Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Ανώμαλη προσγείωση για όλα τα ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

12 Οκτωβρίου 2021 10:39
Ανώμαλη προσγείωση για όλα τα ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η σκληρή πραγματικότητα μπορεί να μας γειώνει σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον ρεαλιστή Αιγόκερω, το ζώδιο του Κρόνου κι ο Κρόνος φυσικά γυρίζει σε ορθή πορεία μετά από 4,5 μήνες φαινομενικής αναδρομής.

Η Σελήνη θα σχηματίσει στην πορεία της μέρας τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, δημιουργώντας κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, ενώ και η χιαστί όψη Ερμή-Ουρανού δείχνει απρόοπτα που σχετίζονται με τεχνικά θέματα, θέματα διαδικτύου και γενικά τις ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και τη χρήση της τεχνολογίας.

Απρόοπτα μπορεί να προκύψουν και στις μετακινήσεις, ενώ το κλίμα σε συζητήσεις μπορεί να είναι κάπως φορτισμένο. Τα παρορμητικά ζώδια: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως, θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο Athensmagazine.gr

Κριός

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε κόντρα με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό μπορεί να σας βρει σε μια θέση «πυροσβέστη», να σβήνετε φωτιές που μπορεί να ανάβουν, είτε στη δουλειά είτε στον χώρο του σπιτιού, με κάποιο τρόπο όπως κυλάει η μέρα. Από την άλλη, καλά θα κάνετε να μην φορτωθείτε εσείς ευθύνες άλλων και υποχρεώσεις προκειμένου να μην διαταραχτεί η ησυχία. Αν πρέπει να γίνει ένας διάλογος κάπως αιχμηρός, ας γίνει αν είναι να νιώθετε εσείς αδικημένοι. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση, ειδικά σε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά.

Ταύρος

Σήμερα είναι από τις μέρες που οι δικές σας απόψεις και πεποιθήσεις μπορεί να έρχονται σε αντιπαράθεση με των άλλων, είτε στην προσωπική σας ζωή είτε ακόμη και στον χώρο της δουλειάς. Σαφώς θα πρέπει να προσέξετε και να επιλέξετε με προσοχή τα λόγια σας, για να μην μετανιώσετε κάτι που θα πείτε αργότερα, από την άλλη όμως θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι διατηρούνται τα όρια κι από την δική σας πλευρά κι από την άλλη. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να είστε λίγο πιο προβληματισμένοι με κάποιο απρόοπτο στον χώρο εργασίας σήμερα ή σε θέματα που αφορούν μέσα επικοινωνίας ή μέσα τεχνολογίας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να σας ζορίσει είτε σε ψυχολογικό επίπεδο είτε ακόμη σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανώς τα οικονομικά κάποιας συνεργασίας να χρειάζονται μεγαλύτερο ψάξιμο, προκειμένου να νιώθετε κι εσείς ικανοποιημένοι. Από την άλλη, μπορεί να έχετε στο μυαλό σας κάτι σε σχέση με τα οικονομικά και να θέλετε να το κυνηγήσετε. Όμως πιθανώς να πρέπει να σκεφτείτε το κόστος που θα έχει ή τις θυσίες που πρέπει να κάνετε. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο προσέξτε και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης σήμερα.

Ανώμαλη προσγείωση για όλα τα ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Καρκίνος

Η Σελήνη απέναντί σας στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών ενεργοποιεί, με το τετράγωνο που σχηματίζει προς τον ανάδρομο Ερμή, τον παράγοντα «ασυνεννοησία» που είναι έντονος αυτή την περίοδο. Ακόμη κι αν εσείς δεν έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις ή δεν έχει κι η άλλη πλευρά, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι χαοτικό η όλη συζήτηση. Αυτό αναφέρεται τόσο σε οικογενειακές σχέσεις όσο και σε επαγγελματικές. Σε γενικές γραμμές αποφύγετε πολύ σοβαρές συζητήσεις σήμερα. Κάντε οικονομία δυνάμεων και όταν τα πράγματα λίγο καλμάρουν επανέρχεστε. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς μπορεί να αντιμετωπίσετε και προβλήματα σε τεχνικά μέσα.

