Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μαύρη Πανσέληνος για 10 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

20 Οκτωβρίου 2021 11:43
Μαύρη Πανσέληνος για 10 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Λίγα λεπτά πριν τις 6:00 το απόγευμα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στον άξονα Κριού-Ζυγού, με αντίθεση της Σελήνης προς τον Άρη, τετράγωνο προς τον Πλούτωνα και σύνοδο με την Έριδα. Κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου είναι ο Άρης, ο οποίος ετοιμάζεται την Παρασκευή να ολοκληρώσει το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή η Πανσέληνος ενεργοποιεί την επερχόμενη όψη του Άρη. Όταν μιλάμε φυσικά για τον Άρη μιλάμε για φωτιά, πολεμική διάθεση, εντάσεις, θυμό, βία και εκτροχιασμούς.

Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί σήμερα και αύριο, να προσέχουμε σχέσεις, οδηγική συμπεριφορά και βέβαια να είμαστε συγκεντρωμένοι, αν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα, αλλά ακόμη και τα μαχαίρια της κουζίνας ή τον φούρνο του σπιτιού μας.

Ό,τι κόβει, ό,τι καίει θέλει προσεκτικούς χειρισμούς. Θα επηρεαστούν περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος αυτή ξύνει πληγές, μεγεθύνει τις ανασφάλειες, αλλά και τον θυμό μας για ό,τι δεν καταφέρνουμε να διαχειριστούμε στη ζωή μας.

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου παρακάτω:

Κριός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας μεγεθύνει τα συναισθήματα σας, έτσι αν είστε αισιόδοξοι θα πετάτε στα σύννεφα, ενώ αν είστε απογοητευμένοι θα τη βιώσετε ως μια καταθλιπτική Πανσέληνο. Στην πραγματικότητα το φεγγάρι επηρεάζει τη διάθεση μας, αυξομειώνοντας την ένταση των συναισθημάτων μας. Από τη μια σας ενεργοποιεί, σας ξεδιαλύνει πολλά πράγματα τα οποία ήταν συγκεχυμένα στο μυαλό σας και σας δίνει κίνητρο να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας. Από την άλλη σας κάνει πιο βιαστικούς, ορμητικούς και κάποιες στιγμές επιθετικούς όταν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλετε. Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να νιώσετε περισσότερη εσωτερική ανησυχία. Ίσως οι ανασφάλειες σας σχετικά με την εμφάνιση, την προσωπικότητα σας, τις επιλογές σας, να γίνονται πιο έντονες αυτές τις μέρες. Αποφύγετε όμως να κάνετε παρέα και με ανθρώπους που σας ασκούν κριτική ή επιτείνουν την αίσθηση απογοήτευσης. Θα προσέξετε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες επίσης την υγεία σας, δεν θα οδηγείτε θυμωμένοι ή έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και θα δίνετε τόπο στην οργή αν σας προκαλούν. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας με περισσότερη πίστη στον εαυτό σας!

Ταύρος

Αν και εκπροσωπείτε το πιο γήινο και ρεαλιστικό από τα ζώδια, αυτή η Πανσέληνος σάς βρίσκει να έχετε τάσεις φυγής ή μάλλον διαφυγής από τη δύσκολη πραγματικότητα και καθημερινότητα που μπορεί να βιώνετε. Η επιρροή της είναι περισσότερο σε επίπεδο ψυχολογικό και μάλλον παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας. Από την άλλη, είναι μια Πανσέληνος με έντονο παρασκήνιο, με αποκαλύψεις μυστικών ή με συζητήσεις που γίνονται μυστικά πιθανώς για επαγγελματικά θέματα. Μολονότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις, διότι είναι βέβαιο ότι μπορεί να αλλάξετε ρότα από τον άλλο μήνα, δεν είναι κακό να δείτε πιο σοβαρά τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, ώστε να διευκολυνθείτε στη δουλειά σας. Ακόμη είναι σημαντικό να προστατέψετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αναλαμβάνοντας έναν πιο ενεργό ρόλο στη διαχείριση του χρόνου που αφιερώνετε στον εαυτό σας.

