Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λίτσα Πατέρα: «Χρειάζεται προσοχή!» - Τα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα

Πως επηρεάζουν ο ανάδρομος Ερμής και ο Πλούτωνας

30 Σεπτεμβρίου 2021 13:39
Λίτσα Πατέρα: «Χρειάζεται προσοχή!» - Τα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Η Αφροδίτη παραμένει στον Σκορπιό, ενώ ο Ερμής που είναι ανάδρομος κάνει μια κακή όψη με τον Πλούτωνα και προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία, βγάζει από μέσα μας ότι πιο κακό έχουμε», είπε η Λίτσα Πατέρα, ξεκινώντας την ενότητα των ζωδίων, στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Πέμπτης. Επίσης, καμπανάκι σήμανε η Βίκυ Παγιατάκη καθώς μας προετοιμάζει για όσα πρέπει να προσέξουμε σήμερα, και όσα «κρύβουν» για εμάς τα άστρα!

Όπως τόνισε η αστρολόγος της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, «χρειάζεται προσοχή σε θέματα που αφορούν τόσο τα παιδιά, όσο και σε επαφές και συζητήσεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις».

Σημείωσε ακόμη η Λίτσα Πατέρα ότι «Πολλά ζώδια ευνοούνται στις σχέσεις τους αυτήν την περίοδο και έχουν καλή συναισθηματική ζωή».

Αμέσως μετά η Λίτσα Πατέρα ξεκίνησε να αναφέρει τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο αναλυτικά, κάνοντας πολλές και ιδιαίτερες αναφορές για καθένα από αυτά.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Λίτσα Πατέρα, στο «Πρωινό» της Πέμπτης:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share