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε δύσκολη όψη με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να σας πετάξει εκτός προγράμματος και οργάνωσης, όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας τις πρωινές ώρες. Μην σας πιάνει όμως άγχος. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε σε μια μέρα σαν τη σημερινή είναι να επιταχύνετε σε αυτά που είναι απολύτως απαραίτητα στη δουλειά και να μην ζοριστείτε και με πράγματα που μπορεί να αναβληθούν. Μην ενδώσετε σε πιέσεις από συνεργάτες. Ακόμη, φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε μακροπρόθεσμα για να νιώθετε καλύτερα. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε ουρανοκατέβατα νέα που αφορούν στη δουλειά.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι θετική προς το ζώδιο σας, στρέφοντας την προσοχή σας στα θέματα της προσωπικής σας ζωής, στα παιδιά σας αν είστε γονείς ή στα δημιουργικά σας σχέδια. Όμως, η κόντρα με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή στον Ζυγό μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα σας, εξαιτίας κάποιας παρέμβασης από ένα άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να πιεστείτε περισσότερο και σε μια φιλική σχέση σήμερα. Μην δώσετε όμως περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει. Ακόμη, μπορεί να προκύψουν ξαφνικές εξελίξεις και σε ένα οικονομικό ζήτημα.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω είστε λίγο πιο ευαίσθητοι σήμερα και λίγο πιο κλειστοί στις επαφές σας με τους άλλους. Ενδεχομένως να θέλετε να μείνετε περισσότερο σπίτι ή να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες, αλλά οι υποχρεώσεις και η δουλειά και ειδικά κάποια πιο πιεστικά άτομα στον χώρο εργασίας ή της οικογένειας, μπορεί να απαιτούν την προσοχή σας και τον χρόνο σας. Επιλογή θα έχετε, αλλά η συμβουλή μου είναι να βάλετε πρώτα τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα κι αφού ικανοποιηθούν αυτές, βλέπετε και για τους άλλους. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο αποφύγετε εντάσεις στον χώρο εργασίας ή για θέματα οικονομικά.

Σκορπιός

Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο και σε νοητικό επίπεδο αγαπητοί μου Σκορπιοί, αφού οι υποχρεώσεις σας θα φαίνονται σαν ένα πολύ δύσκολο παζλ για να τις φέρετε εις πέρας. Προσπαθήστε όμως να είστε ειλικρινείς με τους συνεργάτες σας, να δίνετε τα σωστά μηνύματα προς τα έξω και γενικώς ακούστε περισσότερο τι έχουν να σας πουν οι άλλοι πριν μιλήσετε. Τα λόγια πρέπει να είναι καλά μετρημένα, διότι μπορεί να δημιουργήσουν περίεργο κλίμα. Ακόμη, προσέξτε τα μυστικά σας σήμερα. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως αντιμετωπίζετε μια πιο δύσκολη κατάσταση σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες προσέξτε περισσότερο τα οικονομικά σας σήμερα. Μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε αγορές, που ίσως δεν είναι απαραίτητες, χωρίς να το πολυσκεφτείτε κι αργότερα να το μετανιώνετε. Επίσης, είναι από τις ημέρες που καλά θα κάνετε να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συζητήσεις, ακόμη και μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς, διότι η συζήτηση μπορεί να πάρει άλλη τροπή και να καταλήξει σε αψιμαχία. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο κυρίως, μπορεί να αισθάνεστε περίεργα και σε μια σχέση είτε επαγγελματική είτε ερωτική. Ίσως κάτι νιώθετε ότι σας κρατά εγκλωβισμένους.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σε όλη τη διάρκεια της μέρας, σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, σας κάνει να σκέφτεστε τις αλλαγές που θα θέλατε να υιοθετήσετε στη ζωή σας το επόμενο διάστημα, είτε αυτές αφορούν κάτι πιο επιφανειακό, όπως είναι η εμφάνιση σας, είτε κάτι πιο ουσιαστικό στη ζωή σας, όπως η προσωπική και η επαγγελματική σας ζωή. Συνήθως εσείς οι Αιγόκεροι θέλετε η «έξωθεν» παρουσία σας να είναι καλά φροντισμένη και σπάνια αντιδράτε συναισθηματικά ή παρορμητικά σε ό,τι προκύπτει. Όμως η σημερινή μέρα μπορεί να σας φέρει λίγο στα άκρα και τη δυσαρέσκεια σας, απέναντι σε κάτι που προκύπτει στη δουλειά, να μην μπορείτε να τη συγκρατήσετε ή να τη διαχειριστείτε κόσμια.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σάς βρίσκει σε μια πιο ευαίσθητη φάση σήμερα, ίσως χωρίς πολλά κέφια ή πιο κουρασμένους. Από την άλλη, μπορεί η κατάσταση στον χώρο εργασίας να έχει μια σχετική ένταση και να θέλετε να φύγετε νωρίς και να γυρίσετε σπίτι. Σκεφτείτε τι θα ήταν αυτό που θα σας έφτιαχνε το κέφι; Να μαγειρέψετε κάτι, να παραγγείλετε κάτι και να απολαύσετε την αγαπημένη σας σειρά; Να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι; Όπως και να έχει κερδίσετε χρόνο για τον εαυτό σας και μην πιέζεστε! Η χιαστί όψη Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει κάτι απρόοπτο, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στο σπίτι, ειδικά για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.

Ιχθείς

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Αιγόκερω και η όψη της με τον ανάδρομο Ερμή με κάποιο τρόπο δημιουργεί ένα κλίμα πόλωσης, όπου ο καθένας επιμένει στον δικό του τρόπο και στις δικές του προτεραιότητες και δεν ακούει τον άλλο. Προσπαθήστε σήμερα να δώσετε χώρο και χρόνο και για μια διαφορετική άποψη από τη δική σας. Επίσης, για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, προσέξτε λίγο περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας Πολλές οι πιέσεις, αλλά έχετε πάντα τον τρόπο να τα καταφέρνετε όλα.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share