Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

15 Οκτωβρίου 2021 07:00
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την Λίτσα Πατέρα να προειδοποιεί ότι έρχεται «περίεργος» Νοέμβριος και να χτυπάει καμπανάκι για συγκεκριμένα ζώδια τα οποία πρέπει να προσέξουν.

 Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 12 Οκτωβρίου;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σε ωθήσει σήμερα σε σημαντικές, σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές σου! Επιπλέον, αν έχεις μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις πρωτοβουλία!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα γλυκάνει με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία, γεγονός που θα σε ανακουφίσει! Επίσης, φροντίζεις τον εαυτό σου και ανανεώνεσαι ψυχικά, αλλά και εμφανισιακά!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σου προσφέρει σίγουρα καλοπέραση, διασκεδάσεις, τύχη, απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργικότητα και απίστευτη λάμψη! Μπορείς πια να κατακτήσεις κάθε σου στόχο, ΄όσο υψηλός κι αν είναι, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν θελήσεις ή επιδιώξεις!

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία σκοπούς, στόχους και επιθυμίες, που έχουν να κάνουν με το σπίτι, τα ακίνητα και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές προβληματικές σχέσεις!

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, ευνοούνται απόλυτα κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, αλλά και σχέσεις με αδέλφια ή γείτονες! Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και αλλάζει τα δεδομένα σου!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη, γήινη γοητεία σου! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη! Απόλαυσε το, χωρίς έπαρση!

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς της ζωής σου, με το μέρος σου! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα έρθει στην ζωή σου και να κάνεις επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις πλέον! Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις άμεσα!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, έρχονται σήμερα θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους. Με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν, σου βρίσκουν λύσεις, αποφέροντας σου σημαντικά οφέλη!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τους αγώνες σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, σου προσφέρει άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις ή επιχειρήσεις σήμερα! Οι συγκυρίες μέσα από κοινωνικές επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να αισιοδοξείς ξανά, να ταξιδέψεις και να περάσεις όμορφα!

Ιχθύς

Η τύχη είναι με το μέρος σου φίλε Ιχθύ σήμερα, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που θες να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη, σε ό,τι κι αν θελήσεις να κάνεις ή να διεκδικήσεις την σημερινή ημέρα! Να έχεις θέληση και δύναμη, για κάθε σου «θέλω» και θα πετύχεις!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share