνει μέχρι τις 22/11. Σ’ αυτό το διάστημα προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας για να τα προλαβαίνετε όλα και για να βρίσκετε χρόνο να τον αφιερώνετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αν υπάρχουν θέματα υγείας που έχετε παραμελήσει, την περίοδο που θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Σκορπιό μπορείτε να τα βελτιώσετε. Είναι μια περίοδος λίγο πιο παρασκηνιακή και σε θέματα επαγγελματικά.

Αιγόκερως

Η μέρα ξεκινά με περισσότερο άγχος, ενδεχομένως να βγαίνει τώρα η συσσωρευμένη κούραση της απαιτητικής εβδομάδας. Από τις 11:00 το πρωί κι έπειτα η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια του γουηκέντ, κάνοντας προτεραιότητα θέματα δουλειάς ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις που πιθανώς είναι σε εκκρεμότητα και πρέπει να τις διεκπεραιώσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο το πρωί ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22/11, εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα συλλογικής δουλειάς, αλλά και στους στόχους σας. Αυτή η θέση είναι πιο αποδοτική αν συμπράξετε μαζί με άλλους θέτοντας κοινούς στόχους. Ευνοείται ακόμη η παρουσία σας στο διαδίκτυο ή η προβολή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη διάρκεια του μήνα, που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Σκορπιό, θα «μετρήσετε» συμμάχους, θα κάνετε ίσως νέες φιλίες και γνωριμίες και θα προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που νιώθετε ότι δεν υπάρχει λόγος να τις συντηρείτε στη ζωή σας.

Υδροχόος

Πιο απαιτητικό και πιεστικό το πρωινό του Σαββάτου, ευτυχώς για λίγες ώρες, σας φέρνει ενώπιον των υποχρεώσεων σας στο σπίτι ή τη δουλειά. Το μεσημέρι έρχεται με περισσότερη ανακούφιση, μετά από μια έντονη εβδομάδα που σας πίεσε πολύ και σίγουρα θα πρέπει να βρείτε διαφυγή σε πιο ευχάριστες και χαλαρές διεξόδους. Η Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον τομέα της διασκέδασης, της χαράς, των δραστηριοτήτων που σας χαροποιούν και σας κάνει πιο ενεργητικούς και τολμηρούς στη δράση σας. Ακόμη, δίνει μια πιο ερωτική διάσταση στο γουηκέντ. Το Σάββατο ο Ήλιος προχωρά στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22/11. Στον τομέα της καριέρας ο Ήλιος στον Σκορπιό ωθεί το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να σκύψετε πάνω από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της δουλειάς για να καταφέρετε να έχετε επιτυχία. Αυτό θα είναι ένα διάστημα που μπορείτε να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στον χώρο που δραστηριοποιήστε και να γίνετε πιο ορατοί στο επάγγελμα σας.

Ιχθείς

Η μέρα ξεκινά με πίεση σε θέματα δουλειάς και απαιτεί συγκέντρωση και καλό αυτοέλεγχο. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα, την οικογένεια σας και γενικώς θα περιοριστείτε περισσότερο στο σπίτι ή στο οικογενειακό σας πλαίσιο. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να «πετάξετε» πολύτιμες ώρες από την ημέρα σας για να ακούτε παράπονα και γκρίνιες άλλων. Είναι ένα θετικό γουηκέντ για να κανονίσετε ένα δείπνο με αγαπημένα σας πρόσωπα ή αν έχετε και όρεξη να μαγειρέψετε εσείς κάτι για εκείνους. Το πρωί του Σαββάτου ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός σε ό,τι αφορά θέματα επικοινωνίας με τους άλλους ή την απόδοση σας στη δουλειά. Βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο, κυρίως τους γνωστικούς σας ορίζοντες και να έχετε επιτυχία στις σπουδές ή στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Με κάποιο τρόπο θα είστε πιο ανήσυχοι νοητικά και τις επόμενες 4 εβδομάδες θα θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα στην καθημερινότητα σας που να σας δίνουν ικανοποίηση.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share