Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

Λίτσα Πατέρα: Η Πανσέληνος και τα... σκοτεινά σημεία - Τι επιφυλάσσει στα ζώδια (Video)

Αναλυτικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο

19 Οκτωβρίου 2021 13:24
Λίτσα Πατέρα: Η Πανσέληνος και τα... σκοτεινά σημεία - Τι επιφυλάσσει στα ζώδια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Έφυγε ο ανάδρομος Ερμής" είπε η Λίτσα Πατέρα, στην έναρξη της ενότητας με τις προβλέψεις ζωδίων στο «Πρωινό» της Τρίτης. Παράλληλα, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη.

Η Λίτσα Πατέρα, πριν ξεκινήσει τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ανέφερε ότι «για την Πανσέληνο που θα γίνει μεθαύριο και από τώρα δημιουργείται συμμετέχνει ο Άρης και ο Πλούτωνας. Παράλληλα έχουμε μία πάρα πολύ ωραία όψη που δημιουργεί ο Άρης με τον Δία και δείχνει νομικά, διαδικαστικά θέματα, αλλά και στρατιωτικές παρεμβάσεις".

Αμέσως μετά η Λίτσα Πατέρα ξεκίνησε να αναφέρει τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο αναλυτικά, κάνοντας πολλές και ιδιαίτερες αναφορές για καθένα από αυτά.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Λίτσα Πατέρα, στο «Πρωινό» της Τετάρτης:

Αυτά τα τρία ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με εκπλήξεις μέσα στην εβδομάδα

Ζώδια: Έντονη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα, αφού ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και έχουμε και μία Πανσέληνο στις 20 του μήνα. Από τις 18 μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου τρία ζώδια θα βιώσουν ευχάριστες εκπλήξεις, αλλαγές και δημιουργικές εκρήξεις. Ποια είναι αυτά;

Ζυγός: Εκφράζετε τα θέλω σας

Ευκαιρίες για διευθέτηση προσωπικών υποθέσεων, αλλά και πολύ διασκέδαση. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί. Καλλιτεχνικά projects, δημιουργικές εκδηλώσεις και καλύτερη επικοινωνία σας περιμένει. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας.

Σκορπιός: Αναμένετε εναγωνίως την γενέθλια εποχή σας

Η προσωπική σας πρωτοχρονιά πλησιάζει και αρχίζετε να σκέφτεστε τι έχετε καταφέρει και τι όχι μέχρι τώρα. Βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων και σας αρέσει πολύ. Η προσωπικότητά σας εξελίσσεται και τώρα ίσως βρείτε μια βαθύτερη πηγή αποδοχής του εαυτού σας. Εκμεταλλευτείτε όλη την σοφία που κερδίσατε τον περασμένο χρόνο για να ανακαλύψετε τι πραγματικά θέλετε και σας αρέσει.

Τοξότης: Η θετική ενέργεια σάς ακολουθεί παντού

Και αυτό φαίνεται. Είστε το πιο σαγηνευτικό άτομο στο δωμάτιο αυτή την περίοδο, ενώ οι νέες ευκαιρίες ξεπετάγονται από παντού. Η επικοινωνία θα βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα, αν και μικρές εντάσεις θα δημιουργηθούν γύρω στις 20 του μήνα (Πανσέληνος). Εσείς, όμως, θα μπορέσετε να τις αντικρούσετε χάρη στη γοητεία σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share