Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άση Μπήλιου για Σελήνη στον Αιγόκερω: Πονοκέφαλος για 2 ζώδια!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

11 Οκτωβρίου 2021 08:35
Άση Μπήλιου για Σελήνη στον Αιγόκερω: Πονοκέφαλος για 2 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, αλλά τις περισσότερες ώρες θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε αυτό το ζώδιο. Από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 20:15 το βράδυ που εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Έτσι στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας μπορεί να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, το μυαλό μας να τριγυρίζει από το ένα θέμα στο άλλο και η αλήθεια είναι πως δεν προσφέρεται η Δευτέρα για σοβαρές αποφάσεις και εκκινήσεις. Βέβαια, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία το πρωί, πριν βγει σε φάση κενής πορείας, μας οδηγεί σε πιο αισιόδοξη οπτική των πραγμάτων, ενώ είναι βοηθητική για να βελτιώσουμε θέματα που αφορούν στη δουλειά και τις υποχρεώσεις μας.

Μόλις η Σελήνη περάσει στον Αιγόκερω βοηθά να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλουμε και ευνοεί να είμαστε πιο παραγωγικοί.

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Κριός

Κάποια πράγματα που χρήζουν βελτίωσης στη ζωή σας έχετε την ευκαιρία τώρα να τα διορθώσετε, να τα ανανεώσετε, ενώ άλλα που φαίνεται ότι πλέον σας είναι άχρηστα ή ακόμη περισσότερο σας εμποδίζουν να σημειώσετε πρόοδο, είναι καιρός να τα αφήσετε πίσω σας. Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη και είναι πιθανόν κάποιος φίλος ή συνεργάτης να σας προτείνει κάτι να διαβάσετε ή να δείτε που θα σας διασκεδάσει, αλλά και θα ανανεώσει τα ενδιαφέροντα σας. Από την άλλη, μπορεί να ασχολείστε με θέματα σπουδών ή να ψάχνετε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας. Το βραδάκι η Σελήνη θα προχωρήσει στον τομέα της καριέρας κι είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια ανταμοιβή σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά. Μπορεί ακόμη εντελώς ξαφνικά να σας έρθει μια πρόταση από κει που δεν την περιμένατε. Οι ευκαιρίες θα είναι σίγουρα πιο πολλές αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορεί να προβληματίζεστε από μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

Ταύρος

Πιθανώς να νιώθετε κάπως κολλημένοι σε θέματα σχέσεων ή σε θέματα επαγγελματικών τον τελευταίο καιρό, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα θα αρχίζουν σταδιακά από αυτή την εβδομάδα να παίρνουν έναν καλύτερο δρόμο και να εξελίσσονται. Σήμερα, στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας που η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σε φάση κενής πορείας, μπορεί να νιώθετε ανόρεχτοι να αναλάβετε δράση ή να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα. Ίσως να έχετε αμφιβολίες για πράγματα ή συναισθηματικές μεταπτώσεις. Τα οικονομικά μπορεί επίσης να σας προβληματίζουν. Το βραδάκι που η Σελήνη περνά στον φιλικό σας Αιγόκερω τα θέματα που αφορούν το μέλλον σπουδών και καριέρας θα σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά στις προσπάθειες σας αυτές δεν θα νιώσετε καθόλου μόνες-οι. Θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα σας υποστηρίξουν ή θα σας ανοίξουν ένα νέο δρόμο. Γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί σήμερα το βράδυ σε συζητήσεις και προτάσεις.

Άση Μπήλιου για Σελήνη στον Αιγόκερω: Πονοκέφαλος για 2 ζώδια!

Δίδυμοι

Μπορεί να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι σήμερα ή πιθανώς εσείς οι ίδιοι να έχετε φέρει τον εαυτό σας σε μια τέτοια κατάσταση και να έχετε επωμιστεί άπειρες ευθύνες και υποχρεώσεις και τώρα δεν ξέρετε πώς να βγείτε από αυτές και να αναπνεύσετε. Ίσως όμως δεν πρέπει να σκέφτεστε έτσι, αλλά να θυμηθείτε για ποιο λόγο καταρχάς μπορεί να αποφασίσατε να μπείτε με ενθουσιασμό σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας στον Τοξότη, αλλά σε φάση κενής πορείας μέχρι το βραδάκι στις 20:15 που προχωρά στον Αιγόκερω, δεν βοηθά πολύ να είστε συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα. Το μυαλό σας άγεται και φέρεται και οι άλλοι φαίνεται ότι μπορεί να έχουν περισσότερες απαιτήσεις από σας, δημιουργώντας σας έναν σχετικό εκνευρισμό. Είναι από τις μέρες που ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής μπορεί να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του. Από τη στιγμή που η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω θα γειωθείτε περισσότερο και θα κάνετε περισσότερη δουλειά.

