Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καλή τύχη και αφθονία για πολλά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

19 Οκτωβρίου 2021 08:53
Καλή τύχη και αφθονία για πολλά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Ο Δίας, μετά από αρκετούς μήνες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία (από τις 20/6), επιστρέφει στην ορθή του πορεία σήμερα, μέχρι την τελική του έξοδο από τον Υδροχόο στις 29/12.

Η παράλληλη διαδρομή Δία-Κρόνου τη φετινή χρονιά, όπως και το 2020 που βρίσκονταν μαζί στον Αιγόκερω, ήταν ίσως η πιο σημαντική επιρροή κι αυτή που ουσιαστικά συνέπεσε με την πανδημία. Οι δυο πλανήτες χωρίστηκαν για λίγο τους καλοκαιρινούς μήνες του 2021, από τα μέσα Μαΐου που ο Δίας πέρασε δοκιμαστικά στους Ιχθύς, μέχρι το τέλος Ιουλίου που επέστρεψε ανάδρομος στον Υδροχόο.

Αυτή ήταν και μια προσωρινή ανάσα από τους περιορισμούς. Από σήμερα ο Δίας, ο πλανήτης που συνδέεται με την καλή τύχη, την αφθονία, την επέκταση των οριζόντων μας, ξεκινά να διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου μέχρι σχεδόν το τέλος της χρονιάς. Στις 29/12 θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς, υποσχόμενος μια καλύτερη νέα χρονιά με λιγότερα προβλήματα. Παράλληλα με την ορθή πορεία του Δία, έχουμε και ορθή πορεία για τον Ερμή στον Ζυγό από σήμερα. Φυσικά θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες μέρες και κυρίως η Πανσέληνος στον Κριό, προκειμένου να αρχίσουμε να διαπιστώνουμε μια καλυτέρευση.

Καλή τύχη και αφθονία για πολλά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Κριός

Από τις 20/6 που ο Δίας γύρισε σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, πολλά πράγματα μπορεί να πάγωσαν, να μην εξελίχθηκαν όπως θα επιθυμούσατε ή να σας δυσκόλεψαν ιδιαίτερα. Κάποια από αυτά μπορεί να αναφέρονται και στους στόχους σας ή στις σχέσεις σας. Κάποιοι μπορεί να είχατε και δεύτερες σκέψεις για φίλους ή συνεργάτες. Σήμερα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Φιλίες και έρωτες στο μικροσκόπιο, αλλά και συνεργάτες στη δουλειά, ώστε να ξεδιαλέξετε την ήρα από το στάρι! Νέοι άνθρωποι στη ζωή σας μπορεί να δημιουργήσουν θετικότερες σχέσεις μαζί σας και να σας στηρίξουν. Ακόμη, θα σημειώσετε πρόοδο σε θέματα συλλογικής δουλειάς. Σημαντική και η πορεία του ορθού πλέον από σήμερα Ερμή για να συνεννοείστε με το περιβάλλον σας και να μην αντιμετωπίζετε παντού εμπόδια. Βέβαια, καλώς ή κακώς, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε την επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο σας για νιώσετε τις διευκολύνσεις.

Ταύρος

Από τις 20/6 και μετά, μπορεί να νιώσατε στασιμότητα ή ότι δεν εξελίσσονταν τα πράγματα όπως θέλετε, είτε σε θέματα δουλειάς είτε στους προσωπικούς σας στόχους. Παρόλα αυτά, αν αντέξατε με τους όποιους κλυδωνισμούς στα θέματα της εργασίας σας, τώρα μπορείτε κάπως να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή αλλαγές και να βελτιώσετε τα πράγματα. Τώρα επανέρχεστε με έντονες φιλοδοξίες και θέλετε να δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις για την καριέρα σας! Και μπορεί ακόμη αυτές τις ημέρες και υπό το κράτος της επιρροής της Πανσελήνου να μην είναι εύκολο να κάνετε μια εκκίνηση ή να νιώσετε ότι έχετε απόλυτη επιτυχία, από το τέλος της εβδομάδας κι έπειτα τα πράγματα θα διευκολυνθούν αρκετά, γι’ αυτό μην αποθαρρύνεστε.

