Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Tαραγμένα συναισθηματικά ύδατα: Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

7 Οκτωβρίου 2021 09:06
Tαραγμένα συναισθηματικά ύδατα: Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Σε ταραγμένα συναισθηματικά ύδατα κινείται σήμερα η Σελήνη, καθώς είμαστε στα απόνερα της επιρροής της χθεσινής Νέας Σελήνης, που κοντράρεται με τον Πλούτωνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας από τις 8:03 το πρωί μέχρι τις 17:22 που προχωρά στον Σκορπιό. Σήμερα όμως έχουμε αλλαγή πορείας για τον Πλούτωνα που γυρίζει -μετά από 5 σχεδόν μήνες- ορθός στον Αιγόκερω, δημιουργώντας ένα κύμα εξελίξεων, αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, που αν μη τι άλλο μπορεί να είναι πιο βοηθητική να βρούμε το κέφι μας, να επιλέξουμε πιο διασκεδαστικές στιγμές και πράγματα να κάνουμε και να νιώθουμε λίγο πιο ελεύθεροι στις σχέσεις.

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια:

Κριός

Μέχρι το απόγευμα, με τη Σελήνη στον Ζυγό, υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας και εύκολα εκνευρίζονται ή χάνουν την ψυχραιμία τους. Προσπαθήστε εσείς τουλάχιστον να διατηρήσετε τη δική σας. Από τις 8:03 το πρωί μέχρι τις 17:22 το απόγευμα η Σελήνη βγαίνει σε φάση κενής πορείας και ευνοεί να τελειώνετε με εκκρεμότητες, αλλά όχι να αρχίσετε κάτι καινούριο. Η Σελήνη στον Σκορπιό από το απόγευμα κι έπειτα αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και δημιουργεί αστάθεια ή βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ή οικονομικές σας ανασφάλειες. Ενδεχομένως να έχετε ένα τηλεφώνημα ή να μάθετε κάτι που μπορεί να αλλάξει κάποια σχέδια που έχετε ή να πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια άλλη συνθήκη. Στα καλά νέα της ημέρας η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη και η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας.

Ταύρος

Μέχρι το απόγευμα, με τη Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στον Ζυγό, σας απασχολούν ζητήματα της καθημερινότητας σας, κυρίως της δουλειάς και της υγείας. Βέβαια, η Σελήνη κενή πορείας μετά τις 08:03 το πρωί και μέχρι τις 17:22 το απόγευμα δεν προσφέρεται για εκκινήσεις ή σοβαρές αποφάσεις. Παρόλα αυτά, θα είστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη στον Σκορπιό ελαφραίνει την ατμόσφαιρα και κάνει το αποψινό βράδυ ιδιαίτερα κοινωνικό. Δεν χρειάζεται όμως να αναλάβετε εσείς πρωτοβουλία για να οργανώνετε κάτι. Αφήστε τους άλλους (σύντροφο, φίλους) να σχεδιάσουν κάτι γι’ απόψε και απλώς ακολουθήστε τους. Έτσι θα περάσετε πιο όμορφα. Πιθανώς να υπάρχει μια εξέλιξη σε ένα θέμα οικονομικό θέμα που θα σας αγχώσει λίγο. Προσέξτε όμως και την παρόρμηση στα έξοδα. Η Αφροδίτη φέρνει θετικούς οιωνούς για τα οικονομικά σας από σήμερα. Ενώ βοηθητική θα είναι για την εξέλιξη σπουδών και καριέρας και η ορθή πορεία του Πλούτωνα.

Tαραγμένα συναισθηματικά ύδατα: Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια!

Δίδυμοι

Άνετη μέχρι το απόγευμα η μέρα με τη Σελήνη στον Ζυγό, μολονότι η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας από τις 08:03 το πρωί μέχρι τις 17:22 το απόγευμα. Θέματα παιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη, μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Από το απόγευμα κι έπειτα, που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό, θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, η δουλειά, οι επαφές με τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Ενδεχομένως να μάθετε κάτι που αφορά σε θέματα δουλειάς που ίσως σας εκνευρίσει στιγμιαία. Μη δίνετε όμως μεγάλη σημασία. Ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία από σήμερα και θα συμβάλλει σε οικονομικές εξελίξεις, ενώ η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σας κάνει πιο κοινωνικούς.

