Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δυναμική μέρα με μεγάλες ανατροπές: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

8 Οκτωβρίου 2021 07:47
Δυναμική μέρα με μεγάλες ανατροπές: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Την Παρασκευή συναντώνται Ήλιος και Άρης στον Ζυγό, κάνοντας από τη μια ιδιαίτερα δυναμική τη μέρα κι από την άλλη αυτή η σύνοδος συνήθως δημιουργεί εντάσεις. Μπορεί να είμαστε πιο ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό. Κάποιες φορές δεν αναφέρεται σε ανθρώπινες συμπεριφορές, αλλά σε περίεργα συμβάντα ή γεγονότα και συνθήκες, που μας προκαλούν στη διάρκεια της ημέρας και μας πετούν εκτός προγράμματος. Σαφώς δεν είναι μια μέρα που πρέπει να προτάξουμε τον εγωισμό μας, τη δυσαρέσκεια ή τον θυμό μας. Ευτυχώς η σύνοδος λαμβάνει χώρα στον ειρηνοποιό Ζυγό και θα βοηθήσει να διατηρηθούν κάποιες ισορροπίες, αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας να είμαστε πιο δεκτικοί με τους άλλους και λιγότερο εγωιστές. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας και η πιο ισχυρή της όψη θα είναι η αντίθεση με τον Ουρανό τις μεσημεριανές ώρες, φέρνοντας κάποια απρόοπτα να διαχειριστούμε μέσα στην ημέρα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Άση Μπήλιου παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Κριός

Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας σήμερα και μην αφήνετε την αβεβαιότητα και ό,τι άλλο σκέφτεστε να σας παρασύρει. Επίσης, βάλτε τα όρια σας στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και μην αφήνετε κανένα να τα υπερβεί. Αν κάποιος από το περιβάλλον της δουλειάς προσπαθήσει να σας επιτεθεί λεκτικά ή σας ασκήσει δριμεία κριτική, μην αντιδράσετε παρορμητικά. Ακούστε τι έχει να σας πει και επανέρχεστε με καθαρό μυαλό αργότερα. Από την άλλη, πρέπει να επανεκτιμήσετε ίσως τον ρόλο που παίζουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας. Σήμερα προσοχή και στα παρορμητικά έξοδα.

Ταύρος

Η Παρασκευή φέρνει τη Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας κι από την άλλη τη δυναμική σύνοδο Ήλιου-Άρη. Θα χρειαστεί να τιθασεύσετε αρκετά τα νεύρα και τις παρορμήσεις σας σήμερα, ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τους δικούς τους τρόπους ή ιδέες. Με το να αντιτάξετε εγωιστικά και μόνο τα δικά σας δεν πρόκειται να κάνει καλύτερη την κατάσταση. Ίσα-ίσα που θα δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα. Σήμερα, ακόμη, προσέξτε την οδήγηση και όταν μεταχειρίζεστε επικίνδυνα εργαλεία και μηχανήματα.

Δυναμική μέρα με μεγάλες ανατροπές: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια!

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου-Άρη από τη μια και η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από την άλλη, σας βρίσκει σε μια υπερένταση σήμερα, αλλά και με έντονα προαισθήματα είτε για μια κατάσταση στη δουλειά είτε για κάποιο πρόσωπο. Τώρα μάλιστα με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να περάσει φευγαλέα κάποιο πρόσωπο από το μυαλό σας και το επόμενο λεπτό να δείτε το τηλέφωνο σας να δέχεται κλήση του. Τα κάνει αυτά τα τρελά ο ανάδρομος κυβερνήτης σας. Η σημερινή μέρα, παρόλα αυτά, θέλει μια μικρή προσοχή στις ερωτικές σας σχέσεις ή στις σχέσεις με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Βλέπετε οι αγωνίες δεν τελειώνουν.

Καρκίνος

Η μέρα ξεκινά με πίεση, καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη στον Ζυγό σας ζορίζει λίγο παραπάνω σε κάποιες σχέσεις. Από την άλλη, χρειάζεται προσοχή πόσο εξαρτητικές είναι οι σχέσεις σας. Άλλο δείχνω εμπιστοσύνη και ξέρω ότι κάποιος θα είναι στο πλευρό μου όταν και αν τον χρειαστώ και άλλο δίνω τα κλειδιά του οδηγού και του παραχωρώ τη θέση μου στις εξελίξεις της ζωής μου. Επειδή θέλετε να νιώσετε ασφάλεια και ότι μπορείτε να ακουμπήσετε κάπου σταθερά, μην κάνετε το λάθος να εκχωρήσετε την ανεξαρτησία και την αυτοδιάθεση σας. Κατά τα άλλα, θέματα που αφορούν το σπίτι, αλλά και τα οικονομικά, θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Λέων

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη και η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό, δημιουργούν ένα πιο φορτισμένο πλαίσιο σήμερα στον χώρο της δουλειάς ή και του σπιτιού κι εσείς καλείστε να βρείτε μέσα σ’ αυτό μεγαλύτερη ισορροπία. Καθώς οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται και πληθύνονται και στα δύο μέτωπα και κάπως έτσι θα πάει κι όλη η εβδομάδα, πρέπει να βρείτε τρόπους να ικανοποιείτε και τις δικές σας επιθυμίες, αλλά και να ανταποκρίνεστε και στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τόσο των συνεργατών όσο και της οικογένειας. Ευτυχώς στα δύσκολα πλέον έχετε τη γλυκιά επιρροή της Αφροδίτης από τον Τοξότη, που δεν σας αφήνει να πέσετε ψυχολογικά.