Δίδυμοι

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Δία, από το τέλος Ιουνίου ως τώρα, μπορεί να νιώσατε ότι σας περιόρισε αρκετά σε σχέση με την επαγγελματική σας ανάπτυξη ή μπορεί να δημιούργησε και κάποιες αμφιβολίες για θέματα που αφορούν στις σπουδές ή και καθυστερήσεις και ανατροπές. Ίσως μάλιστα απογοητευτήκατε από κάποια στασιμότητα. Όμως από σήμερα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, μέχρι την τελική του έξοδο στις 29/12. Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε το μέλλον σας σε πιο σταθερές βάσεις, να έχετε εξελίξεις και ανταμοιβές τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Σπουδές, επιμόρφωση ευνοούνται. Μπορεί να πάρετε μια διάκριση, ένα πτυχίο, μια επιβεβαίωση για τη σκληρή δουλειά. Φυσικά όλα αυτά θα συμβούν σταδιακά από το τέλος αυτής της εβδομάδας, που θα συνηγορούν και οι άλλοι αστρολογικοί παράγοντες της περιόδου. Προς το παρόν ένας είναι ο δρόμος, αυτός της σκληρής δουλειάς.

Καρκίνος

Από τις 20 Ιουνίου μέχρι σήμερα που ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία, μπορεί να αισθανθήκατε μετέωροι σε ό,τι αφορά μια προσωπική σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία. Ίσως χάσατε την εμπιστοσύνη σας ή κάνατε δεύτερες σκέψεις για την πορεία αυτής της σχέσης. Από σήμερα όμως ο Δίας γυρίζει ορθός και θα σας επιτρέψει να βεβαιωθείτε γι’ αυτές τις αμφιβολίες που μπορεί να είχατε, αφού τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Σε αυτό φυσικά θα βοηθήσει κι ο Ερμής που γυρίζει σε ορθή πορεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο, αλλά σίγουρα είναι απαραίτητο για να ξέρετε με ποιον θα συμβαδίσετε από δω και κάτω. Φυσικά, εκτός των άλλων, θα συνεχιστούν και τα μαθήματα οικονομικής διαχείρισης και πειθαρχίας, που όμως θα αρχίσουν να αποδίδουν αυτή τη φορά. Μπορεί για λίγο ακόμη να υποφέρετε, όμως από τον Νοέμβριο και έπειτα πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Λέων

Ο Δίας από τις 20/6 μέχρι σήμερα βρισκόταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, μέσα σε έναν θεμελιώδη τομέα του ωροσκοπίου σας που κυβερνά τις σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες και μπορεί να νιώσατε ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονταν, έμεναν στάσιμα ή δεν έγιναν όπως τα περιμένατε. Όμως από σήμερα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία και ξεκινούν οι εξελίξεις που θα ολοκληρωθούν στις 29/12, όταν ο Δίας θα ολοκληρώσει την πορεία του στον Υδροχόο και θα περάσει στους Ιχθύς. Σ’ αυτό λοιπόν το εναπομείναν διάστημα καλείστε να βάλετε το μαχαίρι στο κόκαλο σε αδιέξοδες καταστάσεις και σχέσεις, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας και να απεμπλακείτε συναισθηματικά από ανθρώπους οι οποίοι είναι επιζήμιοι. Στη θέση τους μπορεί να έρθουν νέοι άνθρωποι, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση και θα δείξουν την εκτίμηση και την αγάπη τους.

