Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Κώστα Λεφάκη: Αυτό το ζώδιο κινδυνεύει άμεσα με χωρισμό!

Μεγάλη προσοχή

14 Οκτωβρίου 2021 13:01
«Βόμβα» από Κώστα Λεφάκη: Αυτό το ζώδιο κινδυνεύει άμεσα με χωρισμό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αστρολογική «βόμβα» έριξε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες, που θα αντιμετωπίσουν αρκετά ζώδια σήμερα (14/10), με ένα εξ αυτών μάλιστα να κινδυνεύει μέχρι και με χωρισμό.

Ο γνωστός αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις του στο Elle.gr, αναφέροντας τις εξελίξεις που θα υπάρξουν σε αισθηματικά, επαγγελματικά και όχι μόνο, με τη Βίκυ Παγιατάκη να βλέπει κίνδυνο για τέσσερα ζώδια.

Κριός

Ελέγξτε την ανασφάλειά σας και σκεφτείτε περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο θα πείτε αυτά που θέλετε χωρίς να βλάψετε τον εαυτό και την σχέση σας.

Ταύρος

Οικονομικά, φροντίστε να είστε ευέλικτοι και αποτελεσματικοί. Οι ανταγωνισμοί δεν θα σας βοηθήσουν στις ενέργειές σας.

Δίδυμοι

Κρατήστε μυστικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η απερίσκεπτη εμπιστοσύνη μπορεί να σας κοστίσει!

Καρκίνος

Χρειάζεται να είστε συνεπείς στην εργασία και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, ενώ κάποιες φορές, μπορεί να νιώσετε και αδικημένοι από τις εξελίξεις.

Λέων

Το σκηνικό αλλάζει και είναι πιθανόν να ανακαλύψετε νέους τρόπους εργασίας ή να ανανεώσετε το αντικείμενο στο οποίο απασχολείστε.

Παρθένος

Εκεί που θεωρούσατε ότι είχατε τακτοποιήσει τις υποθέσεις σας, φαίνεται να αλλάζουν κάποια δεδομένα και σας αναγκάζουν να επαναλάβετε κάποιες προσπάθειες.

Κώστας Λεφάκης κίνδυνος χωρισμού για ένα ζώδιο

Ζυγός

Φροντίστε να μην είστε συναισθηματικά ευάλωτοι στο περιβάλλον σας, ούτε να είστε απόλυτοι και βιαστικοί στα συμπεράσματά σας!

Σκορπιός

Δείξτε σύνεση και οργανωτική ικανότητα, ιδιαίτερα εσείς οι οποίοι έχετε υφιστάμενους. Ένα μικρό θέμα υγείας μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση.

Τοξότης

Αισθηματικά μην αναβάλλετε αυτό που θέλετε να κάνετε και φροντίστε να είστε σαφείς στην επικοινωνία και στις επιδιώξεις σας. Οι σχέσεις σας μπορούν να βελτιωθούν με την κατάλληλη συμπεριφορά!

Αιγόκερως

Υποθέσεις που θεωρούσατε τακτοποιημένες χρειάζονται επιμέλεια και γεννούν δεύτερες σκέψεις όσον αφορά στα καλώς καμωμένα του παρελθόντος.

Υδροχόος

Ένας απωθημένος έρωτας έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά έχετε μάθει το μάθημά σας και δεν υποκύπτετε εύκολα στην γοητεία του.

Ιχθύες

Αυτό που μπορεί να σας σώσει από δυσάρεστες εξελίξεις, δεν παύει να λειτουργεί αρνητικά για τον ψυχισμό σας. Δείξτε το απαραίτητο θάρρος και μιλήστε λογικά και καθαρά!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share