Παρθένος

Η μέρα ξεκινά με πιέσεις από πολλές πλευρές σε επίπεδο δουλειάς ή υποχρεώσεων κι αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια περίοδο που πραγματικά σας κουράζει υπερβολικά πνευματικά ή και ψυχολογικά, καθώς είναι πολλά αυτά για τα οποία έχετε μεγαλύτερη αγωνία. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να τον διαθέτετε στον εαυτό σας μέσα σε όλα. Και γιατί έχετε ανάγκη να χαλαρώνετε κάποιες ώρες και γιατί το μυαλό σας πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρο, ώστε να εστιάζετε στις προτεραιότητες σας και να μην διαχέεται η ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα. Σήμερα μπορεί να προκύψει ένταση στον χώρο της δουλειάς με κάποιο πρόσωπο, ενδεχομένως άντρα συνεργάτη.

Ζυγός

Η σύνοδος Ήλιου-Άρη στο ζώδιο σας δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση στο πρόγραμμα σας, ενδεχομένως και κάποιες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ίσως παίρνουν λίγο πιο προσωπικά και βαριά κάποια πράγματα και έχουν μια συμπεριφορά κάπως κυνική και καυστική. Εσείς δεν χρειάζεται όμως να χάσετε την υπομονή και την ψυχραιμία σας. Μολονότι η Σελήνη σάς κάνει πιο υπερευαίσθητους, έχετε τον τρόπο και τη διπλωματική προσέγγιση ώστε να μην πέφτετε σε λάθος αντιδράσεις. Τουλάχιστον η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα βοηθήσει να ενισχυθεί περισσότερο το επικοινωνιακό σας ταλέντο.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι είστε στο μέσον μιας αντιπαράθεσης ανάμεσα σε άτομα του επαγγελματικού ή του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη κάνει πιο έκρυθμη και νευρική την ατμόσφαιρα και σας προκαλεί ίσως να συμμετέχετε κι εσείς. Προτιμήστε όμως την αποστασιοποίηση κι αυτό που κάνει εσάς πιο ευτυχείς, από να μπείτε σε μια διαμάχη που δεν σας αφορά τόσο στην τελική. Είπαμε, η σημερινή μέρα θέλει να προτάξουμε όχι τον εγωισμό μας, αλλά την κατανόηση μας. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό σήμερα ευνοεί τις πιο ψύχραιμες στάσεις.

Τοξότης

Με πίεση ξεκινά η μέρα αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη από τη μια και η Σελήνη αντίθεση με τον Ουρανό, που βρίσκεται μέσα στον τομέα της δουλειάς και της καθημερινότητας σας. Το πρόγραμμα των υποχρεώσεων σας θα είναι αρκετά βαρύ, με αποτέλεσμα να μην βρίσκετε ίσως λίγο χρόνο για να τον διαθέσετε όπως επιθυμείτε σε σας τους ίδιους. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα στη δουλειά και μπορεί να μην είναι ο φόρτος της δουλειάς, αλλά η ένταση που δεν αντέχετε. Προσέξτε και σχέσεις με φίλους σήμερα, διότι μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος ξεπερνά τα όρια.

Δυναμική μέρα με μεγάλες ανατροπές: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια!

Αιγόκερως

Η μέρα ξεκινά με γκάζι από τη σύνοδο του Ήλιου με τον Άρη και από την άλλη με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό ενδεχομένως να υπάρχει μια κατάσταση πίεσης, είτε σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας αν είστε γονείς ή κάποια ερωτική σχέση. Ευτυχώς είναι κάτι προσωρινό και δεν θα διαρκέσει τόσο όσο να σας κουράσει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι τα ξαφνικά έξοδα ή τα παρορμητικά σας έξοδα. Πριν αποφασίσετε, ειδικά για κάτι ακριβό, περιμένετε λίγο και δώστε μια δεύτερη σκέψη. Η σύνοδος Ήλιου-Άρη κάνει πιο απαιτητικό το φινάλε της εβδομάδας σε θέματα δουλειάς.

Υδροχόος

Η μέρα ξεκινά με γκάζια, καθώς ο Ήλιος συναντά σε όψη συνόδου τον Άρη και δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Από την άλλη, ίσως σας κατηγορήσουν για εγωιστικές συμπεριφορές τη σημερινή μέρα. Προσέξτε λίγο περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Πέρα από τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις, που καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε και να τις αποφύγετε, προσέξτε περισσότερο στην οδήγηση και όταν χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα ή εργαλεία. Η αντίθεση της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Άρη δημιουργεί απρόοπτα είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Ιχθείς

Η μέρα ξεκινά με περισσότερη πίεση σε επίπεδο καθημερινότητας, καθώς ο Ήλιος συναντά σε όψη συνόδου τον Άρη και δημιουργεί μια νοητική υπερένταση στη σημερινή μέρα. Επειδή ταυτόχρονα έχουμε και την αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό, μπορεί να είστε λίγο πιο αφηρημένοι, να διασπάται η προσοχή σας και γενικά να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε, οπότε προσπαθήστε αν έχετε έναν μεγάλο όγκο δουλειάς να τον σπάτε σε μικρότερα κομμάτια. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε και πιο κουρασμένοι, άρα ίσως πρέπει να δείτε πώς μπορείτε να φροντίζετε τον εαυτό σας περισσότερο.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share