Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλος κίνδυνος στο Σαββατοκύριακο για αυτά τα 5 ζώδια

Οι προβλέψεις του αστρολόγου

16 Οκτωβρίου 2021 12:20
Προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλος κίνδυνος στο Σαββατοκύριακο για αυτά τα 5 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε νέα προειδοποίηση προχώρησε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα ζώδια, που μπορεί να αντιμετωπίσουν κινδύνους σε διάφορα «μέτωπα» το Σαββατοκύριακο.

Ο γνωστός αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις του στο elle.gr, αναφέροντας συγκεκριμένα πέντε ζώδια, τα οποία πρέπει να προσέξουν, με την Άση Μπήλιου να σημαίνει επίσης συναγερμό.

Κριός

Μέσα από διαφορετικές εξελίξεις θα λειτουργήσουν οι δημιουργικές σας ιδέες. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις αλλά μην υπερβάλλετε στις δραστηριότητές σας!

Ταύρος

Μην υπολογίζετε σε υποστήριξη που δεν στηρίζεται σε συμφέρον και μην επιδιώκετε συναντήσεις με ανθρώπους που δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τα σχέδιά σας.

Δίδυμοι

Ενδιαφέρον και ίσως αλλαγές στα αισθηματικά σας. Πριν κάνετε οτιδήποτε, βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τι θέλετε και γιατί!

Καρκίνος

Οικονομικά μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε υποθέσεις, να κάνετε επικερδείς συνεργασίες και να κάνετε κάποια περιττά έξοδα που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στον χαρακτήρα σας.

Λέων

Γίνεστε και πάλι το κεντρικό πρόσωπο μιας ιστορίας η οποία ταλαιπώρησε τόσο εσάς, αλλά και άλλα πρόσωπα εξ αιτίας παρεξηγήσεων και κρυφών σκοπιμοτήτων.

Παρθένος

Μην εκτίθεστε συναισθηματικά και μην προσποιείστε απέναντι σε αυτά που σας ενοχλούν! Αποφύγετε σχολαστικότητες που καθυστερούν άδικα τη συνέχεια μιας ενδιαφέρουσας αισθηματικής ιστορίας.

Προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη για το Σαββατοκύριακο

Ζυγός

Οι φίλοι και ο κοινωνικός σας περίγυρος αναλαμβάνουν δράση για να σας ευχαριστήσουν και να σας απασχολήσουν δημιουργικά. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν καταβάλει.

Σκορπιός

Δώστε προσοχή σε μικρές ενοχλήσεις υγείας. Αν και δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, είναι ικανές να σας χαλάσουν τα σημερινά σας σχέδια και να επηρεάσουν τη διάθεσή σας.

Τοξότης

Αρκετές αναμοχλεύσεις σε προσωπικά και αισθηματικά. Ήρθε η ώρα να βάλετε τέλος σε μια άσκοπη υποχρέωσης και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε χωρίς να την σκέφτεστε.

Αιγόκερως

Δείξτε τον καλό σας εαυτό. Είναι ευχάριστο να βλέπετε την έκπληξη στα μάτια των άλλων. Προσέξτε όμως λίγο τα υπάρχοντά σας!

Υδροχόος

Τα αισθηματικά σας είναι στην πρώτη γραμμή. Οι πρόσφατες εξελίξεις μπορεί να σας ενθουσιάζουν, αλλά θέλει ακόμα προσπάθεια για να φτάσετε στο σημείο που θέλετε.

Ιχθύες

Ανταποκριθείτε σε θετικές επιρροές. Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία, τις αλλαγές στο σπίτι και την τακτοποίηση της ακαταστασίας σε όλους τους τομείς που σας έχουν ξεφύγει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share