Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

14 Οκτωβρίου 2021 07:04
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την Λίτσα Πατέρα να προειδοποιεί ότι έρχεται «περίεργος» Νοέμβριος και να χτυπάει καμπανάκι για συγκεκριμένα ζώδια τα οποία πρέπει να προσέξουν.

 Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 12 Οκτωβρίου;

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα οι φίλοι σου, θα θελήσουν την συντροφιά σου και την παρέα σου! Επιπλέον, γνωστοί και περίγυρος, θα σε βοηθήσουν έμπρακτα, όσον αφορά τους σκοπούς και τα σχέδια σου! Γενικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από χαρά, ανεμελιά, κέφι και ενθουσιασμό και επιπλέον, μπορείς να αναμένεις κάποιες απρόσμενες, αλλά σίγουρα ωφέλιμες αλλαγές στην ζωή σου, αφού απαλλάσσεσαι από παλαιούς προβληματισμούς!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα έχεις το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των γύρω σου, στραμμένο πάνω σου! Ο δυναμισμός σου και η λαμπερή ενέργεια σου επανέρχονται, εκπληρώνεις στόχους και φιλοδοξίες, βάζεις γερές βάσεις σε θέματα που σε απασχολούν και βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Σταδιακά θα καταφέρεις να πετύχεις αρκετούς σκοπούς σου, χάρη στην ώριμη και την σοβαρή συμπεριφορά σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, ξεχωρίζεις σήμερα, για το κέφι, την ετοιμότητα, αλλά και την οξυδέρκεια σου! Απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας, όλες τις χαρές της ζωής! Καταφέρνεις με την ειλικρινή και άμεση συμπεριφορά σου, να γίνεις ιδιαίτερα περιζήτητος, δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους! Μετατρέπεις τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου, σε δράση και υλοποιείς τις ιδέες σου! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για βιασύνη στις μετακινήσεις σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, απέφυγε να εκδηλώνεις απροκάλυπτα τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου σήμερα! Φρόντισε πριν ανοιχθείς επικοινωνιακά, να αναγνωρίσεις πρώτα εσύ ο ίδιος, τις βαθύτερες σκέψεις και τα «θέλω» σου! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να κάνεις πάρεις τις σωστές αποφάσεις και επιδίωξε συναισθηματική και ψυχική εκβάθυνση!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να παραδεχθείς κάποια λάθη σου και να πλησιάσεις ξανά άτομα που είχατε απομακρυνθεί! Μπορείς να εξομαλύνεις σχέσεις, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. να αντιμετωπίσεις δυναμικά αλλά και καλοπροαίρετα, πρόσωπα και καταστάσεις και να νιώσεις ξανά αποδεκτός και αγαπητός! Επίσης, ένα νομικό ζήτημα, πιθανόν να σε απασχολήσει τώρα και ίσως βρει την τελειωτική λύση του!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα είσαι πολύ αγαπητός, κυρίως για την βοήθεια που προσφέρεις, ανιδιοτελώς! Ύστερα από πολλές κρίσεις και δυσκολίες, ήρθε η ώρα να απολαύσεις την άνεση και τις ευκολίες που επιθυμείς, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να κλείσεις εκκρεμότητες, να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου, αλλά και την εμφάνιση σου με πολλούς τρόπους!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα καταφέρνεις και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους, χωρίς καν να προσπαθήσεις ιδιαίτερα! Απολαμβάνεις την ημέρα με κέφι, αυτοπεποίθηση, πάθος και θέληση! Πες ένα μεγάλο ναι, χωρίς κανένα δισταγμό, σε στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης! Ιδανική ημέρα για δημιουργική απασχόληση με παιδιά, αλλά και προβολή της λαμπερής προσωπικότητας σου! Τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου και αυτό σου δίνει επιπλέον αυτοεκτίμηση!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα παρατηρήσεις πως είσαι, πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος, απ’ότι συνήθως! Επίσης, μία θετική εξέλιξη θα υπάρξει, σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια, κυρίως επειδή κάποιες συγκυρίες και καταστάσεις θα το απαιτήσουν! Γενικά, καταφέρνεις επιτέλους και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ψυχικές και συναισθηματικές ανάγκες σου και αφήνεις πίσω το αρνητικό παρελθόν!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή είναι σίγουρα μία αισιόδοξη και ευχάριστη ημέρα για εσένα! Καταφέρνεις και ξεχωρίζεις σε διάφορους τομείς για την διαλλακτικότητα σου και τις ξεχωριστές πρωτοποριακές ιδέες σου! Είσαι αγαπητός, περιζήτητος, δημοφιλής και οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα ζεστοί και καλοπροαίρετοι μαζί σου, γεγονός που θα εξυπηρετήσει τα «θέλω» σου! Τα γεγονότα, οι συγκυρίες, οι επαφές και οι συναναστροφές που θα σε απασχολήσουν τώρα, φέρνουν μόνο τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα ετοιμάσου να δεχτείς το ουσιαστικό ενδιαφέρον του περίγυρου σου και οι κινήσεις σου σε αυτό το γεγονός, θα είναι η ανάδειξη των προσόντων σου και σαφώς η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου! Μην ξεχνάς, πως οι κόποι σου ανταμείβονται, αρκεί να έχεις δουλέψει αρκετά πάνω στους στόχους σου και τις επιθυμίες σου! Η έντονη ανάγκη σου για σιγουριά και ασφάλεια, καθορίζει απόλυτα τις αποφάσεις και τους προσανατολισμούς των στόχων σου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα έχεις σίγουρα μία δυναμική, ενθουσιώδη και αποφασιστική ανταπόκριση σε οτιδήποτε, κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου, αφού η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, σου δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τον ενέργεια, την λάμψη και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα! Ωστόσο, μην παρασύρεσαι σε υπερβολές, νεύρα, απαιτήσεις, βιασύνη και έπαρση!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, αυξάνεται η διαίσθηση και η διορατικότητα σου, η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου και η ανάγκη σου για ουσιαστική ηρεμία! Μπορείς λοιπόν να αναμένεις λύσεις και να σου ανοιχτούν νέοι δρόμοι ευκαιριών, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ίσως σε άγχωναν! Παρασκηνιακές κινήσεις και δράσεις, ευνοούνται! Ναι στα εποικοδομητικά σχέδια και τους έξυπνους προγραμματισμούς για το άμεσο μέλλον!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share