Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εβδομάδα ανατροπών για πολλά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

18 Οκτωβρίου 2021 07:53
Εβδομάδα ανατροπών για πολλά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς μέχρι το μεσημέρι σε φάση κενής πορείας, από τις 02:24 μέχρι τις 13:04 που περνά στον Κριό. Με το που προχωρά η Σελήνη στον Κριό, αποκτά πιο εξωστρεφή διάθεση, μας προετοιμάζει για δράση και πρωτοβουλίες και η κύρια όψη που σχηματίζει στο υπόλοιπο της μέρας είναι ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που μας επιτρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας. Μπαίνοντας η Σελήνη στον Κριό, θα προετοιμάσει σιγά-σιγά την Πανσέληνο στις 20/10 στο ίδιο ζώδιο. Η παρόρμηση και η βιασύνη θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των ημερών αυτών.

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Άση Μπήλιου:

Κριός

Μέχρι το μεσημέρι προτεραιότητα έχουν οι υποχρεώσεις και οι πρακτικές ανάγκες σας που και ίσως δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να έχετε κέφια. Πιθανώς να βρίσκετε πιο ευχάριστη την προοπτική να χουζουρέψετε λίγο περισσότερο στο κρεβάτι σας. Στην πορεία όμως τα πράγματα διαφοροποιούνται, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας, ζωντανεύει το χαμόγελο και την όρεξη σας για δράση και με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο έχετε κέφι να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ή ακόμη και να φλερτάρετε, αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στη ζωή σας. Ένα πολύ διαφορετικό, πιο κεφάτο και πιο δημιουργικό βράδυ σας περιμένει.

Ταύρος

Το πρωινό είναι πιο ευχάριστο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους φιλικούς σας Ιχθύς. Από το μεσημέρι κι έπειτα αλλάζει λίγο το κλίμα, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Κριό κι έτσι μπορεί να κλείνεστε λίγο, να παίρνετε πολύ προσωπικά αυτά που σας λένε οι άλλοι, είτε στο περιβάλλον της εργασίας σας είτε ακόμη και στον χώρο του σπιτιού. Πριν αντιδράσετε όμως με τρόπο που δεν συνηθίζετε, προσπαθήστε να αναλύσετε τα δικά σας συναισθήματα και γιατί μπορεί να είστε τόσο εύθικτοι σήμερα. Το βραδάκι μπορεί να πρέπει να κάνετε κάποια συζήτηση με έναν συνεργάτη σε πιο προσωπικό τόνο. Ίσως θέλετε να μιλήσετε για πράγματα που σας προβληματίζουν ή να βγάλετε από μέσα σας τα παράπονα σας.

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Μέχρι το μεσημέρι είναι πολύ πιο απαιτητική η μέρα και πιθανώς να συναντήσετε εμπόδια ή αυστηρή κριτική από κάποιους ή μπορεί οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύετε μαζί να μην συνεργάζονται όπως θα θέλατε, προκειμένου να έχετε την αποτελεσματικότητα που επιθυμείτε επαγγελματικά. Από την άλλη, μπορεί σήμερα να σας βαραίνουν κάποια οικογενειακά ζητήματα ή θέματα που αφορούν στο σπίτι. Όλα αυτά μπορεί να κυλήσουν πολύ πιο άνετα τις απογευματινές ώρες με την Σελήνη στον Κριό. Κάποιο τηλεφώνημα με έναν φίλο-η θα σας φτιάξει τη διάθεση και μια βόλτα που θα αλλάξετε παραστάσεις θα βοηθήσει περισσότερο την ψυχολογία σας.

Καρκίνος

Η μέρα ξεκινά πολύ χαλαρά κι ευχάριστα. Το μεσημέρι η Σελήνη μετατοπίζεται στον Κριό και τα θέματα της δουλειάς θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα σας. Μπορεί να σκέφτεστε το μέλλον σας προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε ή μπορεί να έχετε κάποιες επαφές με προϊσταμένους και ανωτέρους στη δουλειά που θα ζητήσουν τη γνώμη σας. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας και θα εισπράξετε την εκτίμηση τους. Ακόμη σήμερα μπορεί να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας δουλειάς ή μιας δικής σας επιχείρησης, αν έχετε κάτι τέτοιο κατά νου να κάνετε μέσα στο επόμενο διάστημα. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας επειδή τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Λέων

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη από τους Ιχθύς μπορεί να σας προβληματίσει λίγο περισσότερο με τα θέματα της καθημερινότητα σας ή με τα οικονομικά σας, όμως στην πορεία της ημέρας η διάθεση σας θα φτιάξει. Βλέπετε η Σελήνη περνά στον Κριό και με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο σάς βοηθά να επικοινωνήσετε πιο σωστά όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν με το άμεσο περιβάλλον σας. Μάλιστα, θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους συνομιλητές σας για τις θέσεις σας, θα έχετε τον έλεγχο στα πράγματα και ακόμη και το πιο δύσκολο θα το παρουσιάσετε σαν να είναι απόλυτα εφικτό. Αν έχετε κάτι δύσκολο να διεκπεραιώσετε σήμερα, προτιμήστε τις απογευματινές ώρες.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο έντονα το βάρος των απαιτήσεων των άλλων και των υποχρεώσεων σας μέχρι το μεσημέρι. Πολλές φορές οι άλλοι απευθύνονται σε σας, διότι έχετε τον μαγικό τρόπο να βάζετε τάξη στο χάος που επικρατεί. Όμως στο τέλος νιώθετε κόπωση, μοιράζοντας τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας σε πολλές πλευρές και δεν μένει για σας η ενέργεια που πρέπει για να κάνετε αυτά που είναι οι δικές σας ανάγκες. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό, στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα και μάλιστα μπορεί να υπάρχει μια επαγγελματική πρόταση με ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Μην κοινοποιήσετε κάτι όμως, αν δεν κλείσει πρώτα η δουλειά! Από την άλλη, προσέξτε συζητήσεις για επαγγελματικο-οικονομικά θέματα, αν βλέπετε ότι ανεβαίνουν οι τόνοι.

