Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός για το Σαββατοκύριακο από την Άση Μπήλιου: Αγωνία και ανατροπές για αυτά τα 4 ζώδια

Οι προβλέψεις της αστρολόγου

16 Οκτωβρίου 2021 07:46
Συναγερμός για το Σαββατοκύριακο από την Άση Μπήλιου: Αγωνία και ανατροπές για αυτά τα 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου σημαίνει το δικό της συναγερμό για τα ζώδια, με το Σαββατοκύριακο να έχει μπει και, μαζί, τη Σελήνη στους Ιχθύες, φέρνοντας εξελίξεις, που προβλέπει και η Λίτσα Πατέρα.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρει στο asibiliou.gr πως «στο ονειροπόλο και συναισθηματικό περιβάλλον των Ιχθύων, η Σελήνη δεν βοηθά να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, ενώ το μυαλό χάνεται σε διάφορα πράγματα που σκεφτόμαστε ή έχουμε την τάση να ταξιδεύουμε νοερά στον χρόνο ή να ονειρευόμαστε με τα μάτια ανοιχτά».

Κριός

Ακόμη κι εσείς, οι ενθουσιώδεις και εξωστρεφείς Κριοί, χρειάζεστε κάποιες φορές λίγη ξεκούραση παραπάνω, αλλά όσο κι αν το επιθυμείτε αυτό το Σαββατοκύριακο κάποιες υποχρεώσεις ή ανάγκες των άλλων θα παρεμβληθούν και ίσως να μην καταφέρετε να κλέψετε πολύ χρόνο ξεκούρασης. Από την άλλη, μπορεί να είναι κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σας προκαλούν άγχος και αυτό να μην σας επιτρέπει ψυχολογικά να ξεκουραστείτε. Όμως έτσι δεν καταφέρνετε κάτι, αφού με στρες είναι δύσκολη κι η χαλάρωση που επιδιώκετε. Δώστε λοιπόν λίγο χρόνο να επιλύσετε τα δύσκολα και μετά θα δείτε πόσο πιο άνετοι θα νιώθετε και πόσο πιο πολύ θα ξεκουραστείτε, αφού το μυαλό σας θα ησυχάσει. Την Κυριακή ο Ήλιος στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και όπως καταλαβαίνετε είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στον χώρο του σπιτιού. Φυσικά αυτά τα παιχνίδια γίνονται πολλές φορές και υπόγεια και χειριστικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρομάξετε ή να υποχωρήσετε και να δώσετε τη χαρά της χειραγώγησης σε κάποιους. Αντιθέτως ορθώστε το ανάστημα σας, αλλά με τρόπο ήρεμο και χωρίς να μπλέκετε στα δράματα των άλλων. Διατηρήστε τα όρια σας με κάθε τρόπο.