Καρκίνος

Η μέρα ξεκινά πιο χαλαρά, αλλά όσο περνάνε οι ώρες χτίζεται μια κατάσταση έντασης, κυρίως στον χώρο εργασίας, πιθανώς γιατί μπορεί να υπάρχουν εκνευρισμοί ή ενοχλήσεις. Είναι από τις μέρες που ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν ελέγχετε το παιχνίδι εσείς ή ότι αδικείστε. Από την άλλη, ίσως σας φταίει ότι ένα άτομο, το οποίο είχατε γνωρίσει διαφορετικά, αλλάζει σιγά-σιγά και πλέον δεν το αναγνωρίζετε. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα είναι μια μέρα που επικρατούν περίεργες ισορροπίες και θέλει καλή διαχείριση στις σχέσεις, ειδικά τις βραδινές ώρες που η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω και φορτίζει λίγο περισσότερο το κλίμα στις επαφές σας με τους άλλους.

Λέων

Η μέρα ξεκινά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και με τη Σελήνη στον Τοξότη μέχρι το βραδάκι και συγκεκριμένα στις 20:15 που περνά στον Αιγόκερω μπορείτε πιο άνετα να βγάλετε τις όποιες υποχρεώσεις και ευθύνες σας. Βέβαια, δεν είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα, καθώς η Σελήνη θα είναι για πολλές ώρες εκτός πορείας και το μυαλό σας θα χάνεται σε διάφορες πηγές ερεθισμάτων χωρίς να μπορείτε να συγκεντρωθείτε. Η Σελήνη στον Αιγόκερω το βράδυ εστιάζει την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς, των οικονομικών, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Είναι μια βοηθητική Σελήνη για να αποτινάξετε ίσως μια κακή συνήθεια ή να δείτε με πιο θετικό μάτι κάποια αλλαγή σε θέματα διατροφής και άσκησης που μπορεί να σας βοηθήσουν.

Παρθένος

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση και αυξημένο άγχος σε θέματα που αφορούν είτε τη δουλειά είτε το σπίτι. Με κάποιο τρόπο μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο στα πράγματα κι αυτό μπορεί να σας ζορίσει ψυχολογικά. Προσπαθήστε όμως αυτή την ένταση να μην τη βγάλετε στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Αυτές τις μέρες, που με κάποιο τρόπο όλοι επηρεαζόμαστε από τα παιχνίδια του ανάδρομου Ερμή, καλύτερα να κρατήσετε ένα πιο χαμηλό προφίλ για να μην παρεξηγηθείτε με όλο τον κόσμο. Η Σελήνη προχωρά το βράδυ στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερου και φτιάχνει τη διάθεση σας, ενώ σας βοηθά να είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και στα πρακτικά ζητήματα που έχετε να διαχειριστείτε.

Ζυγός

Η μέρα ξεκινά με έλλειψη συγκέντρωσης ή με τόσα πολλά στο πρόγραμμα σας, που ίσως θα είναι δύσκολο να τα βάλετε σε μια τάξη. Μπορεί να υπάρχει ένας καταιγισμός πληροφοριών που δεν θα ξέρετε πιθανώς ποιες είναι σωστές και ποιες όχι. Βλέπετε η Σελήνη βρίσκεται μεν σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει στον Τοξότη, αλλά θα είναι σε φάση κενής πορείας για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα μη διευκολύνοντας την παραγωγικότητα. Επίσης είναι πιο πιθανό να υπάρχουν μικροπροβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. Το βράδυ η Σελήνη προχωρά στον Αιγόκερω και θα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην ατμόσφαιρα. Αποφύγετε να ρίξετε λάδι στη φωτιά σε ό,τι προκύπτει και πιθανώς η καλύτερη διέξοδος αν βρεθείτε σε μια φάση έντασης, είτε με κάποιο συνεργάτη είτε με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, είναι πιθανώς να αποστασιοποιηθείτε.