Καρκίνος

Θέματα οικογένειας ή και της δουλειάς θα σας απασχολήσουν αρκετά μέχρι το απόγευμα, που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό σε φάση κενής πορείας από τις 08:03 το πρωί μέχρι τις 17:22 το απόγευμα. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας ή έχετε αγωνία για την εξέλιξη των επαγγελματικών. Όμως, όσο κι αν αγχωθείτε δεν θα βγάλετε άκρη άμεσα. Από το απόγευμα, που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό, θα είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι κι έτσι, ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί οι λύσεις που θέλετε σε αυτά που σας πιέζουν, θα έχετε περισσότερο κέφι. Το αποψινό βράδυ είναι πιο δημιουργικό, παρά την κούραση που θα νιώθετε. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα θα αρχίσει να φέρνει εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων, ενώ η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα ευνοήσει τις επαγγελματικές επαφές.

Λέων

Μέχρι το απόγευμα εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια για το ζώδιο σας επιρροή της Σελήνης από τον Ζυγό, ώστε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ή απλώς για να απολαύσετε απερίσπαστοι μια πιο άνετη σχετικά μέρα. Με τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας, από τις 08:03 το πρωί μέχρι τις 17:22 το απόγευμα, προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες και μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλά. Από το απόγευμα κι έπειτα, που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό, θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι και μπορεί κάποια ζητήματα οικογενειακά ή της δουλειάς να σας εκνευρίσουν ή να χρειαστούν την προσοχή και τη φροντίδα σας. Πιθανώς ένα τηλεφώνημα από έναν συνεργάτη ή φίλο τις βραδινές ώρες να σας ταράξει κάπως, αλλά θα είναι στιγμιαία η ενόχληση. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα βοηθήσει σε εξελίξεις στη δουλειά, ενώ η Αφροδίτη προχωρώντας στον Τοξότη θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή.

Παρθένος

Μέχρι το απόγευμα η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Η Σελήνη κενή πορείας από τις 08:03 το πρωί μέχρι τις 17:22 το απόγευμα βέβαια δεν είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα. Από το απόγευμα και έπειτα η επιρροή της Σελήνης από τον Σκορπιό είναι πιο ανάλαφρη για σας, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή τη διάθεση σας κι έτσι το αποψινό βράδυ προσφέρεται για να κάνετε πιο χαλαρές συζητήσεις μαζί τους. Το μόνο εκνευριστικό είναι ότι μπορεί να προκύψει κάτι στη δουλειά που να σας ενοχλήσει στιγμιαία ή μια πληροφορία που να σας κάνει να αναστατωθείτε. Μη χάνετε τη ψυχραιμία σας κι όλα θα πάνε καλά. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα θα φέρει εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, ενώ η Αφροδίτη στον Τοξότη από σήμερα θα ευνοήσει την οικογένεια και το σπίτι.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να περιδιαβαίνει το ζώδιο σας και να κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Βέβαια, για πολλές ώρες θα είναι σε φάση κενής πορείας, οπότε δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικοί μπορεί να είστε. Μην βάζετε πολύ σημαντικές δραστηριότητες μέχρι τις 17:22 το απόγευμα, αν θέλετε να έχετε άμεσα αποτελέσματα. Ακολουθήστε αυτά που ήδη κάνετε χωρίς πιέσεις. Από το απόγευμα και έπειτα η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό κι η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη κι έτσι ξαναβρίσκετε την ενεργητικότητα σας, είστε πιο πρόθυμοι να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον και μάλιστα μπορεί να υπάρχει και μια πιο ανάλαφρη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Σήμερα επιστρέφει κι ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία, φέρνοντας εξελίξεις στο μέτωπο της οικογένειας.

Σκορπιός

Μέχρι το απόγευμα, που η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και μάλιστα σε φάση κενής πορείας, μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα, στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις. Ή πολύ απλά μπορεί να δυσκολεύεστε να αφήσετε το ζεστό κρεβατάκι σας και να νιώθετε πιο κουρασμένοι. Από το απόγευμα κι έπειτα είναι σαν να ξυπνάτε από λήθαργο, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ενεργητικούς, αλλά και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Ξαναβρίσκετε τη «σπίθα» στο βλέμμα και καταστρώνετε με μεγαλύτερη άνεση τις δραστηριότητες σας. Σαφώς τα οικονομικά θέματα θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν και το επόμενο διάστημα, αλλά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη θα έχετε ευκαιρίες να πάνε πολύ καλά. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα ευνοήσει ιδιαίτερα και την επικοινωνία.