Ζυγός

Κάποια ζητήματα που αφορούν στη δουλειά ή τα θέματα της φυσικής κατάστασης θα σας απασχολήσουν μέχρι το μεσημέρι και θα έχετε τη διάθεση να τακτοποιήσετε πρακτικά όποια προβλήματα υπάρχουν. Η ψυχολογία σας μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της τις πρωινές ώρες, όμως στην πορεία με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο ξαναβρίσκετε την καλή σας διάθεση και μπορεί να κάνετε κάποιες επαφές με φίλους και συνεργάτες. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται και για ένα όμορφο ερωτικό τετ α τετ με το ταίρι σας, αφού θα έχετε πολύ καλύτερη διάθεση σε σχέση με το ξεκίνημα της ημέρας.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα προσφέρεται από νωρίς για να φέρετε εις πέρας τα πρακτικά θέματα της δουλειάς σας και να προσεγγίσετε με πιο καθαρό μυαλό και πνεύμα πρακτικότητας τι λειτουργεί και τι όχι, ώστε να πάρετε τις αποφάσεις σας. Θα είστε πιο δυναμικοί και πιο αποφασιστικοί σε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Τις απογευματινές ώρες η όψη Σελήνης-Κρόνου είναι εξαιρετικά βοηθητική, όχι μόνο για τα θέματα της δουλειάς, αλλά και για να πάρετε αποφάσεις για τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Καιρός να ξαναμπείτε σε φόρμα, κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

Τοξότης

Μπορεί το ξεκίνημα της ημέρας να μην σας βρίσκει από πλευράς διάθεσης στα καλύτερα σας, όμως στην πορεία αλλάζουν πολύ τα πράγματα. Ενδεχομένως τις πρωινές ώρες νιώθετε πολύ πιεστικές τις απαιτήσεις των άλλων στη δουλειά ή στο σπίτι ή μπορεί να σας πνίγουν όλες οι υποχρεώσεις που έχετε και δεν μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι. Στην πορεία της ημέρας όμως παίρνετε τα επάνω σας, ορθώνετε ανάστημα και είστε έτοιμοι να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με αυτοπεποίθηση. Να θυμάστε μόνο ότι το σημαντικό στην επικοινωνία με τους άλλους είναι να ακούτε κιόλας αυτά που έχουν να σας πουν.

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Μέχρι το μεσημέρι τα πράγματα εξελίσσονται θετικά και χωρίς μεγάλη πίεση από την πλευρά σας. Τη στιγμή όμως που περνά η Σελήνη στον Κριό, από το μεσημέρι κι έπειτα, αλλάζει η διάθεση σας. Όμως, το χιούμορ σώζει όταν έχουμε να διαχειριστούμε πιο απαιτητικές καταστάσεις στη ζωή μας ή όταν χρειάζεται να κάνουμε παρατηρήσεις ή υποδείξεις στους άλλους. Έτσι μπορεί σήμερα ένας συγγενής, ένας συνεργάτης ή ο-η σύντροφος σας να σας φορτώνουν με δικές τους ανάγκες ή μπορεί να σας αποσπούν από τη δουλειά σας με τις δικές τους απαιτήσεις. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με ηρεμία και χιούμορ. Μερικές φορές οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν ίσως πόσο πιεσμένοι αισθάνεστε και χρειάζεται να το πείτε ξεκάθαρα, βάζοντας τα όρια σας.

Υδροχόος

Μολονότι μέχρι το μεσημέρι έχετε τις καθημερινές και πρακτικές έγνοιες σας και κυρίως αυτές που αναφέρονται στα οικονομικά σας, στην πορεία τα πράγματα βελτιώνονται. Η Σελήνη από τον Κριό συνδέεται με τον Κρόνο στο ζώδιο σας και το απόγευμα προσφέρεται για συζητήσεις, επαφές, ακόμη και για κλείσιμο συμφωνιών. Βέβαια, δεν αποκλείεται να έρχονται σε σας πολλοί φίλοι και γνωστοί για συμβουλές, καθώς καταφέρνετε σε πολλά ζητήματα να έχετε μια πιο σφαιρική άποψη, απλά μην παρασύρεστε και χάνετε πολύτιμο χρόνο από τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις.

Ιχθείς

Στο ξεκίνημα της ημέρας μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι με τη Σελήνη εκτός πορείας στο ζώδιο σας. Προσπαθήστε να μην πέφτετε ψυχολογικά και από το μεσημέρι κι έπειτα, που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και θα κάνει ωραία όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε ό,τι θέλετε. Ακόμη, προσπαθήστε να μην σκέφτεστε για το μέλλον της δουλειάς σας με τους όρους και τις συνθήκες που δουλεύετε σήμερα. Πολλά θα αλλάξουν το επόμενο διάστημα, μην βιάζεστε να βγάλετε τώρα συμπεράσματα. Ένα οικογενειακό ή οικονομικό ζήτημα μπορεί να πάει καλύτερα τις απογευματινές ώρες.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share