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας κάνει πιο ευαίσθητους και χρωματίζει τα λόγια σας με το συναίσθημα σας. Αυτό όσο όμορφο μπορεί να είναι σε μια προσωπική σχέση, τόσο μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες σε μια επαγγελματική ή σε επαφές με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Επειδή τα λόγια σας μπορεί να βγαίνουν κάπως αφιλτράριστα, προσέξτε πού απευθύνεστε και τι λέτε. Πολύ περισσότερο στον χώρο εργασίας, όταν συζητάτε με προϊσταμένους, ανωτέρους ή όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Οι μέρες δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητικές για τις φιλικές και τις ερωτικές σχέσεις σας. Μάλιστα, αν είστε μόνες-οι μπορεί κάποια-ος να σας κάνει κλικ! Την Κυριακή ο Ήλιος έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης και δυσκολιών στην καθημερινότητα σας και κυρίως στους τομείς της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι θετικό για τον εαυτό σας; Ασχολείστε με όσα πρέπει για να είστε υγιείς ή σας έχουν απορροφήσει τόσο οι έγνοιες, που σταματήσατε να συμπεριφέρεστε καλά ακόμη κι απέναντι σε σας τους ίδιους; Μήπως μπροστά στις φιλοδοξίες και την ανάγκη σας για αναγνώριση, θυσιάζετε κάθε μέρα λίγη από την πνευματική ή ψυχική σας ισορροπία; Όλα αυτά είναι καλό να τα σκεφτείτε και ενδεχομένως να προσπαθήσετε κάπως να αλλάξετε κάποιες συμπεριφορές.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας ή στα θέματα του σπιτιού εξ αντανακλάσεως. Σίγουρα δεν είναι η πιο χαλαρή Σελήνη για το δικό σας ζώδιο και πάντα μπορεί να νιώθετε πιο αμήχανοι όταν οι άλλοι έχουν μια συναισθηματική υπερχείλιση, ενώ εσείς τουλάχιστον στα επαγγελματικά είστε πιο ψύχραιμοι. Από την άλλη, ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο σας αποκαλύπτεται κάτι που σας δίνει το απαραίτητο κομμάτι που έλειπε από το παζλ στα επαγγελματικά σας. Πιθανώς όμως να υπάρχει μια έκπληξη και σε οικονομικό επίπεδο, που να έρχεται σαν από μηχανής θεός και να λύσει ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Το βράδυ του Σαββάτου προσέξτε λίγο παραπάνω σε μια ερωτική σχέση και μην εστιάζετε μόνο στις διαφορές με το ταίρι σας, αλλά και σε όλα όσα σας ενώνουν. Την Κυριακή η κόντρα ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε μια ερωτική ή φιλική σχέση. Μπορεί να είναι μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει καιρό και που νιώθετε ότι πλέον σας κάνει να ασφυκτιάτε. Ίσως λοιπόν πρέπει, αντί να αγωνιάτε γι’ αυτή τη σχέση ή να νιώθετε θυμό, να μιλήσετε με το άλλο άτομο και να καταλάβετε τι συμβαίνει ακριβώς. Μπορεί χωρίς να το καταλαβαίνετε να έχετε κάνει κι εσείς κάποια λάθη και χρειάζεται να τα παραδεχτείτε, για να υπάρχει μια πιο υγιής συνέχεια.

Καρκίνος

Οι όψεις της Σελήνης από τους Ιχθύς σάς κάνουν πιο πρόθυμους να βγείτε εκτός «του κουτιού» αυτό το Σαββατοκύριακο και να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο ή να πειραματιστείτε με διαφορετικές μεθόδους σε θέματα που αφορούν στη δουλειά ή στις σπουδές αν είστε νεότεροι σε ηλικία. Είναι ακόμη εξαιρετικές μέρες για να εξερευνήσετε τις δυνατότητες που σας δίνει η τεχνολογία, προκειμένου να κάνετε κάποιες αγορές ή να χρησιμοποιήσετε έξυπνες εφαρμογές που θα κάνουν τη δουλειά ή τη ζωή σας πιο εύκολη στο μέλλον. Αυτό το γουηκέντ, εκτός από απρόβλεπτοι, μπορεί να είστε και πιο ανοιχτοί στους άλλους και να νιώθετε πιο ισχυρούς τους δεσμούς που σας δένουν. Και τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ευχάριστα, αν δεν υπήρχε στη γωνία την Κυριακή ένας Πλούτωνας, που σας δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση, άγχος ή μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια θυμό. Ενδεχομένως όλο αυτό να αφορά τον σύντροφο σας, μπορεί όμως κι έναν στενό συγγενή, ενδεχομένως μια γυναίκα, για παράδειγμα τη μητέρα σας. Μπορεί η αφορμή να είναι κάτι μικρό, μια λέξη, ένα σχόλιο, μια περίεργη ματιά, κάτι το οποίο μπορεί να σας παρασύρει σε ένα ξέσπασμα, που το πιθανότερο είναι ότι έχει τις ρίζες του σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό. Αντί να το κρύψετε κάτω από το χαλάκι όμως, προσπαθήστε να το επιλύσετε επιτόπου.

