Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά τα τρία ζώδια έχουν τσακωθεί με το…σαπούνι

Δεν τους λες και βασιλιάδες της καθαριότητας

29 Σεπτεμβρίου 2021 19:40
Αυτά τα τρία ζώδια έχουν τσακωθεί με το…σαπούνι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν ζώδια που έχουν μανία με την καθαριότητα, που περνάνε εκατό φορές με απολυμαντικό μαντηλάκι τον χώρο που θα κάτσουν και κοιμούνται αγκαλιά με τη χλωρίνη και υπάρχουν και αυτά που ζουν ακριβώς αντίθετα.

Μπορεί να μην είναι απαραίτητα βρωμιάρηδες αλλά σίγουρα δεν θα το σκεφτούν αν πρέπει να φορέσουν δεύτερη μέρα την ίδια μπλούζα. Ενώ η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί για μια μέρα... γεμάτη έρωτα για αυτά τα ζώδια!

Kριός

Βαριέται να πάρει το μπάνιο του και ψεκάζεται με κολώνιες ενώ ακόμα χειρότερα, πλένεται μόνο τοπικά. Ενίοτε θα τον δεις με υγρό μαντηλάκι με το οποίο κάνει το λεγόμενο στεγνό καθάρισμα, κάνοντας πέρασμα από τη μασχάλη έως την πατούσα, έτσι για να φρεσκαριστεί.

Λέων

Μπορεί να τον δεις να κοιμάται στα ίδια σεντόνια και να φοράει τις ίδιες κάλτσες μέχρι να λιώσουν επειδή είναι sniffer με τον εαυτό του. Το πρόβλημα με το Λέοντα είναι ότι δεν πιστεύει ότι είναι ακάθαρτος. Πιστεύει ότι η φυσική του μυρωδιά, ότι φοράει και ότι χρησιμοποιεί ευωδιάζουν απλά και μόνο επειδή τα έβαλε πάνω του.

Αιγόκερως

Διαδίδει φήμες για το πόσο του αρέσει η καθαριότητα και το παίζει παστρικός αλλά αν σηκώσεις το χαλάκι από κάτω έχει όλη τη σκόνη του σπιτιού. Όσα βλέπει η πεθερά είναι η φράση που τον αντιπροσωπεύει. Δυσάρεστες οσμές αναδύονται από το ψυγείο και την τουαλέτα του ενώ εκτός από βρώμικος είναι και τσαπατσούλης.

Αυτά τα τρία ζώδια έχουν τσακωθεί με το… σαπούνι

Τα 3 ζώδια «φίδια» - Εκτοξεύουν κακία και προσβάλλουν - Μείνετε μακριά…

Υπάρχουν ζώδια που τα βλέπεις και γεμίζεις θετική ενέργεια, υπάρχουν και άλλα που όποτε τα βλέπεις νιώθεις έναν κόμπο στο στομάχι.

Είναι εκείνα τα ζώδια που ξέρεις ότι δεν έχουν καλό λόγο για κανέναν, που σκέφτονται συνεχώς κακίες για τους άλλους, τις οποίες, μάλιστα, δεν διστάζουν να τις ξεστομίσουν. Κάθε τους κουβέντα… δηλητήριο.

Λέων

Ο Λέων όταν θέλει να κάνει ένα σχόλιο, δεν θα μασήσει τα λόγια του. Θα το πει δίχως ίχνος τακτ ακόμα και αν πληγώσει τον άλλον. Δεν νοιάζεται καθόλου, παρά μόνο για τον εαυτό του.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Άσχημες ερωτικές εξελίξεις για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Τα 3 ζώδια «φίδια»

Παρθένος

Είναι γνωστό ότι η Παρθένος είναι άκρως επικριτικό ζώδιο. Οταν δεν είναι όλα έτσι όπως τα θέλει, μπορεί να πετάξει το φαρμάκι του. Τα σχόλιά του είναι πάντα τόσο ειρωνικά που ακόμα και ο πιο σκληρός μπορεί να προσβληθεί.

Σκορπιός

Οταν ο Σκορπιός «τσιμπάει», τότε δεν γλιτώνει κανείς. Μπορεί να γίνει τόσο πικρόχολος, όσο δεν φαντάζεστε. Η κακία του Σκορπιού, που είναι ένα ζώδιο με αρνητική ενέργεια, ξεπερνά τα όρια και κάνει τους υπόλοιπους να τον κοιτούν με ανοικτό στόμα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share