Tαραγμένα συναισθηματικά ύδατα: Καμπανάκι από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια!

Τοξότης

Μέχρι το απόγευμα η μέρα προσφέρεται για να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων αγόγγυστα. Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 17:22, τα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Μείνετε λοιπόν με τις υπάρχουσες δραστηριότητες σας και προσπαθήστε να τις βάλετε σε μια τάξη. Μάλιστα, θα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους ημερήσιους στόχους σας. Από το απόγευμα κι έπειτα και καθώς η Σελήνη βυθίζεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, γίνεστε πιο κυκλοθυμικοί, πιο εσωστρεφείς και ίσως νιώθετε μεγαλύτερη κούραση. Μην πάτε κόντρα σε αυτό που νιώθετε και προσπαθείτε να κανονίσετε μια ευχάριστη και χαλαρή βραδιά. Απολαύστε ένα βράδυ σπίτι χωρίς να ξεβολεύεστε και με αυτούς μόνο που σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Στα σπουδαία νέα της ημέρας, η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι τις 5/11. Ενώ ο ορθόδρομος Πλούτωνας από σήμερα θα συμβάλλει στα οικονομικά σας.

Αιγόκερως

Μέχρι το απόγευμα εκτείνεται το πιο απαιτητικό και κουραστικό μέρος της σημερινής μέρας. Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο που σας ταλαιπωρούν ή απλώς η έλλειψη όρεξης και η κούραση που σας κάνουν να νιώθετε μεγαλύτερο βάρος; Η Σελήνη θα βρίσκεται από τις 08:03 το πρωί μέχρι τις 17:22 το απόγευμα σε φάση κενή πορείας. Σε αυτές τις ώρες δεν χρειάζεται να πιεστείτε για αποτελέσματα. Όμως, από το απόγευμα κι έπειτα η διάθεση αλλάζει και η Σελήνη στον Σκορπιό ελαφραίνει την ατμόσφαιρα, παροτρύνοντας σας να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες που σας δίνουν περισσότερη ικανοποίηση και χαρά και κυρίως με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα στο ζώδιο σας θα φέρει εξελίξεις στην πορεία των επόμενων μηνών, αλλά η Αφροδίτη από τον Τοξότη δείχνει μυστική δράση.

Υδροχόος

Το πρωινό ξεκινά με λιγότερο άγχος, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά χωρίς την πίεση της Νέας Σελήνης που είχαμε χτες. Χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλετε ιδιαίτερο κόπο, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που σας ηρεμούν. Από τις 08:03 το πρωί μέχρι τις 17:22 το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Είναι ώρες πιο χαλαρές που μπορείτε να ηρεμήσετε κάπως και να ασχοληθείτε με κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Το απόγευμα η Σελήνη μπαίνοντας στον Σκορπιό μπορεί να σας αναστατώσει λίγο τη διάθεση και να σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς. Κάποια θέματα που αφορούν στην καριέρα ή μια επιλογή που έχετε κάνει σε θέματα επαγγελματικά ενδεχομένως να σας αγχώσει και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς. Ή μπορεί να υπάρχει ένας μεγαλύτερος όγκος δουλειάς που έχετε να φέρετε εις πέρας. Από σήμερα ο Πλούτωνας γυρίζει ορθός και οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν. Η Αφροδίτη περνώντας στον Τοξότη θα βοηθήσει σε θέματα σχέσεων και οικονομικά.

Ιχθείς

Απαιτητική μέχρι το απόγευμα η μέρα, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό κινείται σε ένα πιο άβολο -σε σχέση με το δικό σας- ζώδιο και δημιουργεί εκνευρισμό σε σχέσεις. Ειδικά σε φάση κενής πορείας, από τις 8:03 το πρωί μέχρι τις 17:22 το απόγευμα, μπορεί να μην σας δώσει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα προσπαθήστε από αύριο. Από το απόγευμα που η Σελήνη περνά στον Σκορπιό, βοηθά τη διάθεση σας και τις επαφές σας να γίνουν κάπως πιο ανάλαφρες. Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί κάπως να σας ζορίσει, αλλά θα είναι παροδικό. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από σήμερα θα δώσει ώθηση στους στόχους σας, ενώ η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα βοηθήσει ιδιαίτερα σε θέματα καριέρας.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share