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου απαιτεί να σκεφτείτε και να προσεγγίσετε με διαφορετικό ίσως τρόπο τις καθημερινές σας συνήθειες, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε ή μελετάτε. Δεν χρειάζονται τεράστιες αλλαγές. Χρειάζεται μια νεωτεριστική προσέγγιση στα πράγματα, για να αποδώσουν καλύτερα τόσο στη δουλειά όσο και στο διάβασμα για όσες-ους είναι σε φάση εκπαίδευσης. Από την άλλη η Σελήνη, μέσα στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, μπορεί να φέρει κάποια απρόβλεπτα νέα. Κάποια χρήματα που σας επιστρέφονται, μια βοήθεια ή μια χρηματοδότηση, ένα μπόνους, χωρίς φυσικά να αποκλείεται κι ένα έκτακτο έξοδο που ίσως χρειαστεί να κάνετε. Το βράδυ του Σαββάτου προσοχή σε μια ερωτική σχέση, διότι μπορεί να υπάρχει νευρικό κλίμα. Την Κυριακή ο Ήλιος κοντράρεται με τον Πλούτωνα. Χρειάζεται να προσέξετε ιδιαιτέρως σε αυτά που θα πείτε, την κριτική που θα ασκήσετε σε άλλους, την «κοινωνική κριτική» στην οποία θα συμμετέχετε ενδεχομένως και μυστικά. Εννοείται ότι είναι από τις μέρες που δεν πρέπει να αποκαλύψετε μυστικά δικά σας ή άλλων, ενώ μπορεί να υπάρξει μια ρωγμή στην εμπιστοσύνη που μπορεί να έχετε σε κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Ακόμη, αποφύγετε να εμπλακείτε σε μάχες άλλων.

Παρθένος

Η Σελήνη περνώντας στους Ιχθύς κάνει προτεραιότητα τις σχέσεις σας αυτό το Σαββατοκύριακο, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Αυτό φυσικά σημαίνει αυξημένες απαιτήσεις από όλους προς το πρόσωπο σας κι εσείς ακόμη μια φορά να χρειάζεται να κουβαλήσετε ευθύνες και υποχρεώσεις άλλων. Όμως το εξάγωνο με τον Ουρανό μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα, αν το αξιοποιήσετε αντιστρέφοντας τα πράγματα, δηλαδή να ζητήσετε εσείς βοήθεια από τους άλλους. Όσο κι αν είναι δύσκολο να δείξετε «αδύναμοι», δεν είναι κακό μερικές φορές να δεχόμαστε βοήθεια. Ακόμη, το Σάββατο το βράδυ, που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, μπορεί να μάθετε κάτι αποκαλυπτικό για ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον σας ή να σας απασχολήσει ένα οικογενειακό θέμα. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε, ας πούμε, κάτι που δεν είχατε υπολογίσει στη δουλειά ή ως χάρη σε κάποιον κι όλο αυτό, μολονότι μπορεί να το δεχτείτε αρχικά, στην πορεία να το μετανιώσετε, διότι καταπιέζεστε. Από την άλλη, αιτία καταπίεσης μπορεί να είναι ένα οικονομικό ζήτημα, ένας λογαριασμός που σας πιέζει ξαφνικά ή ακόμη μπορεί να είναι και μια ερωτική σχέση. Μπορεί να βιώνετε μια περίεργη κατάσταση στα ερωτικά σας, να παίζει μια εμμονή με ένα πρόσωπο του παρελθόντος που ίσως δεν το έχετε ξεπεράσει εντελώς. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα, για να μην χαλάσετε πολύ χρόνο σε κάτι που είναι παρελθόν και δεν αλλάζει πλέον.

