Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αστρολογική ανατροπή από την Άση Μπήλιου: Ραγδαίες εξελίξεις για όλα τα ζώδια!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

15 Οκτωβρίου 2021 09:45
Αστρολογική ανατροπή από την Άση Μπήλιου: Ραγδαίες εξελίξεις για όλα τα ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Μια πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα μπορεί να κάνει τη διαφορά σήμερα. Ο Ήλιος σχηματίζει μια από τις πιο όμορφες όψεις στην αστρολογία, ένα τρίγωνο με τον τυχερό Δία, δίνοντας μας ελπίδα τουλάχιστον να αντέξουμε στις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Από την άλλη, η Σελήνη σχηματίζει κι αυτή σύνοδο με τον Δία και θετικές όψεις με Ήλιο και Άρη, κάνοντας την Παρασκευή ίσως την πιο θετική μέρα της εβδομάδας για όλους και κυρίως για τα ζώδια του αέρα. Η μέρα ευνοεί τις συνέργειες, τις παρέες, την κοινωνικότητα. Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τότε οι στόχοι επιτυγχάνονται πιο εύκολα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Κριός

Μια μέρα με ισχυρές επιδράσεις η σημερινή, καθώς σχηματίζεται το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, σε ένα φιλικό σας ζώδιο και σας παρέχει ένα ασφαλές πλαίσιο για να κινηθείτε σήμερα και να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Για σας τους Κριούς, η όψη του Δία με τον Ήλιο, θα μπορούσε να σημαίνει θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας προσωπικούς κι επαγγελματικούς, τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες, την προσωπική σας ζωή. Ακόμη, μπορεί να προκύψει μια πρόταση επαγγελματικής φύσης με όφελος και στα οικονομικά σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να βρείτε έναν σύμβουλο, έναν δικηγόρο, γιατρό, λογιστή, κάποιον που θα σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε με μια εκκρεμότητα που μπορεί να έχετε. Επίσης, είναι μια μέρα που γιορτάζει τη συλλογική δουλειά, τη φιλία και δίνει αισιοδοξία για την υλοποίηση των στόχων σας.

Ταύρος

Μικτές οι επιρροές σήμερα αγαπητοί Ταύροι, αφού από τη μια έχουμε μια από τις καλύτερες όψεις του φθινοπώρου, το τρίγωνο Ήλιου-Δία και ταυτόχρονα η Σελήνη είναι σε μια κόντρα θέση προς το δικό σας ζώδιο στον Υδροχόο, άρα κάποιες συνθήκες μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολες. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνδέει τον τομέα της καθημερινότητας με τον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις. Σήμερα μπορεί να λάβετε ηθική ικανοποίηση στον χώρο της δουλειάς, ακούγοντας μια θετική κριτική ή μπορεί ακόμη να μάθετε νέα για μια προαγωγή. Θετικά μπορεί να πάει κι ένα θέμα που αφορά την υγεία αν ψάχνετε τον κατάλληλο ιατρό ή θεραπεία.

Δίδυμοι

Μια από τις πιο θετικές όψεις σχηματίζονται σήμερα και μάλιστα σε ζώδια του αέρα όπως το δικό σας και μπορεί να είστε αποδέκτες μιας θετικής εξέλιξης στη ζωή σας. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία, ειδικά για κάποιους από σας, μπορεί να είναι πολύ τυχερό. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας, μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. Ακόμη, αν ασχολείστε επαγγελματικά με τον χώρο της επικοινωνίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των εκδόσεων, τον κόσμο του διαδικτύου ή της διαφήμισης, μπορεί να έχετε θετικές προοπτικές. Έρωτας, δημιουργία και παιδιά μπορεί να είναι αιτία χαράς τη σημερινή μέρα ή αυτή την περίοδο γενικότερα. Αξιοποιήστε τη μέρα στο έπακρο.

 Αστρολογική ανατροπή από την Άση Μπήλιου: Ραγδαίες εξελίξεις για όλα τα ζώδια!

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο, δημιουργώντας μεγαλύτερη αναμόχλευση στα συναισθήματα σας. Όμως η σημερινή μέρα είναι κι από τις πιο τυχερές του φθινοπώρου για κάποιους. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνδέει για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο τα θέματα της οικογένειας, των ακινήτων, της συγκατοίκησης, των νέων ξεκινημάτων, με τον τομέα των οικονομικών. Είναι μια ιδανική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε ένα βιογραφικό, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια ίσως κι από κάποιο άτομο της οικογένειας σας, να βρείτε τον κατάλληλο τεχνικό αν θέλετε να κάνετε μια επιδιόρθωση ή να βρείτε το κατάλληλο σπίτι αν ψάχνετε να μετακομίσετε.

