Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θετική εβδομάδα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

18 Οκτωβρίου 2021 14:36
Θετική εβδομάδα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Οκτωβρίου 2021 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς; Ο κορυφαίος αστρολογός αναλύει μέσα από το elle.gr.

Κριός
Ασχοληθείτε πιο επισταμένα με τον επαγγελματικό τομέα όπου όλα θα κυλούν ουσιαστικά και έτσι θα ανεβαίνει και η διάθεσή σας. Περιορίστε τα περιττά σας έξοδα και φροντίστε να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις σας.

Ταύρος
Εκείνο που θα σας βοηθήσει σημαντικά είναι ο σωστός προγραμματισμός και η μεθοδική αναβολή κάθε υποχρέωσης ή πληρωμής που μπορεί να μετατεθεί χρονικά.

Δίδυμοι
Κουραστική περίοδος όπου θα πρέπει να προλάβετε πολλά και να ευχαριστήσετε όλο τον κόσμο. Διαχωρίστε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας θέματα.

Θετική εβδομάδα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Καρκίνος
Έχετε καλύτερες προοπτικές να προωθήσετε τους στόχους αλλά θα κουραστείτε γιατί θα υπάρξουν περιπλοκές και αντιθέσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις και στη χρήση μηχανημάτων.

Λέων
Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Δώστε διέξοδο στην καταπιεσμένη δημιουργικότητά σας!

Παρθένος
Αμυνθείτε απέναντι σε εκείνους που συστηματικά προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.Δουλέψτε σκληρά και αξιοποιήστε το διάστημα αυτό όσο καλύτερα μπορείτε.

Ζυγός
Την εβδομάδα που ξεκινά θα μπορέσετε, με περισσότερη ευκολία, να διευθετήσετε κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις και να απαλλαγείτε από ενοχλητικές υποχρεώσεις.

Σκορπιός
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι έμποροι του ζωδίου σας, θα μπορέσετε να κλείσετε κάποιες συμφωνίες που μέχρι τώρα εκκρεμούσαν.

Τοξότης
Αυτήν την εβδομάδα προσπαθήστε να κινείστε με αυστηρό προγραμματισμό, να αποφεύγετε άσκοπες κινήσεις και περιττά έξοδα.

Θετική εβδομάδα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Αιγόκερως
Εντοπίστε τα παρασκήνια της ζωής σας και μην συζητάτε τα σχέδια σας με ανθρώπους αναρμόδιους και επιπόλαιους. Μην εκνευρίζεστε αν οι άλλοι δεν μπορούν να σας βοηθήσουν.

Υδροχόος
Επαγγελματικά οι συνθήκες βελτιώνονται όσο προσπαθείτε σοβαρά και η οικονομική αναδιοργάνωση έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο.

Ιχθύες
Αποφύγετε σχόλια και παρεξηγήσεις και ανθρώπους που δυσκολεύονται να ακολουθήσουν το ρυθμό σας, ιδιαίτερα αν θέλετε να προβληθείτε επαγγελματικά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share