Άση Μπήλιου προβλέψεις Σαββατοκύριακου

Ζυγός

Κάποιες απρόβλεπτες, αλλά μικρές, αλλαγές μπορεί να προκύψουν αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπητοί μου Ζυγοί στην καθημερινότητα σας με τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη. Αυτές μπορεί να αφορούν τόσο στον χώρο της δουλειάς όσο και στην οικογένεια. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και δείτε το σαν μια άσκηση ετοιμότητας ή σαν έναν τρόπο για να μάθετε κάτι καινούριο στη ζωή σας. Είναι μια μέρα που ίσως βγείτε εκτός χρόνου σε κάτι προγραμματισμένο ή που μπορεί ξαφνικά να προκύψει κάτι μη αναμενόμενο. Χωρίς να είναι δύσκολη η μέρα, ίσως χρειαστεί να είστε λίγο πιο υπομονετικοί. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας περισσότερο άγχος ή ένταση, όχι απαραίτητα γιατί θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, αλλά μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα ή απογοήτευση και θυμός που έχετε συσσωρεύσει εδώ και καιρό. Όλο αυτό μπορεί να απευθύνεται στην οικογένεια σας ή μπορεί η αιτία να είναι ένα ακίνητο, ακόμη και το σπίτι σας που να δημιουργεί προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, αν κάτι δεν σας αρέσει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπιεστείτε και να μην εκφράσετε το συναίσθημα σας. Δεν αγαπάτε να «σπάτε» αυγά, ούτε να έρχεστε αντιμέτωποι ειδικά με ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά ίσως με λίγη διπλωματία και ευελιξία βγάλετε από μέσα σας αυτό που νιώθετε και δεν χαλάσετε και τη διάθεση, αλλά και τις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Μια ιδιαίτερα δημιουργική μέρα ξημερώνει για σας αγαπητοί μου Σκορπιοί, το Σάββατο, και θα έχετε έμπνευση, αλλά και καλές ιδέες τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε με ό,τι καταπιάνεστε, είτε στη δουλειά είτε στις σπουδές. Ακόμη, μπορεί να έχετε κάποιο ευχάριστο νέο για τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Ίσως είναι από τις πιο άνετες και όμορφες μέρες αυτής της εβδομάδας, που ακόμη κι ο παράγοντας «απρόβλεπτο» που δημιουργεί η όψη Σελήνης-Ουρανού, μπορεί να έχει θετική επιρροή στην καθημερινότητα σας. Ευνοούνται ακόμη και τα συναισθηματικά σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας κάνει κλικ και ένα άτομο από αυτά που επικοινωνείτε μέσω κοινωνικών δικτύων ή είναι στον χώρο που κινείστε καθημερινά. Την Κυριακή ο Ήλιος, στην κόντρα του με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, φορτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε σας και έναν συνεργάτη ή έναν φίλο ή ακόμη και ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Το να κάνετε ότι δεν το βλέπετε είναι σαν να παρατείνετε ακόμη περισσότερο τη δυσκολία ανάμεσα σας. Από την άλλη, το να παραπονιέστε σε τρίτα άτομα ή να συμμετέχετε σε κουτσομπολιά τρίτων δεν θα βοηθήσει πουθενά. Ίσως αν πλησιάσετε το άτομο με το οποίο έχετε πρόβλημα χωρίς επιθετική διάθεση, αλλά με διάθεση να ειπωθούν αλήθειες, μπορεί να ρίξετε φως σε μια κατάσταση και η σχέση σας να βελτιωθεί.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ μέσα σας μπορεί να ψάχνετε ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σκέφτεστε και πιστεύετε και σε αυτό που αισθάνεστε. Το Σάββατο αυτά τα δυο μπορεί να μην κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που σας συμβαίνει.

Τα οικονομικά για άλλη μια φορά φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν έντονα, ίσως γιατί μπορεί να προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη ή ένα έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει. Με λίγη πειθαρχία και καλή οργάνωση όμως θα το αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Απλά μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα αγοράζοντας ό,τι σας γυαλίζει. Την Κυριακή το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σας προσγειώνει στα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείτε, προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια και τα όνειρα σας. Κυρίως το κομμάτι που αναφέρεται στα οικονομικά σας. Μπορεί να έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά αυτή τη στιγμή να λείπουν οι κατάλληλοι πόροι για να τα κάνετε πραγματικότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα πράγματα δεν θα αλλάξουν στην πορεία. Τώρα όμως μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο φτάνει το πόδι σας και σαφώς μην στηρίζεστε σε βοήθειες άλλων. Σήμερα προσοχή και στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή φίλους.

