Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οικονομικό πρόβλημα για αυτό το ζώδιο: «Καμπανάκι» από τον Κώστα Λεφάκη

Οι προβλέψεις του αστρολόγου

20 Οκτωβρίου 2021 13:03
Οικονομικό πρόβλημα για αυτό το ζώδιο: «Καμπανάκι» από τον Κώστα Λεφάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης χτυπά «καμπανάκι» για τα ζώδια και το τι θα αντιμετωπίσουν στις επόμενες ώρες, μιλώντας για τους ενδεχόμενους κινδύνους σε όλα τα επίπεδα.

Ο γνωστός αστρολόγος αναφέρεται μέσω του elle.gr στον Ήλιο, που βρίσκεται σε δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας την ασάφεια και το ψέμα στο προσκήνιο σχέσεων και συναλλαγών, με οικονομική επιρροή ειδικά σε ένα ζώδιο, τη στιγμή που η Άση Μπήλιου βλέπει μια «μαύρη» Πανσέληνο.

Κριός

Αισθηματικά, η μέρα διατηρεί τις ευαίσθητες ισορροπίες αν φροντίσετε να μην ωθήσετε τα πράγματα στα άκρα και αν δεν φανείτε ανυπόμονοι.

Ταύρος

Αυτές οι μέρες σας φέρνουν κάποια πρακτικά δώρα, είτε στα οικονομικά, είτε σε ένα ηθικό ζήτημα το οποίο σας απασχολεί εδώ και κάποιο καιρό.

Δίδυμοι

Ευνοούνται οι σοβαρές εξελίξεις στα αισθηματικά σας και πρέπει να φερθείτε ανάλογα. Μην διστάζετε άλλο να αναλάβετε ευθύνες και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με τον/την σύντροφό σας.

Καρκίνος

Μπορεί να μην συμβαίνουν θεαματικά γεγονότα στη ζωή σας αυτήν την περίοδο, θυμηθείτε όμως την θετική έκβαση και την ικανοποίηση που πήρατε στο πρόσφατο παρελθόν και μην τα θέλετε όλα δικά σας.

Λέων

Τώρα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες, να εργαστείτε περισσότερο προς τη σωστή κατεύθυνση και να δώσετε περιθώρια στους άλλους να παίξουν στη ζωή σας, το ρόλο που τους αντιστοιχεί.

Παρθένος

Οικονομικά κρατηθείτε στα όρια της ασφάλειας! Είναι ο τομέας που σας πιέζει περισσότερο από άλλους, ιδιαίτερα αν έχετε να φροντίσετε και αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κώστας Λεφάκης πρόβλεψη για οικονομικό πρόβλημα

Ζυγός

Η μέρα σας θέλει πολύ δραστήριους, εφευρετικούς και καθόλου φυγόπονους. Είναι το διάστημα που μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα από όσα φανταζόσασταν σε όλους τους βασικούς τομείς.

Σκορπιός

Τώρα που ο Ερμής είναι γύρισε ορθόδρομος, σας απασχολούν αποφάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστείτε ένα περιουσιακό σας στοιχείο, ή ένα μυστικό της ζωής σας.

Τοξότης

Σήμερα δεν μπορείτε να επαναστατήσετε έναντι του κατεστημένου, ούτε να πάρετε επιπόλαιες οικονομικές αποφάσεις, αλλά ούτε και να αμελήσετε κάποιον του οποίου έχετε αναλάβει άτυπα την φροντίδα.

Αιγόκερως

Αυτές οι μέρες προσφέρονται για μικρές αποδράσεις, καλή συντροφιά, οικογενειακή θαλπωρή και ουσιαστική φροντίδα στα παιδιά.

Υδροχόος

Οι σχέσεις σας γενικότερα αναμορφώνονται και χρειάζονται προσοχή. Ταυτόχρονα πρέπει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις όσον αφορά στο μέλλον της εργασίας σας.

Ιχθύες

Επιστρέφει η αυτοπεποίθηση και αλλάζουν κάποια δεδομένα πρώτα στην προσωπική και λίγο αργότερα στην επαγγελματική σας ζωή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share