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος ρίχνει φως στις σχέσεις σας ερωτικές και φιλικές, αλλά και στις πληγές που μπορεί να έχετε από αποτυχημένες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε βρει ακόμη μια παρέα, έναν κύκλο ανθρώπων που να ταιριάζετε και να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και δράσεις. Άλλοι μπορεί να νιώθετε παρίες στο κοινωνικό σας περιβάλλον και να σας πιάνει το παράπονο. Το θέμα όμως αγαπητοί μου Δίδυμοι δεν είναι μόνο να «ανήκετε», αλλά να «ανήκετε» εκεί που θέλετε κι εκεί που θα σας εκτιμήσουν και θα σας αγαπήσουν. Μην κοιτάτε την λίστα με τους «ακολούθους» σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… δεν είναι φίλοι σας. Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε με αγνώστους. Προσπαθήστε να φτιάξετε μια λίστα με αληθινούς φίλους. Ακόμη, αυτό το φεγγάρι ρίχνει το φως του στους στόχους σας, δίνοντας σας την ευκαιρία να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν σας πάει μπροστά και δεν σας επιτρέπει να αγγίξετε το όνειρο σας.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον άξονα καριέρας-οικογένειας είναι ιδιαίτερα δυνατή αγαπητοί μου Καρκίνοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δυσκολευτείτε. Μπορεί να προκύψει και κάτι θετικό, κυρίως σε ζητήματα που αφορούν στην καριέρα σας. Παρόλα αυτά, μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες για το πόσο επιτυχημένοι είστε ή μπορεί να γίνετε ή για το μέλλον της καριέρας σας. Ο Άρης σας κάνει να νιώθετε ότι κινείστε σε κινούμενη άμμο, αλλά αυτό είναι κάτι τόσο προσωρινό. Το να τρέξετε και να βιαστείτε, απλά θα κάνει το να «βουλιάξετε» ακόμη πιο εύκολο. Γι’ αυτό προσπαθήστε να ησυχάσετε λίγο, να σκεφτείτε καλύτερα τις προοπτικές σας, να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Οι ανασφάλειες είναι μόνο δικές σας, δεν σημαίνει ότι θα επηρεάσουν την πορεία και τις εξελίξεις. Είναι βασικό όμως να μην βασανίζετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε επίσης να προφυλάξετε σήμερα και αύριο την υγεία σας και την προσωπική σας ζωή.

Λέων

Η αποψινή Πανσέληνος ρίχνει φως στις πεποιθήσεις, τα πιστεύω, τις αντιλήψεις, την κοσμοθεωρία σας, σε θέματα που σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια, θέματα σπουδών ή νομικά θέματα και επαγγελματικά ζητήματα. Μπορεί να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας, να αναζητάτε τις αιτίες της επιτυχίας ή της αποτυχίας, να ψάχνετε να βρείτε τι θα αλλάξετε στη συμπεριφορά σας ή στις συνθήκες γύρω σας, ώστε να είστε πιο ικανοποιημένοι στο μέλλον. Όμως αγαπητοί μου Λέοντες δεν είναι η στιγμή της δράσης. Είναι η στιγμή των διορθωτικών κινήσεων, των μικρών αλλαγών κι όχι του ρίσκου. Δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε, όχι τι καινούριο θα κάνετε σήμερα και μέχρι την Παρασκευή. Επίσης, ας είστε πιο προσεκτικοί και συνετοί στην οδήγηση αυτές τις μέρες και αποφύγετε τσακωμούς και διαπληκτισμούς με αγνώστους, ακόμη κι αν είναι ακόλουθοί σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρθένος

Η αποψινή Πανσέληνος ρίχνει άπλετο φως σε θέματα που αφορούν τόσο σε οικονομικά ζητήματα από φόρους, επενδύσεις, κοινά χρήματα με τον σύντροφο σας, ακίνητη περιουσία, μέχρι στα πιο βαθιά συναισθήματα σας. Δεν είναι ένα ελαφρύ και χαλαρό φεγγάρι και αυτό που χρειάζεται περισσότερο από όλα να κάνετε είναι προστατέψετε τα όρια σας, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και στην οικονομική σας διαχείριση. Ακόμη, δείτε πώς μπορείτε να ξεφορτωθείτε χρέη ή να βρείτε πόρους να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Μιλήστε πιο ανοιχτά για την ερωτική σας ζωή με τον σύντροφο σας. Αν δεν είναι δεκτικός, ψάξτε τον κατάλληλο σύμβουλο που θα μπορούσε να σας ξεμπλοκάρει. Προσέξτε ακόμη θέματα υγείας. Μην «κάνετε τον γιατρό», βρείτε τον θεραπευτή που θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη υγεία.