Αιγόκερως

Το Σάββατο ίσως είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για σας, καθώς από το πρωί έχετε απίστευτη ενέργεια και μπορείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας πιο εύκολα, όσες κι αν είναι. Η διαίσθηση σας δουλεύει ρολόι, μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να κάνετε και τις σωστές κινήσεις. Η μέρα έχει έμφαση στην επικοινωνία και θα νιώθετε πιο ζωηροί και ενθουσιώδεις στις επαφές σας με τους άλλους. Μάλιστα, αν έχετε κάτι δύσκολο να τακτοποιήσετε ή χρειάζεται να κάνετε κάποιες συναλλαγές, προτιμήστε το Σάββατο που σας ταιριάζει περισσότερο ενεργειακά. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα κάπως εκρηκτική, κυρίως όταν νιώθετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό τρόπο στη δική σας δουλειά. Αν το δείτε με την απαραίτητη ψυχραιμία και δεν το θεωρήσετε επίθεση ή κακή κριτική, τότε μπορεί όντως να επωφεληθείτε από κάτι που θα ακούσετε. Όμως αν σας κάνουν κάποια παρατήρηση ή νιώσετε ότι πάει να γίνει ένα παιχνίδι ελέγχου εις βάρος σας, τότε τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ δύσκολα και να κορυφωθεί περαιτέρω η κατάσταση. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι.

Υδροχόος

Το Σάββατο είναι μια βοηθητική μέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις καθημερινές σας ρουτίνες, τη δίαιτα, την άσκηση, να οργανώσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας και να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να νιώθετε ικανοποιημένοι, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω ή να σας μαγειρέψετε το αγαπημένο σας φαγητό. Είναι από τις μέρες που ξαφνικά μπορείτε να βρείτε λύση σε ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Ακόμη, επειδή η Σελήνη θα βρίσκεται μέσα στον τομέα των οικονομικών, ενδέχεται να προκύψει και μια οικονομική βοήθεια ή μια πληροφορία θετική για ένα οικονομικό θέμα που σας ζόριζε. Ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να ζητήσει τη βοήθεια σας ή απλώς να θέλει κάποιον να μιλήσει. Με τάσεις φυγής έρχεται η Κυριακή με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα κι αυτό γιατί μπορεί να βιώνετε μια πιο βαριά ατμόσφαιρα στον χώρο της δουλειάς σας ή να υπάρχει κάτι άλλο που επιβαρύνει την ψυχολογία σας και να σας καταπιέζει αυτή τη στιγμή και δεν μπορείτε να το επιλύσετε. Βέβαια, τις περισσότερες φορές οι τάσεις φυγής δείχνουν ότι κάτι άλλο υπάρχει μέσα μας, που χρειάζεται να το δούμε πιο προσεκτικά και σε βάθος. Άλλωστε φεύγοντας από κάπου, δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζετε να κουβαλάτε το πρόβλημα μαζί σας. Φανείτε προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, διότι χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να κάνετε κάποια παρατήρηση σε κάποιον και να το πάρει πολύ προσωπικά, δημιουργώντας ένα επεισόδιο που δεν θα επιθυμούσατε να αντιμετωπίσετε.

Ιχθείς

Η Σελήνη επιστρέφει στο μηνιαίο ταξίδι της πίσω στο ζώδιο σας και το Σάββατο -με τις όψεις που σχηματίζει- θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα που αφορούν την οικογένεια σας και τα επαγγελματικά σας. Ταυτόχρονα όμως θα έχετε και πιο εξωστρεφή διάθεση και θα θέλετε να μοιραστείτε πράγματα που σας αφορούν και με τους φίλους ή ακόμη και τους γνωστούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να πιάσετε και την κουβέντα με ένα άγνωστο άτομο προς εσάς και κάπως να νιώσετε κολακευμένες-οι. Η όψη αυτή ευνοεί και τα virtual φλερτ! Αρκετή σύγχυση μπορεί να σας δημιουργεί η Κυριακή, καθώς κάτι σας κρατά πίσω από μια ενδεχόμενη σχέση ή συνεργασία. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόσωπο, το οποίο ίσως έχει δείξει το ενδιαφέρον του προσωπικά ή επαγγελματικά, αλλά είστε κάπως πιο καχύποπτοι απέναντι του, χωρίς να ξέρετε αν πρέπει να το εμπιστευθείτε. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό το πρόσωπο, είτε από δικούς του ανθρώπους είτε ακόμη κάνοντας και τις κατάλληλες ερωτήσεις κι από το ίδιο. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει ένα οικονομικό θέμα το οποίο μπορεί να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά. Ή τα οικονομικά μπορεί να μπαίνουν εμπόδιο σε μια συνεργασία με ένα άτομο, ακόμη και του φιλικού σας περιβάλλοντος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share