Παρθένος

Από τις 20 Ιουνίου μέχρι τώρα μπορεί να υπήρχε μεγαλύτερη στασιμότητα στα επαγγελματικά σας θέματα και την καριέρα ή μεγαλύτερη απογοήτευση από τις συνθήκες, την παραγωγικότητα, τις εργασιακές σχέσεις. Από σήμερα όμως ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία μέχρι την τελική του έξοδο από τον Υδροχόο στις 29/12. Και βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαλαρώσετε. Αντιθέτως, θα έχετε περισσότερη πίεση στην καθημερινότητα, ευθύνες και δουλειά, αλλά με αποτέλεσμα από δω και κάτω. Θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Ακόμη, είναι μια εξαιρετική περίοδος να βάλετε τάξη στην καθημερινότητα σας και κυρίως στη φυσική σας κατάσταση και υγεία, αφού αυτή θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα της υπόλοιπης χρονιάς. Σήμερα γυρίζει όμως κι ο Ερμής σε ορθή πορεία και σιγά-σιγά, κι αφού περάσουμε και την Πανσέληνο, θα αρχίσει να ομαλοποιεί τις συνθήκες στην καθημερινότητα σας και στην επικοινωνία.

Ζυγός

Από τις 20 Ιουνίου μέχρι σήμερα, που ο Δίας βρισκόταν ανάδρομος στον Υδροχόο, πολλοί από σας μπορεί να είδατε κάποια σχέδια που είχατε σε δημιουργικό ή επιχειρηματικό επίπεδο να παγώνουν ή να σας απογοητεύουν. Ακόμη, μπορεί να υπήρχαν μπερδέματα, ασάφειες σε σχέση με την ερωτική σας ζωή ή προβλήματα σε σχέση με τα παιδιά. Κάποιοι μπορεί να μη βρήκατε και το κατάλληλο πρόσωπο για να δεσμευτείτε ακόμη ή αυτό που βρήκατε να είχε δικά του προβλήματα. Από σήμερα όμως ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία και θα είναι πιο βοηθητικός μέχρι την τελική του έξοδο από τον Υδροχόο τον Δεκέμβριο. Οι αδέσμευτοι ίσως μπείτε σε μια μακρόχρονη σχέση. Μπορεί να έχετε εξελίξεις σε κάποια προσωπική σχέση ή στα θέματα παιδιών. Πολύ βοηθητική και η ορθή πορεία του Ερμή από σήμερα στο ζώδιο σας, αφού σταδιακά κι αφού περάσουμε φυσικά την Πανσέληνο, θα αρχίσει να ομαλοποιεί τα θέματα της επικοινωνίας.

Καλή τύχη και αφθονία για πολλά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Σκορπιός

Από τις 20 Ιουνίου, που γύρισε ο Δίας σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, πολλά από τα θέματα που αφορούν είτε στην καριέρα είτε στο σπίτι και την οικογένεια μπορεί να σας προβλημάτισαν, κυρίως με καθυστερήσεις, αναβολές ή καταστάσεις που δεν είχατε εσείς τον έλεγχο. Σήμερα όμως ο Δίας γυρίζει ορθός και έτσι θα αρχίσουν να υπάρχουν κάποιες εξελίξεις, οι οποίες θα ενταθούν τους επόμενους δυο μήνες. Θέματα που αφορούν στην οικογένεια και στο σπίτι θα ξαναέρθουν στο προσκήνιο. Κάποιοι ίσως φτιάξετε την δική σας οικογένεια ή μπορεί να κάνετε μια αγορά σπιτιού ή μια μετακόμιση μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μπορεί να έχετε εξελίξεις σε θέματα ακινήτων ή της οικογένειας. Ή ακόμη μπορεί να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες στην καριέρα. Σαφώς αφού περάσουμε και την Πανσέληνο θα δείτε και μεγαλύτερη εύνοια στην καθημερινότητα και στην επικοινωνία.

Τοξότης

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Δία, από τις 20/6 ως σήμερα, μπορεί να έφερε εμπόδια ή δυσκολίες σε θέματα που αφορούσαν την προώθηση της δουλειάς σας, τις σπουδές ή τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Όχι ότι απαραίτητα δεν είχατε κάποια επιτυχία, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις οι εξελίξεις δεν ήταν ανάλογες των προσδοκιών σας. Από δω και κάτω και κυρίως από τον Νοέμβριο οι εξελίξεις θα τρέξουν με πιο γοργό βήμα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βρείτε πώς θα εξελίξετε το αντικείμενο της δουλειάς σας με επιμορφωτικά σεμινάρια ή πώς θα μάθετε να κάνετε κάτι άλλο από αυτό που κάνατε, ώστε να πραγματοποιήσετε μια μετάβαση σε ένα άλλο αντικείμενο. Η επικοινωνία θα γίνει πιο ουσιαστική, ενώ θα έχετε και νέες προτάσεις. Πολύ βοηθητική και η ορθή πορεία του Ερμή από σήμερα για τις σχέσεις σας, αλλά και για την επικοινωνία.

