Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Κώστας Λεφάκης προβληματίζει: ΑΥΤΟ το ζώδιο θα περάσει δύσκολες ώρες!

Μεγάλη προσοχή!

21 Οκτωβρίου 2021 14:40
Ο Κώστας Λεφάκης προβληματίζει: ΑΥΤΟ το ζώδιο θα περάσει δύσκολες ώρες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Γιατί ο Σκορπιός χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός τις επόμενες ώρες;

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τις αστρολογικές του προβλέψεις για σήμερα, 21 Οκτωβρίου, μέσα από το elle.gr!

Κριός
Δικαιώνεστε σε κάποιες από τις επιλογές σας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στη συμπεριφορά και στη στάση σας σε θέματα που άπτονται του πρακτικού σας συμφέροντος.

Ταύρος
Η Αφροδίτη ενισχύει τον Άρη με αποτέλεσμα να γίνεστε ακαταμάχητοι σε οτιδήποτε, αρκεί να ενεργήσετε με σοβαρότητα και σωστή προετοιμασία.

Δίδυμοι
Οι νέες ιδέες, γνωριμίες και ασχολίες προβλέπεται να σας βοηθήσουν να αλλάξετε συνήθειες, κατευθύνσεις, ακόμα και συμπεριφορά.

Καρκίνος
Οι κοινωνικές εκδηλώσεις που οργανώνονται από άλλους, σας επιτρέπουν να περάσετε καλύτερα αυτό το διάστημα. Να παίρνετε όμως όλα τα απαραίτητα μέτρα στις εξόδους σας.

Ο Κώστας Λεφάκης προβληματίζει

Λέων
Αποφύγετε τις υπερβολές και μην παρασύρεστε από δήθεν δημιουργικές ανοησίες! Τα ταλέντα σας είναι γνωστά και είναι αυτά που ενισχύουν τη γοητεία σας.

Παρθένος
Αισθηματικά, βγείτε λίγο από τα νερά σας, καλό θα σας κάνει. Οι μακρόχρονες σχέσεις και ο γάμος χρειάζονται κάποιου είδους τόνωση και νέο σκοπό.

Ζυγός
Η αισθηματική σας ζωή θα είναι ο τομέας ενδιαφέροντός σας, αλλά μην προσπαθήσετε να εξηγήσετε με την αυξημένη σας ανασφάλεια αυτά που σας προβληματίζουν.

Σκορπιός
Πρακτικά, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, φαίνεται να καθυστερούν στην εξέλιξή τους, πολλά όμως οφείλονται στη γενικότερη δύσκολη κατάσταση και όχι σε κάποιες ειδικές συνθήκες.

Τοξότης
Αυτές οι μέρες επιδρούν θετικά στον ψυχισμό σας, αφού το στοιχείο της έκπληξης και του θετικού απρόοπτου θα βρεθεί ξανά στο προσκήνιο.

Ο Κώστας Λεφάκης προβληματίζει

Αιγόκερως
Οι προσφορές στα αισθηματικά σας κυρίως, είναι προσφορές και θα λειτουργήσουν καλύτερα αν απλά τις δεχτείτε όπως έχουν, χωρίς να βάζετε εμπόδια με τη λογική σας.

Υδροχόος
Η επικοινωνία, οι σχέσεις σας με τους άλλους, το περιβάλλον της δουλειάς σας, είναι τομείς που χρειάζονται σοβαρότητα και λίγη ανοχή. Έτσι θα αποδεσμευτείτε από αγκυλώσεις και ανασφάλειες.

Ιχθύες
Αν κάτι στραβώσει σε ότι έχει προγραμματιστεί από καιρό, θα οφείλεται αποκλειστικά στον εφησυχασμό σας και θα πρέπει να κινηθείτε με ταχύτητα και να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share