Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Προειδοποίηση Βίκυς Παγιατάκη: Συναγερμός για 1 ζώδιο! (Video)

Πως επηρεάζονται τα υπόλοιπα ζώδια οικονομικά, επαγγελματικά και αισθηματικά - Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

19 Οκτωβρίου 2021 13:11
Προειδοποίηση Βίκυς Παγιατάκη: Συναγερμός για 1 ζώδιο! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας αναλύει η Βίκυ Παγιατάκη. Τι να περιμένει κάθε ζώδιο για τη σημερινή ημέρα; Πώς επηρεάζονται οικονομικά, επαγγελματικά και αισθηματικά; Παράλληλα, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

Αναλυτικά η πρόβλεψη για όλα τα ζώδια:

Αυτά τα τρία ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με εκπλήξεις μέσα στην εβδομάδα

Ζώδια: Έντονη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα, αφού ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και έχουμε και μία Πανσέληνο στις 20 του μήνα. Από τις 18 μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου τρία ζώδια θα βιώσουν ευχάριστες εκπλήξεις, αλλαγές και δημιουργικές εκρήξεις. Ποια είναι αυτά;

Ζυγός: Εκφράζετε τα θέλω σας

Ευκαιρίες για διευθέτηση προσωπικών υποθέσεων, αλλά και πολύ διασκέδαση. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί. Καλλιτεχνικά projects, δημιουργικές εκδηλώσεις και καλύτερη επικοινωνία σας περιμένει. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας.

Σκορπιός: Αναμένετε εναγωνίως την γενέθλια εποχή σας

Η προσωπική σας πρωτοχρονιά πλησιάζει και αρχίζετε να σκέφτεστε τι έχετε καταφέρει και τι όχι μέχρι τώρα. Βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων και σας αρέσει πολύ. Η προσωπικότητά σας εξελίσσεται και τώρα ίσως βρείτε μια βαθύτερη πηγή αποδοχής του εαυτού σας. Εκμεταλλευτείτε όλη την σοφία που κερδίσατε τον περασμένο χρόνο για να ανακαλύψετε τι πραγματικά θέλετε και σας αρέσει.

Τοξότης: Η θετική ενέργεια σάς ακολουθεί παντού

Και αυτό φαίνεται. Είστε το πιο σαγηνευτικό άτομο στο δωμάτιο αυτή την περίοδο, ενώ οι νέες ευκαιρίες ξεπετάγονται από παντού. Η επικοινωνία θα βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα, αν και μικρές εντάσεις θα δημιουργηθούν γύρω στις 20 του μήνα (Πανσέληνος). Εσείς, όμως, θα μπορέσετε να τις αντικρούσετε χάρη στη γοητεία σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share