Λέων

Η σημερινή μέρα φαίνεται ότι κρύβει για κάποιους ευχάριστες εκπλήξεις. Βλέπετε, ο Ήλιος σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Δία, μια από τις τυχερές όψεις του φθινοπώρου. Αν σκεφτείτε ότι ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης σας, μόνο θετικά μπορεί να σας συμπεριφερθεί αυτή η όψη. Για σας ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, το μεταφορικό σας μέσο, τις μετακινήσεις, τις σπουδές, τη μετεκπαίδευση, τα σεμινάρια, ενώ μπορεί να έχετε και κάποια θετική είδηση ή πληροφορία και για κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Ακόμη, ευνοεί συμφωνίες και συζητήσεις με μελλοντικούς συνεργάτες ή και αποφάσεις με τον σύντροφο σας για την εξέλιξη της σχέση σας.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι από τις καλύτερες του φθινοπώρου, καθώς ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Δία κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για κάποιες από τις εξελίξεις στη ζωή σας. Τα θετικά νέα μπορεί να αφορούν στα οικονομικά, γι’ αυτό ίσως πρέπει να αξιοποιήσετε την ημέρα για οικονομικές συζητήσεις, συμφωνίες. Από την άλλη, μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τους συνεργάτες, τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματικές ή ακόμη και καλά νέα για θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη τη σημερινή μέρα, διότι γενικώς σπανίζουν τέτοιες μέρες τη φετινή χρονιά.

Ζυγός

Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου-Δία, με τον Ήλιο ακόμη στο ζώδιο σας καθώς γιορτάζετε τα γενέθλια σας, είναι από τις καλύτερες μέρες του φθινοπώρου. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, τους νέους, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας. Μπορείτε, ας πούμε, να κάνετε ένα τσεκ απ, έναν έλεγχο υγείας μια μέρα όπως η σημερινή ή να συζητήσετε τις προοπτικές των επαγγελματικών σας με κάποιον συνεργάτη, προϊστάμενο, κάποιον που έχει λόγο για τη δουλειά σας. Στις θετικές εξελίξεις της μέρας συμβάλλει κι η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο, οπότε αξιοποιήστε τη μέρα στο έπακρο.

Σκορπιός

Ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Δία και κάποιοι από σας μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την ψυχολογία σας, την υγεία σωματική και πνευματική. Πάντα αυτή η συνάντηση Ήλιου-Δία προσφέρει αισιοδοξία και παρά τα δύσκολα που βιώνουμε όλοι αυτή την εποχή, δεν αφήνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο να σβήσει. Μπορεί να λάβετε μια απάντηση που περιμένατε σήμερα ή ακόμη να κάνετε βήματα προόδου και συμφιλίωσης με ένα άτομο από το στενό σας περιβάλλον που πιθανώς η σχέση σας είχε δοκιμαστεί στο παρελθόν.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα κυριαρχείται από το ευοίωνο και τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία και καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε τόσο σε θέματα στόχων, συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους, όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, την επιμόρφωση, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς και των ταλέντων σας, τη βελτίωση σχέσεων με συγγενείς και φίλους, αλλά ακόμη και για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας τις επόμενες ημέρες και να κερδίσετε χρόνο. Η Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί βοηθητικά κι εκείνη κι έτσι μπορεί να έχετε καλά αποτελέσματα στις προσπάθειες σας.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία είναι η σημαντική σημερινή επιρροή της ημέρας. Είναι ίσως από τις λίγες ημέρες του μήνα που μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις και ειδήσεις τόσο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, τις σπουδές σας, τα νομικά θέματα, τις εκδόσεις, το διαδίκτυο, αλλά και την καριέρα. Αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε βιογραφικά, να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία, η σημερινή μέρα είναι σίγουρα από τις πιο θετικές. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Υδροχόο και σας καλεί να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτοπεποίθηση.

 Αστρολογική ανατροπή από την Άση Μπήλιου: Ραγδαίες εξελίξεις για όλα τα ζώδια!

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα με το τρίγωνο Ήλιου-Δία είναι από τις θετικές του μήνα, τόσο για θέματα που σχετίζονται με την προώθηση των επαγγελματικών σας, τη διαφήμιση της δουλειάς ή των ταλέντων σας, τις σπουδές, τις επαφές με ξένους ή εξωτερικό, το μέλλον σας γενικότερα. Είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό ή να ζητήσετε μια χάρη από κάποιον ανώτερο στη δουλειά, ακόμη όμως και για να έχετε ένα ευχάριστο οικονομικό νέο. Μπορεί αν έχετε κοινό πορτοφόλι με τον σύντροφο σας να προκύπτει μια ευχάριστη εξέλιξη στα δικά του οικονομικά κι εσείς να επωφελείστε εμμέσως. Αν θέλετε να κάνετε ένα διακανονισμό με το δημόσιο ή κάποιο πιστωτικό ίδρυμα μπορείτε άνετα σήμερα να προχωρήσετε.

Ιχθείς

Θετικό είναι το τρίγωνο Ήλιου-Δία, μια όψη που κυριαρχεί στη σημερινή μέρα και που μπορεί να σας ευνοήσει τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και σε θέματα σχέσεων, συνεταιρισμών, προσδιορισμού νέων στόχων σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, σε θέματα ερωτικών σχέσεων και γνωριμιών. Βέβαια ίσως πρέπει οι κινήσεις σας να είναι κάπως διακριτικές ή ίσως και μυστικές σήμερα, για να επωφεληθείτε όσο το δυνατό περισσότερο. Η Σελήνη στον Υδροχόο παραπέμπει και σε μια μέρα που μπορεί να σκέφτεστε το παρελθόν ή να συναντάτε ανθρώπους που έπαιξαν κάποιο ρόλο στο παρελθόν στη ζωή σας.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share