Αιγόκερως

Οι τελευταίοι μήνες, από το τέλος Ιουνίου και έπειτα που γύρισε σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Δίας μέσα στον τομέα των οικονομικών σας, φαίνεται ότι περάσατε πολλά στάδια τόσο στην ψυχολογία σας όσο και στο πορτοφόλι σας. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια το μόνιμο αγκάθι στην ψυχή ήταν και παραμένει η οικονομική ή σε άλλους η συναισθηματική ασφάλεια. Όμως από σήμερα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία για να διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και στις 29/12 να πάρει την άγουσα από τον ευαίσθητο τομέα των οικονομικών. Από δω και κάτω χρειάζεστε σοφότερη διαχείριση. Θα υπάρχουν σίγουρα εξελίξεις που θα βοηθήσουν να βγείτε από τη στασιμότητα και τις δυσκολίες, αλλά αυτό δεν πρέπει ουσιαστικά να το περιμένετε πριν τις αρχές Νοεμβρίου. Σιγά-σιγά λοιπόν οργανώστε ένα καλύτερο προϋπολογισμό και τα καλά νέα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Πολύ πιο βοηθητική και η πορεία του Ερμή που κι αυτός με τη σειρά του γυρίζει ορθός σήμερα.

Υδροχόος

Από τις 20/6, που ο Δίας γύρισε σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, οι περισσότεροι από σας ζοριστήκατε με ποικίλους τρόπους και βιώσατε ίσως και μεγαλύτερη στασιμότητα ή απογοήτευση για τις συνθήκες γύρω σας, είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Από σήμερα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία μέχρι την τελική του έξοδο από το ζώδιο σας τον Δεκέμβριο. Μέχρι τότε και με έμφαση στο επόμενο δίμηνο θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διαπρέψετε σε θέματα σπουδών, αλλά και καριέρας. Βέβαια, παράλληλα τρέχει κι ο Κρόνος στο ζώδιο σας κι όπως φαίνεται θα έχετε περισσότερες ευθύνες, δεσμεύσεις, μεγαλύτερο όγκο υποχρεώσεων, αλλά και λιγότερο ελεύθερο χρόνο. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα πρέπει να προσέξετε και την υγεία σας ή μεγαλύτερα άτομα στο οικογενειακό περιβάλλον. Από σήμερα γυρίζει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, συμβάλλοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα της επικοινωνίας, αλλά αφού ξεπεράσουμε και την αυριανή Πανσέληνο.

Ιχθείς

Η περίοδος της ανάδρομης πορείας του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Δία δημιούργησε πολλούς εγκλωβισμούς για όλους, αλλά για σας σίγουρα ήταν μια πορεία με έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αλλά και πολύ παρασκήνιο. Σήμερα όμως ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία μέχρι την τελική του έξοδο από τον Υδροχόο και την είσοδο του στο ζώδιο σας στις 29/12. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ξεκαθαρίσματα παντού σε ένα πιο βαθύ και ψυχολογικό επίπεδο.

Διώξτε μακριά ότι σας κρατάει πίσω, συνήθειες, αντιλήψεις, αυτοκαταστροφικές τάσεις, ίσως όμως και επιζήμιους ανθρώπους!

Από τα τέλη Οκτωβρίου ξεκινά μια περίοδος προετοιμασίας για νέα ξεκινήματα που θα έρθουν με τη νέα χρονιά. Σημαντική κι η ορθή πορεία του Ερμή από σήμερα για να επικοινωνείτε καλύτερα και να γλιτώνετε τους εκνευρισμούς στην καθημερινότητα σας.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share