Σκορπιός

Περίεργη η ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας. Ξεκινά σχετικά χαλαρά, αλλά με κάποιο τρόπο δεν σας αφήνει να εστιάσετε στα πράγματα που πρέπει να κάνετε, καθώς το μυαλό σας θα περιφέρεται σε πολλά και διάφορα. Βλέπετε είναι η Σελήνη σε φάση κενής πορείας κι αυτό οπωσδήποτε δεν βοηθά να γίνονται τα πράγματα συγκεκριμένα. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε κι ανάδρομο Ερμή ακόμη που δημιουργεί δυσλειτουργίες στην επικοινωνία. Το βράδυ προχωρώντας η Σελήνη στον Αιγόκερω σας δημιουργεί μεγαλύτερη φόρτιση νοητικά. Στις σχέσεις σας, προσωπικές ή επαγγελματικές, μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη ανασφάλεια και να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα πράγματα πιέζοντας μια κατάσταση κι όλο αυτό να δημιουργήσει ένα ακόμη πιο τεταμένο κλίμα.

Άση Μπήλιου για Σελήνη στον Αιγόκερω: Πονοκέφαλος για 2 ζώδια!

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο σας μέχρι το βράδυ στις 20:15 και πιθανώς να νιώθετε αρκετά ζορισμένοι από ένα πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα κι αυτό να σας κάνει κάπως πιο ευέξαπτους ή νευρικούς. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας. Δεν είναι η πιο παραγωγική μέρα της εβδομάδας και μπορεί να υπάρχουν και αρρυθμίες στην επικοινωνία. Η Σελήνη τις βραδινές ώρες προχωρά στον Αιγόκερω. Για το δικό σας ζώδιο δεν είναι αρνητική και πιθανώς να υπάρχει και μια θετική είδηση για θέματα οικονομικά. Τα οικονομικά ούτως ή άλλως σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα που έχετε αρκετά έξοδα, αλλά στην πορεία του φθινοπώρου θα επωφεληθείτε.

Αιγόκερως

Η μέρα ξεκινά με πιο χαλαρούς ρυθμούς και πιθανώς με μια πιο εσωστρεφή διάθεση, καθώς σας απασχολούν διάφορα θέματα που ίσως δεν θέλετε να τα συζητήσετε με άλλους. Τις βραδινές ώρες η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και δεν ξέρω πώς θα καταφέρετε να συγκρατήσετε τα συναισθήματα σας, διότι δεν θα είναι πολύ εύκολο, ακόμη και για σας τους Αιγόκερους που σπάνια εκδηλώνετε όσα νιώθετε σε κοινή θέα. Μια σχέση όμως ή μια συνεργασία μπορεί να σας ζορίσει τόσο πολύ το βράδυ, που τελικά ίσως να μην αντέξετε και να σας βγει συσσωρευμένος θυμός ή ένταση. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος σας αμφισβητεί ή προσπαθεί να σας εγκλωβίσει.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο χαμηλά τα ενεργειακά σας επίπεδα κι αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο. Γιατί και να το κάνετε ούτε παραγωγικοί θα είστε, αφήστε που μπορεί να έχετε μεγαλύτερο εκνευρισμό. Η Σελήνη για πολλές ώρες σε φάση κενής πορείας, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος όταν δεν γίνονται τα πράγματα όπως και όταν θέλετε. Το βράδυ η Σελήνη προχωρά στον Αιγόκερω και, μολονότι είναι ένα πιο ουδέτερο ζώδιο προς το δικό σας, μπορεί να νιώσετε εξουθενωμένοι από τις δουλειές και τις ευθύνες. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε όσο μπορείτε, να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση.

Ιχθείς

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση, κυρίως σε θέματα που άπτονται των επαγγελματικών σας ή με εκκρεμότητες και δουλειές που πρέπει να γίνουν. Το πρόβλημα είναι όμως ότι το μυαλό σας δεν είναι συγκεντρωμένο στις υποχρεώσεις που έχετε, διότι η Σελήνη θα είναι για πολλές ώρες (από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 20:15 το βράδυ) σε φάση κενής πορείας και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή δεν θα είστε τόσο παραγωγικοί, ενώ μπορεί να συμβαίνουν και απρόοπτα που πρέπει να ανταποκριθείτε. Σαφώς οι βραδινές ώρες είναι πιο ουσιαστικές και σταθερές, ενώ θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα συνεργατών, φίλων ή οι προσωπικοί σας στόχοι.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share