Ζυγός

Σχέσεις, γάμος, συνεργασίες είναι ο τομέας που αυτή η Πανσέληνος ρίχνει φως απόψε το βράδυ και τα σενάρια είναι ποικίλα. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην προσωπική τους ζωή. Όχι γιατί απαραίτητα θα υπάρχει πρόβλημα με τον σύντροφο τους, αλλά μπορεί το πρόβλημα που απασχολεί το ταίρι τους να πιέζει κι εκείνους. Άλλοι ίσως αντιμετωπίσουν μια εμπόλεμη κατάσταση στο περιβάλλον εργασίας. Επειδή αυτό το φεγγάρι κάνει τους περισσότερο βιαστικούς, έτοιμους για καβγάδες κι εντάσεις, μπορεί να νιώσετε περίεργα ή αμήχανα. Αυτό δεν σημαίνει όμως αγαπητοί μου Ζυγοί ότι πρέπει να «ζήσετε» τα δράματα των άλλων. Προσπεράστε, μην αντεπιτίθεστε και διατηρήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας. Διαφυλάξτε τα όρια σας και αποστασιοποιηθείτε σήμερα και αύριο. Προσοχή και σε θέματα υγείας.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα της δουλειάς, των καθημερινών ρουτινών και της υγείας αγαπητοί μου Σκορπιοί, αλλά ακόμη και των κατοικίδιων σας. Είναι λοιπόν η στιγμή να ασχοληθείτε με όλα αυτά πιο επιστάμενα, να διορθώσετε τη συμπεριφορά και τις κακές σας συνήθειες αν μπορείτε, να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, ένα πιο χαλαρό, αλλά αποτελεσματικό πλάνο άσκησης και γενικώς να κάνετε τη φυσική σας κατάσταση προτεραιότητα. Είναι ακόμη η στιγμή που πρέπει να δείτε λίγο πιο ουσιαστικά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις με ανωτέρους, συναδέλφους και υφισταμένους. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα «κλίμα» έντασης αυτές τις μέρες και για να γίνεστε ο αποδέκτης του θυμού κάποιων ανθρώπων, χωρίς καν να φταίτε εσείς οι ίδιοι. Θέστε τα όρια σας και μην χορέψετε στους ρυθμούς των άλλων.

Τοξότης

Σε κάθε άλλη περίπτωση μια Πανσέληνος στον φιλικό σας Κριό θα σήμαινε περισσότερη χαρά, διασκέδαση, έρωτα, υπέροχες στιγμές με τα παιδιά σας για σας που είστε γονείς ή την απογείωση ενός δημιουργικού ή επιχειρηματικού σας σχεδίου. Όμως αυτό το φεγγάρι ενεργοποιεί ένα θυμωμένο Άρη που δεν επιτρέπει πολλά περιθώρια ανεμελιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την προσπάθεια για λίγες πιο χαλαρές και διασκεδαστικές ώρες μέσα στη μέρα σας. Άλλωστε, για ποιο λόγο δουλεύετε τόσο σκληρά; Αν είναι μόνο να ταλαιπωρείστε χωρίς να ζείτε, ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητες σας.

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Μια Πανσέληνος που ενεργοποιεί τον άξονα καριέρας-οικογένειας σχηματίζεται απόψε αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δημιουργώντας μεγαλύτερο ζόρι, κυρίως σε σας του τέλους του τρίτου δεκαημέρου, καθώς ενεργοποιεί τον Άρη και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Τα πράγματα σήμερα και αύριο ίσως να μην κυλήσουν όπως τα προγραμματίζετε κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις και για ανατροπές και να παραμείνετε όσο γίνεται πιο ψύχραιμοι. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία και τις μετακινήσεις σας. Η ένταση και ο θυμός δεν είναι ποτέ καλοί σύμβουλοι, αντίθετα με την υπομονή που σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Κι όσο το πιέζετε τόσο δεν βγαίνει.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος εστιάζει το ενδιαφέρον σας σε οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις με στενούς συγγενείς, τα αδέλφια σας, τους γείτονες, τους συναδέλφους, τους φίλους. Ακόμη, σε ό,τι σχετίζεται με την επικοινωνία, το μεταφορικό σας μέσο, την οδήγηση. Τόσο η σημερινή όσο και οι επόμενες μέρες ως και την Παρασκευή θέλουν ειδική μεταχείριση, για να τις βγάλετε με ηρεμία και στους ρυθμούς που θέλετε εσείς και όχι σε αυτούς που προσπαθούν να σας επιβάλλουν οι άλλοι. Προσοχή επίσης σ’ αυτά που λέτε ή γράφετε, αλλά και στα μέσα επικοινωνίας που διαθέτετε. Μπορεί κάτι να μην λειτουργεί ή να σας σπάει τα νεύρα. Αποφύγετε ακόμη τις αγορές, ειδικά τεχνολογικού εξοπλισμού ή αυτοκινήτου.

Ιχθείς

Θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας αγαπητοί μου Ιχθύες έρχονται στην επιφάνεια με αυτό το φεγγάρι, όμως όχι μόνο αυτά. Μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες σε σχέση με την αξία σας, το πόσο σας εκτιμούν οι άλλοι και πόσο σας το δείχνουν. Είναι περίεργες μέρες και αυτό πρέπει να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, για να τις βαδίσετε με ασφάλεια. Αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να ανάψουν φωτιές. Αποστασιοποιηθείτε όσο γίνεται επίσης από τα δράματα των άλλων, ακόμη κι αν είναι στενοί συγγενείς σας. Αφήστε τις συζητήσεις και την παρηγοριά στους άλλους να την προσφέρετε σε μια πιο χαλαρή φάση χωρίς έντονους συναισθηματισμούς.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share