Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Τα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα και δημιουργούν φιλίες που διαρκούν μια ζωή - Δεν τους χωρίζει τίποτα

Φίλοι για πάντα

13 Οκτωβρίου 2021 22:37
Τα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα και δημιουργούν φιλίες που διαρκούν μια ζωή - Δεν τους χωρίζει τίποτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάποια ζώδια ταιριάζουν τόσο πολύ στον χαρακτήρα που μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι για μια ζωή.

Οι φίλοι μας είναι από τις σπουδαιότερες σχέσεις της ζωής μας καθώς είναι αυτοί που τους επιλέγουμε και που στέκονται στο πλευρό μας, στις δύσκολες και στις ευχάριστες στιγμές μας.

Είναι οι δικοί μας άνθρωποι που μάς καταλαβαίνουν χωρίς καν να τους εξηγήσουμε πολλά. Σε αυτούς μοιραζόμαστε τα πάντα: τα εύκολα, τα δύσκολα, τις χαρές και τις λύπες μας.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ζωδιακοί φίλοι;

Φίλος είναι αυτός που ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι εκεί για σένα, να σε υποστηρίξει, να σε ακούσει και να σε συμβουλέψει, ανεξάρτητα αν μιλάτε κάθε μέρα ή αν συναντιέστε συχνά. Είναι αυτός που σε γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα και θα σε συγχωρέσει ακόμα κι αν έκανες λάθος. Γι’ αυτό και η προδοσία από φίλους είναι η πιο σκληρή από κάθε άλλη.

Eχεις μήπως παρατηρήσει ότι σχεδόν όλοι οι φίλοι σου κινούνται γύρω από τα ίδια ζώδια;

Καρκίνος με Τοξότη

Ο καλύτερος φίλος του Καρκίνου είναι ο Τοξότης. Πρόκειται για δύο ζώδια που αγαπούν την οικογένεια και τη διασκέδαση και το χιούμορ είναι ένα από τα κοινά τους στοιχεία. Έχουν έναν πολύ ισχυρό δεσμό μεταξύ τους και είναι πολύ προστατευτικοί ο ένας με τον άλλον. Το καλό με τους Καρκίνους είναι ότι αντιμετωπίζουν τους φίλους σαν οικογένεια και ο Τοξότης είναι σίγουρα ο καλύτερός του φίλος. Ο Τοξότης βοηθάει τον Καρκίνο να βγει από το καβούκι του, να δοκιμάσει νέα πράγματα και να γνωρίσει νέους ανθρώπους.

Ταύρος με Ιχθύ

Ο Ταύρος ταιριάζει με τον Ιχθύ, γιατί ο ένας κατανοεί τον άλλον σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Ο Ιχθύς στηρίζει τον Ταύρο, ιδιαίτερα όταν είναι σε ένταση, ενώ τον βοηθά πάντα να δει τα πράγματα που τον δυσκολεύουν από μια άλλη οπτική. Ένας Ιχθύς που κάνει φιλίες δύσκολα, δένει με τον Ταύρο ακριβώς γιατί εκτιμάει την αφοσίωση.

Δίδυμος με Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως πάντα θα είναι στο πλευρό του Διδύμου για να τον προσγειώσει. Μόνος αυτός μπορεί να δαμάσει το ανήσυχο πνεύμα του. Ο Αιγόκερως είναι υποστηρικτικός και πολύ ρεαλιστής για όσα συμβαίνουν στον Δίδυμο. Ο Αιγόκερως είναι ο φίλος που θα είναι πάντα κοντά σου, για να σου δίνει τις σωστές συμβουλές του, σαν να είναι ο πατέρας σου. Και ο Δίδυμος πάντα θα τον ακούει με απόλυτη αφοσίωση σε όσα του λέει.

Λέων με Ζυγό

Αυτά τα δύο ζώδια περνούν πολύ καλά μαζί. Μπορούν να γίνουν δύο πολύ καλοί φίλοι, γιατί βλέπουν τις διαφορές τους και ό ένας σέβεται τη διαφορετικότητα του άλλου. Ρίχνουν πολύ γέλιο οι δυο τους.

Σκορπιός με Κριό

Ο ειρηνοποιός Κριός συμβουλεύει τον ανήσυχο Σκορπιό να έχει ψυχραιμία, γιατί δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεται με τα πάντα. Επίσης, όταν ο Κριός θέλει να επιβληθεί, παίρνει πάντα συμβουλές και θάρρος από τον Σκορπιό. Κι έτσι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share